Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)
Raspunsuri - Pagina 19
biky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karra80 Fetele voi cum va descurcati cu gatitu? ................................... Seara nu pot face ca plecam mai tot timpul dupa ce vine tati ...ba la socrii ba la priteni...ba afara..... |
nu mai plecati in vizite
tati sta cu copilul ...si tu bucataresti
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
carmenefr spune:
citat din mesajul lui biky Carmenefr- tu razi de muscatura....valeu ce panarama as fi facut eu!!!!!! Ce naiba pazesc alea acolo? Maine poimaine isi scot ochii sau se dau cu capul de pereti si alea nu vad ? |
Ce pot sa-ti spun e ca la grupa, educatoarele/sau ingrijitoare cum vreti sa le spuneti, sunt depasite numeric. Sunt 23 copii in grupa, de la 1an si 3 luni(cat are vampiritza) pana la 4ani!
Eu am vazut o data cum la ora 16, dupa ce se trezisera, a iesit o ingrijitoare cu pampersi murdari, maaaaa, nu vedeam care-idinte ele de asa teanc mare!Va dati seama, ca una ramane in clasa cu ei, alta pleaca sa aduca apa/ceai, sa-i duca la baie, sa-i spele la fund, sa ia din dulapioare diverse,sau...poate pur si simplu sa le dea unor iaurt sa manance(cam asta le dau parintii la ei pt gustari), si sa nu fie atenta...Plus ca asyta mica avea tehnica, s-a apropiat de fi-mea usor, de-au crezut astea ca o pupa, si hantz!!! i-a lasat un tatuaj.
Muscatura se vindeca frumos, cred ca vampiritza n-are canini , ca n-am vazut decat urme de incisivi.Bine ca doar p-aia ii avea!
A, si culmea, pe fi-mea n-o doare deloc! Adica am sters-o pe obrajor, i-am dat cu crema, am pupat-o, stie ca are buba, si atunci pune mana acolo si devine serioasa, daca o intreb daca o doare, zice ca da,nu stie ce inseamna dar i se pare interesant sa spuna "da"
Sa nu uit sa-mi laud fata, cand o pun la somn, cu pijamaluta si sacul de dormit, termina laptele, apoi vrea la mine in brate, sa ne iubim, si ma ia strans de gat, si-mi spune " beeeeeec", adica te iubesc...ne topesteeeeeee
carmenefr spune:
citat din mesajul lui roxanici Carmen, n-ai inteles.... noi vrem cate o felieeeee, nu sa muncim si sa framantam aluaturi. |
Ehhhh, atunci v-astept sa veniti sa mancati, ca mai bag o tura maine, ca nu mai sunt decat 3 bucati. 2 i le-am trimis Annei, cine o vrea pe ultima??? Hai, nu va sfiiti!
A, rateta e pt Kitty, ca am vazut ca e mestera la de-alde d-astea. Sau o lua pozele de pe vreun site culinar?
pisikuta spune:
citat din mesajul lui ioanaradu ia sa vedeti ce gospodina sunt je . pizza puturosului: se ia de la brutarie una bucata coca necoapta, pt fiecare tava de pizza dorita. restul ... la imaginatia fiecaruia. ie ca va place? ce stie kitiloasa?? NIMIC! si va invata sa va cheltuiti banii, ca la blatul ei intra muuuulta faina si drojdie si atatea ... ( da' din aia din frigi nu faci pachet si pt mine?? asa ca sa n-o arunci?) asta asa ... off topic! mamica lui Matei Stefan 12.03.2007 Varsta lui Matei Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
asa, jo, asa. si eu la fel. uite, s a aliat cu ea si bicky, si ne invata la prostii, pe criza asta.
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
citat din mesajul lui elpower aaa... Am uitat. Eu sunt antitalent la desen, asa ca atunci cand fie-mea vede vreo hartie si incepe "Mami pisu tie" atunci io trebuie sa ii desenez pui, catei si alte oratanii care arata a alieni, de cele mai multe ori. Asa ca pe viitor o sa invat sa desenez de aici cate ceva: http://www.l u m e a p i t i c i l o r.ro/strada/?atelier=invata_sa_desenezi . Sunt super! Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007 |
eu am furat de la kitty, ca are si solutii ieftine dar pe laea le vinde n alta parte, si este foarte stimulativ ptr nora: ii desenez un cap si o las sa puna ochii, nasul, gura, parul, urechile si tot ce mai doreste ea. si desenam asa orice fiinta: pe ea, pe mine, pe tac'su, copii, pui, purcel, vacutza, pisic etc. este foarte fun si usor ptr mine.
