Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

am scapat cu viata dupa prima ora de condus, doar cu febra musculara la umeri de incordata ce-am fost , cu frana am ceva probleme, ca nu prea o nimeresc, adik n-am pus nici o frana , de asta se ocupa instructorul , dar sper, sper ca maine o sa fie mai bine

mady, ce bine ar fi sa ma dezmeticesc si eu dupa 5 sedinte, of, of

am salvat aluatul de pizza al lui Biky, ca si mie imi plac astea pufoase, o sa fac neaparat zilele urmatoare

cu recalcularea indemnizatiei - l-am trimis si eu pe sot azi la mine la serv cu un formular luat de la primarie, in care se completeaza salariul primit in ultimele 12 luni inainte de intrarea in CIC si apoi formularul asta , copie dupa carte de munca, certificat de nastere copil, dupa CI, se depun la o directie de munca. o sa primim diferenta incepand cu luna ianuarie 2008, deci pt. 3 luni in cazul meu.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenefr

Pt voi, cu dedicatie, ceva bun de mancat...si inca cald
http://community.webshots.com/album/569750983WMihWo

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

mmmm...ce bine arata! si reteta nu ne-o dai/

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Da, cum zice Miha, am inteles si de la Eseea si am mai citit si la legislative. Se recalculeaza de la 1 ianuarie. Ati facut asta? pe bune, eu nu stiam nici asta. Cat despre doc cerute de contabil, o sa-l intreb daca e vorba de o plata in plus in 2007 si 2008. Merci Eseea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Fetele care aveti bona, va rog sa imi spuneti si mie ce obligatii si drepturi au la voi bonele.Banuiesc ca ar trebui sa stabilim dinainte de concedii, zile libere de sarbatori sau mai stiu eu ce.Va rog sa imi spuneti din experienta voastra ce probleme au aparut pe parcurs in relatia voastra cu bona sa nu am surprize neplacute...
Multumesc Kitty de primirea veninoasaaa baazzzzzzz

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

lumi, si eu am aceleasi ganduri...trebuie sa chem la interviu o femeie si ma tot gandesc ce si cum sa-i spun ca vreau.

zile libere, concediu o sa-i dau atunci cand am si eu de la serviciu liber

nu stiu cum sa procedez cu tv-ul, care la noi sta deschis pe trinitas de obicei, cat e stefi treaza, ar fi mai bine sa-l scot din functiune, ca sa nu am surpriza ca se uita la telenovele toata ziua?!

o s-o chem cu ceva timp inainte sa incep serviciul, ca sa se obisnuiasca cu programul, sa vada cum procedez eu cu stefi si bineinteles, sa se obisnuiasca si stefi cu ea, sa vad daca o accepta...cred ca de fapt asta e primul lucru pe care sa-l iau in considerare

mai ziceti si voi, daca aveti experienta cu bonele

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Roxana, priveste ce inotator am! Am reusit in cele din urma, m-am tinut de cuvant. Sunt facute in seara asta.

http://picasaweb.google.com/SergiuUSM/LaBazin?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Cool!!
Mie mi-e asa o frica de apa....de aia nici nu stiu ce e ala bazin

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

aoleo cat ati scris... asta... bazait fetelor!
Am citit repede, si am retinut asa:
1) tuse: un remediu "afarmaceutic" ridiche neagra scobita si pus zahar brun in ea, lasat peste noapte si baut zeama apoi, in prize mici (cate o lgrita) in ziua urmatoare.
2) despre desene... nici eu nu desenez bine deloc. I-am luat lui Teo o tablita magnetica cu care acum ne bate la cap non-stop.
"minimaaaa" e preferinta nr 1, si noi desenam sigla Minimax si el o mazgaleste, si iar o vrea si tot asa de 50 de ori pe zi.
Apoi il vrea pe Kyoro, am desenat in seara asta vreo 20. Oricat de urati imi ieseau, el striga fericit, "kico-cacaaaa" si ma punea sa-l mai fac odata. Asa ca m-am perfectionat si iese tot mai bine.
Mutra lui Thomas the engine e urmatoarea pe care am invatat-o... si am incercat sa desenez si eu o pisica schiloada, mi-a iesit ceva care aducea a un porc cam nemancat, dar fimiu a fost prompt: "piti-tica"... deci, in concluzie,... nu conteaza talentul ci bunavointa
3. inot? unde? nu mai stiu cine a scris... e ceva si prin Bucuresti?
4. am reusit sa dam puf de Tantum in gat. si am mai reusit ceva tare, sa ma holbez in gatul lui cu ajutorul unei lingurite de plastic... a cam bazait dar am vazut ca e rosu si ca nu are inca puroi... fara sa mai vina pediatra pentru atata lucru.

In rest, pup iara gravidutele si le doresc numai de bine! Si restul fetelor

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Eu ma uit in gatul lui numai daca-l fac sa planga sau sa rada rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Roxanici,mie nu-mi place "faza" asta cu medicamentele,ca eu chiar vreau sa gasesc ce... vreau ,sincer acum,da' sa nu ma parati,in Romania,eu chiar o mai inlocuiam pe doctorita Karinei,cateodata .Asa ca aici nu prea ma simt in...largul meu .
Dar faza asta cu febra si tusit la David,din nouuu,ma omoara .O zi buna nu putem avea ...

Carmen94,mie nu mi-a placut Dominicana,am zis ca nu ma mai duc niciodata,nici gratis.In Cuba n-am fost,la fel am auzit ca nu e prea grozav,asa ca vrem sa incercam Mexic,poate la vara.Sa ne zici unde v-ati hotarat sa va distrati si cand plecati ca sa va ajutam la bagaje .

Mihael@,dar ce ai cu frana,de n-o folosesti?Te bazezi pe bietul instructor .

Gata,va las,ca azi mi-am facut planul pe aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

lumi si mihael@eu am vechime la capitolul bona dar nu prea stiu ce sa va zic. cand am vazut-o prima oara (statea pe un scaun in holul agentiei)mi-am zis asta e! si mi-a fost asa de teama sa nu o pierd ca nu i-am pus nicio conditie. Am acceptat doar salariul. A venit cu analizele facute, m-a intrebat daca vreau si analize suplimentare dar nu era cazul.
Au fost momente in care mi-a sarit mustarul si mi-am dat seama ca am gresit ca nu am avut oaresce discutii, dar am rezolvat pe parcurs. Parca v-am povestit la un moment dat ca m-am necajit pentru o zi de 1 mai...Tot in tot, concediul e concediu cand suntem plecati!Am platit-o integral si pentru luna in care mai bine de 20 de zile a stat acasa. Bine, ca ei i s-a parut firesc iar eu am scrasnit din dinti ca nici macar nu a zis nu din politete! E cam avara, asta am descoperit de-a lungul timpului si poate ar fi avut mult mai mult de castigat daca arata putin respect si fata de banii mei. Dar fiecare isi vede interesul... Zilele libere, conform legii, cand stau acasa, nu vine. Daca mai sta sambata sau duminica cu Luca, ii platesc suplimentar, chiar daca poate in cursul lunii nu a stat 8 ore incheiate pe zi. e punctuala, nu mi-a lipsit nicio zi...bolnava sau nu, a venit taras stiind ca am un serviciu care nu-mi permite sa stau acasa. Nu ii dau mancare (cateodata ma enerveaza ca refuza orice din partea mea pe motiv ca nu-i trebuie). E o ,,doamna" careia i se pare ca s-ar umili daca ar accepta ceva! Dar totul pana la bani! Cu tv-ul, nu stiu ce sa zic! eu nu am putut sa i-l restrictionez (mai ales KAnal D ca am prins ca se uita zilnic la Nora pentru mama). Cand a venit la noi Luca nu avea nici 5 luni si trebuia sa o las. Acum stiu ca domnisorul meu conduce ostilitatile si ambele tv-uri stau unde vrea el! adica pe UPC!
In fine, cu cateva bubitze (pe care le accept ca toti avem cate o zburatoare), e o femeie minunata, care face parte din familie. Daca vreti sa ma mai intrebati ceva, va stau la dispozitie.

M-am cam lungit. Nu am avut timp sa recuperez in intregime cele cateva pagini, asa ca doar va pup si va doresc o zi minunata!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput