Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

neata

MAi ce pofta de scris

Mihaita super tare...mi-as dori si eu bazin de inot dar in Craiova nu exista..sau cel putin nu stiu eu...Felicitari...de curiozitate cat costa la bazin

Io nu am luat inca adev de recalculare dar sper sa iau sapt viitoare

si acum primii un mail despre laptele la cutie pe care l-am mai vazut postat aici dar io uitasem compollet....deci pt cele ca mine il mai pun o data

Laptele care se vinde la cutii este reprocesat de pana la 5-6 ori
January 16th, 2009
Am primit ieri un e-mail care m-am gandit ca ar fi bine sa-l postez, sa afle cat mai multa lume:
“Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5
ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare?
Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou…

Cand cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa
cumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau
5 in locul indicat in fotografia de mai jos.”

Initial am avut tendinta sa ignor acest mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6. Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate mi-a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!!

Sa aveti o viata sanatoasa! #61514; #61516;

Era si o poza dar nu o pot pune...o sa o trimit pe mail de yahoo

Va pup si sunt cu ochii pe voi

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Aferim Maria -Ta Kitty...
Fata-i cam moale si nu prea stie nik....pizza e de-a casei nu cred ca va fi pe placul multora si cu harnicia nu-i nici o lauda...is chiar proasta, as avea si eu timp mai mult liber, dar.... dara, deh, cum fac io nu face nimenea... sunt o batuta in cap, cu idei preconcepute!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Raisa - ai dreptate cu laptele...si eu le-am zis la fete acum vreun an si am pus si un mail pe e-mailul comun cum arata cutia...
Eu, una, nu cumpar lapte din comert! Am laptareasa mea, de la care periodic duc la control lapte/ branza si smantana.

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

N-a facut nimic binenteles, dar s-a aplaudat singura, a folosit multa hartie igienica, a tras apa si si-a ales un alt scutec, ca tura asta avem pampers si trebuie sa aleaga cu un anumit animal de fiecare data, scoate o juma de pachet...

Eseea ai fetita albinuta?

Riloasa suuuuper Mihaita! Cred ca a meritat efortul.
Cu scapatul de scutec noaptea: Stiu multa lume care trezea copilul noaptea si il punea la olita, dar eu nu am fost in stare. Raul facea kk la olita inainte de un an , dar pishu cam de la 2 ani si noapte a fost asa: puneam scutec si treptat a inceput tot mai des sa fie uscat dimineata. Si cand a trecut vreo 2 saptamani cu scutec uscat noaptea nu i-am mai pus, moment in care - binenteles - a facut in pat . Asa ca la noi a mers inceeet inceeet, asa ca nu stiu ce sfaturi sa dau.

Biky, io tre sa recunosc... moldovence gospodine
Lapte de la laptareeasaa, mmmm lux!

Pisik cum ti-ai vopsit blana? "sa vede si ochiu nostru"!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Pentru fetele care sunt inca in CIC: stiati ca se face recalcularea indemnizatiei pt a primi si diferenta pana la 85% din media venitului net pe fiecare luna?
Elyanne tu stii ceva de asta mai precis?
Mie mi-a cerut contabilul niste copii dupa declaratii si OP-uri in pentru a depune dosarul de recuperare din 2007 si 2008 a diferentei.
Va pun si voua pozele la ce trebuie depus:

http://www.flickr.com/photos/33881321@N03/?saved=1

Daca stiati, scuze.
Daca aveti informatii in plus mai spuneti.

rein

Multzumim de info...nu stiam...acuma am vb cu contabila sa facem un calcul sa vedem daca se merita sa depunem actele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Bai da ce spor ati avut la scris.....sa va tina domnul tot asa.....
Daca nu am eu un remediu.....

Nicu nu am cum sa raspund la toate...
Am ramas masca cand l-am vaz pe micul inotator......
Acuma recuperez.....
Roxi zi si mie de unde cumpar fois grasse daca asa se scrie....ca vin luni in BV...si daca nu gust si mor de pofta.....

Fetele voi cum va descurcati cu gatitu? Ca a mea nu ma scapa din ochi nici un minutel.....abia o placalesc sa stea cuminte cu mine in buc max 10 min...sau cel mult juma de ora cand o las in camera sg in scaunelul de masa sa coloreze....
Seara nu pot face ca plecam mai tot timpul dupa ce vine tati ...ba la socrii ba la priteni...ba afara.....

Revin ca a facut ceva langa olitza
MORRRRRRRRRRRR o mananc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane2200

Carmenfr - vai, ce muscatura are Teodora. sa treaca. Iar chestia aia calda, faci livrari la domiciliu? Vreau si eu doua portii.

