Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Fetelor, despre ce fel de puzzle spuneti voi? Sunt multe tipuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Fetelor care ati depus dosar pentru recalculare din 1 ianuarie 2009 a indemnizatiei, va rog sa-mi spuneti si mie de unde iau cererea aceea tip. merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Daca vrea cineva, sa-mi dea nr de tel pe PM sa va anunt cand o fi marele moment cu nasterea, ca eu nu am nici un nr.
De la atata tuse nu se stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

lilidana multa sanatate
Eu te inteleg cu medicamentele Daca inainte imi faceam probleme ca pediatru le da prea usor antibiotic... acu' m-am calmat... si cand n-a fost nevoie, chiar nu le-a dat (f. rar) ... n-as putea sa stau cu ei asa bolnavi fara, cum e prin alte parti Cand ii vad pleostiti si mai ales cand vomita non stop (* 3) nu mai suport... Atunci ma apuca pandaliile... poa' sa urle noptile, sa nu doarma... dar sa nu vomite

BiancaM ce fata mare ai

Carmen daca nu ziceai ca-i muscatura, credeam ca e un pupic cu ruj de la mami ... asa rau?
Asa... despre poza aia... stii tu care ... da si la mine bunatati... pai e frumos... Ascult-o pe Roxana, se poate sa mananci doar tu... mai esti si la 2 pasi de mine

Kitty pai cum sa dau in scris ca esti o buna gospodina, daca io n-am gustat... trimite incoa'... si promit ca dau raburs beletul pt barbat

rein eu stiu ca se recalculeaza si se da unde e cazul incepand cu 2009... la noi pt. ian, feb, martie (si aprilei, mai... cele care au nascut atunci)... dar nu si din urma... Eu asa stiu...
Rein vezi ca nr. le gasesti in lista de pe prima pagina (ai link foarte util )... te loggezi cu userul de la yahoo (si ala e mai jos) si cu parola celebra... Ai pe alese

Essea lamurete-ma si pe mine cu a doua indemnizatie... auzisem ceva de genul ca cele are intre primul CIC si al doilea, daca nu au minim 12 luni inapoi la munci, nu li se da 85% din media veniturilor ultimelor 12 luni, ci 600 ron.

ane n-am pozne... ca io fac 95% din poze... si singura nu ma pozez Si cum n-am cand era frumos ... acu nici ca dau poza Inca exersez... si daca candva, cumva, intru si io in cadru, ma laud cu noua frizura... daca nu, n-am cu ce

riloasa vai ce frumooos... balacealaaaaaaaaa

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

lilidana dar te-ai intrecut pe tine insuti la scris frate! pupam david. asta e ... viroza.
carmenefr zi mama, ca-l aducem noi pe "patei" sa-i traga vreo doo fetei aleia, ca mai nou s-a apucat sa capaceasca picii pe la gradi. bine ... cica ar fi fost autoaparare, ca a venit unul, l-a imbrancit, i-a luat bibele de apa din mana si a vrut sa bea din el. drept pt care, "patei" i-a troznit aluia una de nu s-a mai apropiat de el. si inainte erau prieteni.
apropo de "patei", pe el de fapt il cheama "ma mateeei". asa ii zic eu cand ma calca pe ultimele farame de nervi: mai mateeeei!!!! si acuma copilu zice ca il cheama "ma mateeei".
si tot pt carmenefr: aloooo!!! ce inseamna asta???? pui poze de-alea "deocheate" ... auzi la ea ... fierbinte!!
carmen94 cuba? ooo ... salutari lui fidel, sa-i zici ca vii din partea mea!
tzuna felicitari pt fetita cu chilotei si bafta!
Mihael@
riloasa wow!

o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ane, multumesc pentru raspuns.
Voiam sa stiu in mare cam ce ar trebui sa vorbesc cu ea de la inceput.La mine problema este tv-ul pt ca George daca ii plac melodiile sta nemiscat si 2 ore in fata tv-ului.Bona va sta cam 4-5 ore pe zi pentru ca sotul meu lucreaza in ture si sta el cu pustiu pana vin eu.Deci nu ar fi foarte mult timp de stat cu bona.
La faza cu banii...nu ma dau afara din casa si o sa-i platesc atat cat munceste.
Sper sa fie bine in final.
Mihaela bafta si tie.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

kmi- sa fie sanatoasa Timi... totusi a luat bine intr-un an 3 kg...noi abia 1,5 kg si 8 cm in 10 luni!

Miha- FRANA, mama....tu crezi ca daca Stefi face matanii pentru tine scapi de accidente?

Lilidana- stiu ca sunt mai restrictionisti cu medicamentele, si poate ca e bine asa, lasa sa mai lupe si organismul ca sa se imunizeze. Doctorul meu cam asa face si el....Caterina a avut doua raceli in aproape 2 ani, tratate cu nurofen si ceva sulfamida (nu mai stiu cum se numea caci a fost acum 9-10 luni ultima) administrata la 12 ore, timp de 7 zile. Insa eu mai cred ca depinde si de sensibilitatea mostenita a fiecarui copil! Andra era mereu racita, pe cand Caterina e mai robusta!

Carmenefr- tu razi de muscatura....valeu ce panarama as fi facut eu!!!!!! Ce naiba pazesc alea acolo? Maine poimaine isi scot ochii sau se dau cu capul de pereti si alea nu vad ?

WOWWWW Alex chiar inoata , intre Amalia si Rares se infiripeaza o idila , si....pe Timeeao vrem in prim cadru ca sa o videm mai ghini.

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Valeeeeeeeeeeeu cat ati mai scris! Ca in vremurile bune!

Am sa scriu din memorie dupa ce am cetit 14 pagini odata.

Laura si Bianca va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.
Si special ptr Laura, niciodata un job nu va fi mai presus de familia ta, asa ca stai calma si e important sa va bucurati voi de noul sufletel ca de restul nu trebuie sa te intere'.

Stiu ca sunt ceva bebei bolnaviori si vreau sa le urez insanatosire rapida. Si Vlad e tot in gasca cu cei bolnaviori si ma alatur mamicilor din clubul "m-am satuuuuuuuuuuurat".

Am vazut milioane de poze si filmulete dar nu imi aduc aminte tot si nu as vrea sa las pe cineva pe afara si mai bine nu nominalizez ci doar ma repet: SUNT SUPERBI SI DESTEPTI FOC!

Potoliti-va mai cu mancarurile alea ca nu mai scap de burta siu grasime cu voi. Pfuaaai ce de gospodine avem in clubul viespoaselor!

Un pupic dulce ptr Teodora ca sa treaca "rujul" de pe obraz mai repede.
Roxi
draga, ingrijitoarele is si ele pe acolo, vreo 3 la 25-30 de copilasi asa ca nu tare au cum vedea ce face fiecare in fiecare clipa. Vor mai fi accidente de astea si la gradinita, asa ca stai calma ca nu scapa nici Rares de o scatoalca dupa ce va intra in colectivitate.

Asa ma bucur ca scrie si o mamica ce a plecat suparata, Absoluta, si o mamica pe care o dadeam disparuta, duamna Karla.

Legat de indemnizatie, eu am depus deja actele la dosar pentru recalculare: o declaratie tip, o adeverinta tip de la angajator si o copie dupa buletin. Atat!

Revin dupa ce cetesc si restu!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineataaa! Asa cevaaa.... n-aveti treaba? Cum sa raspund acum la atatea mesaje - cate nu erau altadata in 3-4 zile?

Diana, cu drag, ca intotdeauna m-am uitat la Alex de turta dulce si m-am gandit cum face mama lui sa reziste pe baricade si si fara sa se planga!! Chestia asta cu "fara sa ma plang" nu-mi iasa niciodata, bomban, ma plang, ma enervez si apoi le fac pe toate, ce sa fac?

Am vazut obrajori frumusei cu inimioare de Timeea de Absoluta.

Biky, pai dinasta-mi esti? Cand sa o marit pe Giulia sari cu manechina ta tinuta ascunsa pana atunci pentru efect maxim... Cand sa ma laud cu pizza mea sari cu a ta care e mai cu motz...Pai se poate? Cand ma dau harnica spui ca tu dovedesti singura tot ranch-ul... Pai stai ca vin io la tine!

Ela, noi suntem o familie intreaga de antitalent la desen si RAul are tot mereu de desenat pt scoala, mai ales pt stiintele naturii, animale, plante, oameni cu organe interne si am gasit niste site-uri care te invata sa desenezi pas cu pas, dand cautare pe "how to draw" (animals) si brusc si dintr-o data suntem mari desenatori.

Adelyna, succes(uri ) cu gradi si sa ne povesteti si noua ce mai fac pe acolo interesant.

Lilidana apoi nu ti-e un pic asa jena? Te plangi de cat mananci? Pai n-am vazut noi poze cu tine? Unde se duce mancarea aia?
Sanatate lui David!

Bianca am remarcat ca e marisoara Amalia, nu numai frumoasa! Giulia e de talia lui Rares, poate mai scunda putin.

Carmen, e muscata zdravan Teodora, saracuta, sper ca nu ii e teama acum sa mearga la cresa! Adevarul e ca as musca si eu ....din tarta ta!

Rares obraznicut? Iar barfesti cupilu, Roxi? Nu pot sa cred cum ma sfatuiesti cu Raul, sa nu-l cert, sa nu rup foaia, sa nu-l speriu cand sta pe ...tron.. Si tu? Cupilu nu zice, daca zice de ce zice, daca sta e blegut, daca misca e neastamparat! CArcotasoooo!

Pauza ca Giulia zice ca face ceva...la baie. Mira-m-as!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

wow Mihaita...scuze riloaso trebuie sa-ti dau un miel de Paste....
Iaca ca si io le mai ametesc, nu numai tu!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput