Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
lauramar spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2205481920101685324WHFVFy?vhost=good-times Cat am mai crescut!
elyanne spune:
Mi s-a trezit si restul trupei, pe la 11
Si Andreiu are neste muci Incep sa le dau si lor oscillo, apa de mare si 'om mai vedea... daca incep sa tuseasca ii trec si pe ei pe tratam. Elenei...
Cica azi e mai bine... nu prea mai tuseste, a dormit mai bine (inseamna ca nu mai are nasul asa de infundat) ... si nici mucii colorati
lauramar ia sa ai si tu grija cu pozele Ca acu te vad subiect de scandal... ce daca e goala sticla... poate a baut-o fii'ta pe toata
Scumpa foc mandra Multumim pentru poze.
Mady habar n-am... probabil se face o antibiograma si afla la ce anume e sensibil streptcocul cu pricina... apoi antibioticul adecvat...
"Piocianicul (Pseudomonas aeruginosa) este o bacterie gram negativa care este intalnita de obicei in cadrul infectiilor dobandite in spital, fiind rezistenta la majoritatea antibioticelor. Cel mai frecvent a fost izolat din infectii ale cailor respiratorii, cutanate si infectii urinare.
Stafilococul auriu (Staphylococcus aureus) este o bacterie gram pozitiva, prezenta in mod normal pe pielea si mucoasele omului si este prezenta pe mucoasa nazala la 30% din persoanele sanatoase. Aceste persoane se numesc purtatori sanatosi de stafilococ auriu si nu este necesar tratamentul la acestia, decat daca sunt prezente simptome clinice de infectie.
Stafilococul poate determina in organism infectii diverse: infectii ale pielii, ale tesutului subcutanat, toxiinfectii alimentare, infectii respiratorii, scheletale si chiar si infectii generalizate sau soc toxic.
Deoarece in ultima vreme a fost semnalata o crestere rapida a rezistentei tulpinilor stafilococice la antibiotice, efectuarea antibiogramei a devenit obligatorie in cazul izolarii acestui geremene din diverse infectii.
Asadar, in cazul infectiei respiratorii cu aceste doua bacterii, avand in vedere ca e vorba de germeni cu multirezistenta la antibiotice, trebuie efectuata obligatoriu antibiograma pentru tulpinile izolate din exudatul faringian; rezultatul acesteia va indica exact care sunt antibioticele care pot trata aceasta infectie.
Tratamentul cu antibiotice obisnuite, administrat la intamplare si repetat, nu face decat sa creasca si mai mult rezistenta acestor germeni la antibiotice, facand tratamentul si mai dificil. Intr-adevar utilizarea abuziva a antibioticelor distruge flora normala a organismului, nu numai cea intestinala, favorizand aparitia unor infectii cu tulpini multirezistente.
De aceea, antibioticele nu se administreaza de rutina si niciodata din proprie initiativa, ci doar la indicatia medicului!"
Uite ce am gasit eu... nu dau link ca nu se poate e de pe copilul.punct.ro
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
pisikuta spune:
saliu stup!
elyanne: pustii sint niste dragalasi, dar asta e pe departe cea mai impresionanta poza ptr mine http://picasaweb.google.com/elianacalin/Ianuarie2009#5293388097590832018 si nu pot sa cred decat ca 3 copii laolalta iti lumineaza viata si ti dau o mandrie aparte
citez din STEFANYIA: Biky - cand am citit si scriai ca voi gasi cercelul,m-am gandit ca e doar o incurajare,eu credeam doar 5%,ca pot sa-l gasesc. auzi bicky, fa o prezicere si ptr mine sa mi recuperez telefonul furat, ca aveam agenda plina. poti?
lilidana: ia singulair. impiedica formarea de nush ce substanta care declanseaza astmul bronsic la contact cu alergeni si alti factori. si cred ca mai face si altele, dar atat am avut rabdare sa citesc pe un km de prospect . sint pilule masticabile. intai a luat praf dar era enervant de administrat si ea poate mesteca pilulele, le zicem bobo, de la bomboane. si nu ti zic la multi ani ptr ziua ta, asta lacrimogena, ete asa!
rein: iti tin pumnii, sa nasti usor si cu bine!
rozi: singulaire ul este compensat integral, reteta eliberata de medicul de familie in urma foii de internare eliberate din spital. sanatate maxima la veve mic.
roxolino, custard ala seamana cu o crema de zahar ars nebagata la cuptor, zic eu.
oooo, bianca, iti aduci aportul la indicele de natalitat al n.y. felicitari, sa fie cu noroc! rein, si tu oracol, mama?
absoluta: cred ca timeea are temperamentul nanei, ca si eu simteam ca m am suit intr un tren care nu se mai opreste niciodata. dar in relatie cu alti copii este foarte sociabila si se joace atat de frumos si fericita, incat regret uneori ca nu sint 2. poate tu mai ai timp sa te hotarasti la al doilea si sa nu ti faci problemele alea
azi dimi' a reusit sa manace pe langa lapte in bibi si niste lapte cu cereale, de ale mele. victorie!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
asa, cu alergenii din casa, recomandarea medicului norei:
- aspirator cu filtru cu apa, hepa
- fara perdele, draperii si covoare, care absorb praf si alergeni(acarieni, polen etc)
apropo de covoare, nu obisnuiam sa tinem oricum, dar ptr ca ea se joaca mult pe jos am pus un covoras in living. si ma obsedeaza ca nu trebuia. si azi mi a venit ideea de geniu sa i cumpar un covoras din ala buretat, ca un puzzle, si sa l astern sa l tavaleasca in locul covorului.
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
gabi78 spune:
Vazut Arianna ... ma bucur ca e bine acum!
Nu am vazut Catalina, vad diseara acasa.
FELICITARI BIANCA! Sarcina usoara si sanantate multa multa multa.
De emigrat la alte "cuiburi" eu va spun sincer ca nu emigrez. Ma inscrsiei la gravidele aferente lunilor mai-iunie dar nu ppot sa urmaresc doua topicuri nici cum. Am intrebat zilele trecute ceva si nu m-au bagat in seama. Unele chestii mi se par puerile pentru ca am trecu prin ele si nu le mai dau importanta. Asa ca eu acilisea raman. Numa sa nu ma dati voi afara.
Pupici.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
riloasa spune:
Si Mihaita avea o perioada cand dadea in toata lumea. Eram disperata ca batea toti copii in parc. Acum i-a trecut. Eu zic ca toti au perioade cand dau, cand nu isi mai dau jucariile. Dar cu timpul cresc si se schimba.
riloasa spune:
Am uitat sa va zic ca Mihai are 97cm si 9600. Suntem in coada stupului. Dar sa vedeti voi cand om creste!
stefaniya spune:
Buna,
Bianca - felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Lilidana - ce scumpa Karina
Si multa putere tie si sanatate lui David
Kitty - da,imi doresc sa am inca un copilas,dar acum sunt prea obosita.Cand va fi Carl de trei anisori,ar fi timpul pt urmatorul.
Dar vreau neaparat inca unul,indiferent ca-l fac sau adoptat.Daca nu,Carl va fi ca si singur,si ar fi egoist din partea noastra.
Elyanne - ce frumoase pozele cu ei trei in pat
mai voiam sa scriu dar s-a facut tarziu si am programare la medic cu Carl,se pare ca merge spre rau
o zi buna!