Hai ca va trimit Anne 2 bucati,una pt mami, una pt Raoul ,blond si bucalat. Sau mami vrea 2 bucati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Asaaa....mi-ati dat o gramada de citit...

Pupam pe Teodora muscata, vaaai, cred ca faceam un scandal monstru, cat is io de timida!!

Lilidana, te asteptam cu vesti bune, nu te ingrijora deocamdata, la urma urmei daca a racit putin tuseste, nu inseamna nimic. Sus inima si asteapta rezultatele testelor. Si oricum...chiar daca ar fi sa fie ceva, sunt mari sanse sa se vindece complet, pentru ca e mic.

Mai, Diana, sa-ti traiasca Alexu destept si frumos!!

nu stiu daca am zis...Timeea de Absoluta s-a facut asa o domnisorica frumoaaasaaa...asteptam poze mai multe si mai de aproape.

Roxi, asa si Antonia, dimineata e super cuminte cu bunelu ei, dar cand venim si noi acasa, dupa 6, incepe circul, sare, se catara, alearga, trage, rupe..etc etc. Cine stie ce-o fi in capul lor si ce fel de bioritm or avea...

hmmm....io n-am mai masurat-o de muult. Dar vad cum creste raportat la mobila, in fiecare zi ajunge mai sus, si mai sus, si trage de alte lucruri...

breeee...,mi-ati facut o poooftaaaa, de pizza si de alte lucruri bune...si n-am timp de facut nika, nici macar de facut mancare de pranz nu apuc, ma ajuta mama acu pana la sfarsitul sesiunii...cine imi trimite si mie ceva bun?!...

Mihaela, felicitari pentru prima ora de condus. Te admir ca ai curajul asta. Din cate am inteles, o sa fie si mai bine, sau cel putin asa cica se zice :))

Fetele care vor bona, mult noroc la cautari, cred ca e tare greu sa lasi copilul cu o persoana straina...

Kitty.....stiu cum e faza cu „fara sa ma plang”. Mici mie nu-mi ises niciodata, ma enervez, apoi boceeesc pentru ca m-am enervat, ca Antonia nu merita asa ceva, ca ea merita o mama calma si senina si iubitoare, nu o crizata ca mine care mai mult rau ii face...tampenii din astea. Aaaanyway. Pup cu intelegere.

Despre noi: suntem bine, nu a mai facut decat maxim 37,4. ceea ce e super. Oricum, eu consider ca a fost minune ce s-a intamplat cu ea. Mergem spre bine. Si ca sa recupereze ziua de alaltaieri, aseara s-a culcat la ora 1, cand s-a plictisit de joaca si de calareala!....

Pup. Poate mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Deci, luati de "scriti"(cum zicea prafa de mate din liceu)

aluat:
350g faina
3 linguri ulei
200 ml lapte
trei sferturi pachetel de drojdie

umplutura
1 ou
250 ml smantana
200 gr sunca/salam/ salam uscat/ kaiser/piept -orice gasiti prin frigider
200 gr cascaval
100 gr telemea
o legatura ceapa verde tocata marunt(sau o ceapa mai mare, data pe razatoare)
Toate se dau pe razatoare si se amesteca cu smantana si oul, si daca vreti puteti sa puneti si ceva condimente(eu am avut un amestec pt pui de la kotany-provence se numeste cu cimbru, rozmarin, cimbrisir, busuioc, tarhon)

Se incalzeste un pic laptele si uleiul,se pune drojdia si se lasa 5 min.,apoi se framanta aluatul si se lasa 30 min la dospit.
Se intinde 2/3 din aluat, se ridica si pe margini, se pune compozitia, apoi cu restul aluatului se fac fasii care se pun ca niste grile.Optional se unge "grila" cu ou. La foc portivit tre' sa stea 30-40min.
E fff buna si calda dar si rece.
Si usor de mesterit
Trimit sa nu pierd rateta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui karra80
Roxi zi si mie de unde cumpar fois grasse daca asa se scrie....ca vin luni in BV...si daca nu gust si mor de pofta.....

in carfur la raionul de specialitati unde gasesti chestii internationale... in zona unde sunt rafturile cu ceaiuri un rand sau doua mai inainte sau mai inapoi. Sper sa gasesti, ca nu e mereu . asa arata borcanul.

Riloasa, bravo lui Mihaita, deja inoata o latime de bazin

Cu toate explicatiile totusi, nu sunt de acord ca se poate intampla sa se muste copiii la gradi. Banuiesc ca nu se ridica unu si se duce tinta la altul si hatz, l-a muscat, cred ca se iau la harta inainte, atunci nu ii vede nimeni?

Carmen, n-ai inteles.... noi vrem cate o felieeeee, nu sa muncim si sa framantam aluaturi.

Mergi la inceput