Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Helauuuuuuuuuuuu
Ce mai faceti minunatelor?????
La plaja cine vrea numa fara slipi e voie hahhahahah.....
Am vaz pozici....ce mi-au mai placut iedutii.....doame crd ca mare implinire poti simti ca mama sa veezi asa ceve in patul tau.....
LAuramar ce mare s-a facut Ariana...da si tu ce ai slabit....arati super....
Absoluta si Winnie a avut o perioada acum vreo 5 luni cand mergeeam in parc...mai ales in vara si lvea copii cu tot ce prindea in mana...si mai ales pe soacra-mea....o capacea de numa...., mai ne dadea si noua cat una da ne faceam ca plangem si ca ne doare si incet am obs ca a uitat samai loaveasca....in schimb soacra-mea e sg care inca si-o mai ia in greza...cred ac e suparata pe ea ca stie ca ramane cu ea cand mai merg eu ls birou...si ca o pune la somn....cred ca de aia...ca nu a invatat-o nimeni sa loveasca...si nici noi nu dam in ea....
la gravidutze...va admir...sincer...eu una inca nu ma vad in postura asta....

Roxi m-ai omorat cu crema speciala......ca si mai demult cu fois grass daca am scris bine...ca nici acum nu ma gasit la mag si mor de pofta....te pu sa-mi trim la pachet prin curierat....
Catalina...inmca nu am reusit sa vad ca nu mi se deschide imi da eroare....nu stiu ce dreq are....compul asta

Ma pregatesc sa bag si eu cornu-n perna langa maimutzica mea,....

Va pupez

Din TOGO pt info stup a transmis Karra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

era sa uit....

Lilidanasi noi suntem alaturi de voi...sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Eliana, vazut poze, pupam piticii. Imi plac mie piticii tai grozav!
Sa-ti fie de bine tunsul, da puneai si tu o poza, nu?!

Teo are si el o dambla cu "ucalaii" de soare... mi-i cere din cand in cand si ma pune sa mi-i pun si eu pe ai mei, avem la fel!
Cu porcul v-am povestit?
I-a adus tati un porc pusculita. Dupa ce l-a demontat (coate, coate, coateee! adica scoate orice se poate scoate) l-a pupat si a stat cu el la masa. Ii zice "pocu, pocu". La un moment dat se duce la Radu si incepe sa apese cu degetul pe el "pocu, pocu"/ io cat pe ce sa sar la el, ala nu e porcu, e frate-tu... cand ma uit mai bine Radu avea purcei pe pantalonii de pijama... asa ca am continuat "pocu" "vaca" "ata" (rata)...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Pupam pe Teo scump cu "pocu" cu tot!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Multumesc Roxi si Riloasa, daca era robomopul alal, parca m-as fi bagat, dar la pretul ala poat la anu'. Pana atunci apare si ala de spalat parchet.

Mergi la inceput

Alinuto, , s-ale mele se revarsa peste tot si nu stiu ce sa le mai fac.

Imi pare bine pentru voi, Rein! E foarte bine sa te duci cu inima impacata la nastere si cu multa incredere in medicul tau.

Tinem pumnii pentru VEVE sa fie bine!

Bravo Biancaaaa! Sa fie-ntr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilidana

Roxana si Menuet,multumesc de informatia cu Singulair,am cautat pe google ai am vazut ca sunt 2 tipuri:unul pentru astma si unul pentru alergii.
Acum ramane sa vedem dupa testul de alergii(pe 1 februarie) ce "idei" stralucite mai are pediatra si sa-i "induc" ideea cu Singulair-ul,ca la ea cam asa merge.Mie imi surade un asemenea tratament,insa mai astept pana dupa 1.

Acum,David are un tratament de lunga durata,pana la sfarsitul lui martie,cu fluticasone propionate in aerosol pentru inhalatii si,in caz de acces urat de tuse,salbutamol,tot aerosol.
Ce nu-mi place acum e ca ne-a prescris pentru 5 zile ceva specific pentru astm si vad ca tusea a mai cedat.Asta ma ingrijoreaza si mai mult(faptul ca i-a facut bine un tratament specific),asa ca sunt si mai paranoica(ceva de genul ma trezesc noaptea si ascult daca respira,ziua sunt tot cu ochii pe el sa "descopar" ceva ).
Cu alte cuvinte o sa am nevoie si eu de...un psiholog,ceva,in curand .

--------------------------------------------------------------------

Vreau sa le felicit si eu pe noile mamicutze,loradin si Bianca.
Va admir,sincer,si pe voi ca si pe celelalte mamici in devenire (rein,riloasa,gabi78),pentru curajul vostru de a avea al doilea bebe asa repede dupa primul din partea mea.

Multi pentru mami ingrijorata! Sa va ajute Doamne-Doamne sa nu fie decat o alarma falsa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Ha , Ha, Ha

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Ce scumpa carliontata mica! Si cu ce pofta rade ea!

Mergi la inceput

Am vazut si ondulatii frumosi foc ai Elianei . Pe zi ce trece se fac tot mai cretulini.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramar

fetelor.

Nu am mai reusit sa intru de ceva timp pe forum,multunesc fetelor care au intrebat de noi.Arianna este bine dupa cel de-al 4-lea tratament cu antibiotic s-a facut bine,a inceput sa manance foarte bine,bea cate 500ml de lapte pe zi,cat a fost bolnava nu a baut de loc.

Vorbeste foarte multe ma mir de ea pe zi ce trece stie ,,catelus cu parul cret,, acum este la mama mea dar cand o aduc acasa am sa o inregistrez sa vedeti cum zice: lula ca nu lula(jura ca nu fura)si stie toata poezia singura.

Intr-o dimineata mi-am uitat trusa de farduri deschisa pe masuta,ea dormea eu la bucatarie sa spal cestile de cafea cand m-am dus la ea ce credeti se farda domnisoara dar stia bine ce face si am intrebat-o: ce faci Arianna? si ea a raspuns:fac ochii mami imi venea sa o mananc.Apoi i-am spus mami pleaca la lucru,sa fii cuminte ca mami iti aduce bobo si ea a zis:nu veau bobo nu peca ucu mami tai mine.

Felicitari gravidutelor din stup,sarcina si nastere usoara va doresc si eu mai vreau unu.....

copilasii bolnaviori.

POZE

Ma bucur de asa vesti bune! E bine ca s-a insanatosit.
Trebuie sa te fi topit toata sa o auzi cum refuza ea bobo ca sa stai cu ea!!!

Mergi la inceput

Carl. sa fie o raceala usoara.

Mergi la inceput