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
ioanaradu spune:
karra hai ca deja ma enervati rau!!! auzi la ei ... seara plimbari. aloooo! seara stai acasa, ii dai copilului sa mananca, il EDUCI, te joci cu el, ii faci program! e CLAR?? pana la urma tot trimit televiziunea peste voi!
aceasta postare este un pamflet. orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
karra80 spune:
citat din mesajul lui ioanaradu karra hai ca deja ma enervati rau!!! auzi la ei ... seara plimbari. aloooo! seara stai acasa, ii dai copilului sa mananca, il EDUCI, te joci cu el, ii faci program! e CLAR?? pana la urma tot trimit televiziunea peste voi! aceasta postare este un pamflet. orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare mamica lui Matei Stefan 12.03.2007 Varsta lui Matei Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
biky spune:
citat din mesajul lui ioanaradu karra hai ca deja ma enervati rau!!! auzi la ei ... seara plimbari. aloooo! seara stai acasa, ii dai copilului sa mananca, il EDUCI, te joci cu el, ii faci program! e CLAR?? pana la urma tot trimit televiziunea peste voi! aceasta postare este un pamflet. orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare |
Iote de aia ne cetesc toti forumistii .... facem reality show gratis!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
diana_jors spune:
Hello,
pupam bolnaviorii si pe mamicile lor, Alex nu mai are rosu in gat, plamanii sunt curati-curatei, nu mai tuseste, nu ii mai curge nasul, putin mai raguseste, dar pana luni se vindeca, deci avem voie la gradi
Pentru puzzle-uri eu il laud si pe Rares, si pe ceilalti care mai reusesc sa le faca! Lui Alex chiar ii plac. Eu mi-am luat o trusa de traforaj, caut niste placute de lemn si o sa ii fac eu puzzle-uri simple (de genul un mar taiat in 3-4) si evoluam incet-incet
Cum ne descurcam la bucatarie - noi excelent. Ce e drept, munceste si Alex cot la cot cu mine. E gunoier-sef, orice trebuie sa ajunga la "coh" trebuie sa treaca prin mana luni, cand se umple cosul il cheama pe tati sa il goleasca. Stie majoritatea legumelor, mi le aduce la cerere din camara, imi aduce si diverse lucruri din frigider (dar dupa faza cu ouale m-am invatat minte sa nu ii las orice la indemana ). Curata ceapa, usturoi (atat cat ii iese, am pus la un moment dat si un film cu curatatul cepei), curata banane... zilele trecute i-am aratat cum sa curete ciuperci, a muncit si el cum a stiut, desi a curatat... coditele din ciuperci are cutitul lui cu care "tae" (un cutit de set, care nu taie), el il si ascute din cand in cand Imi da farfurii, oale (din nou cu grija, am mutat vasele de yena de la indemana lui ), isi pune in cap castroane de plastic si fuge prin casa si striga "uuuu" (cica e controlor de tren, nu stiu de ce are impresia ca ei au oale in cap). Nu se apropie de aragaz, stie ca arde si stie foarte bine ce inseamna (tot patitu-i priceput ). Ah, mai si matura (i-am scos coada de la matura ca mi-a spart pahare cu ea incercand sa mature, e doar partea de jos).
Acum, reversul - el trebuie sa deschida/inchida orice dop/capac, deci patinam destul de des prin bucatarie pe diverse lichide, dar are si carpa lui cu care sterge. Cand vrea el, evident. S-a intamplat si sa imi aduca din camara un castravete uitat, vechi si galben, crezand ca e banana trebuie evident sa curat si eu din nou ceea ce curata el, spal vase de n ori fara sa le folosesc, doar pentru ca le scoate el si le mai lasa pe sub masa. Dar el e multumitca face ceva (si in special ca ma imita), eu sunt multumita ca imi pot vedea de treaba, iar pe de alta parte sper ca mai incolo sa fie de real ajutor fara sa se simta fortat sa faca diverse la bucatarie.
si P.S. mai nou ar vrea sa spele vase, o sa ii dau cat de curand lingurile de lemn sa experimenteze
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
absoluta spune:
citat din mesajul lui Lumi_Nag Fetele care aveti bona, va rog sa imi spuneti si mie ce obligatii si drepturi au la voi bonele.Banuiesc ca ar trebui sa stabilim dinainte de concedii, zile libere de sarbatori sau mai stiu eu ce.Va rog sa imi spuneti din experienta voastra ce probleme au aparut pe parcurs in relatia voastra cu bona sa nu am surprize neplacute... Multumesc Kitty de primirea veninoasaaa baazzzzzzz Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
Sunt in masura sa-ti dau unele informatii referitoare la bona tinand cont ca am avut as aceva timp de 1 an si 3 luni.
-concediu- atunci cand voi plecati in concediu (cateva zile undeva) are si ea.
-o plateam cu 8 mil/luna si nu facea absolut nimic, nici in ce manca fata nu spala , punea in chiuveta. Ea manca de multe ori pe zi.
-ce trebuie stabilit de la inceput ziua cand isi primeste banii. daca e pe 15 ale lunii, pe 15 sa-si ia banii.
- spune-i de la inceput ce vrei si ce nu vrei.
- zile libere de sarbatori are atunci cand si voi aveti zile libere de la serviciu.
Daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma