Gravidute si mamici de Constanta (41)
Raspunsuri - Pagina 17
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Chryssy Dandusa,asa e ...balon infofolit,izolat termic,fonic si antibacterian.Parca nu le e suficient ca i-au bagat lu fecior-su in cap ca nu avem ce cauta cu copilu afara la plimbare ca e frig afara,de zici ca avem iarna cu - 20 de grade...acum isi incearca norocul si cu mine. Aaaa...si le-am inchis gura si cu luatul in greutate...mi-a zis pediatra ca trebuie sa ia minimum 500g luna asta...nu 1 kg cum visau ei si sub nici o forma a zis sa nu ii dau lapte praf daca se satura...ca daca ar fi dupa ei ... ![]() ![]() Doamne Doamne ce ar iesi din copilul meu ....O mamy fericita |
banuiesc ca stai cu ei...

la mine-i super simplu...pt ca nu pot sa tac sau sa ma fac ca nu aud.zic ce zic si asta e!sant copii mei si fac ce cred eu ca-i mai bine pt sanatatea lor...le multumesc de sfaturi da' io fac cum stiu io' ca-i bine...si basta!pe mama am dat-o pe brazda pt ca am stat un an impreuna si s-a obisnuit cu scos copil pe ploaie,cu stat in cas a fara caciula...si restul cate or mai fi,da' cu soacra mea nu prea am reusit pt ca este la fel de incapatanata ca si mine...si ea zice ca mine,da' cum plec cum pune patura pe copil
admir in schimb ca mi-o zice f frumos si logic ca si eu ii raspund f frumospe de-o parte le inteleg...,asa ne-au crescut pe noi,asa le-au invatat(sau nu!)dr pe vremea aia...o zic din dragoste,din dorinta de a fi si ele de ajutor...ca deh sant bunici

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
Chryssy spune:
Da,Dandusa,stau cu ei momentan,adica pana la 40 de zile ptr ca asa a vrut al meu...si ei incearca sa imi zic pe un ton frumos,dar imi repeta de 15 ori si ptr mie asta e echivalentul la a mi-o zice pe un alt ton
In rest,ei sunt super ok,dar au niste idei preconcepute despre cresterea copiilor...ai mei sunt altfel,au si alta varsta (41 de ani fiecare
) ,dar socrii sunt sariti de 50 si ceva.De abia astept sa ajung si eu la mine acasa !
O mamy fericita
AngeliquedeS spune:
AM vazut ca avem o graviduta noua, o mamica noua, ma bucur din tot sufletul.
Abia acum a adormit trotilul meu si cand ma uit la el cum doarme ca un ingeras senin si linistit nu-mi vine sa cred ca poate fi treaz asa trotil si certaret, nu-i tace gura o clipa. dar macar am o satisfactie, afacut din mine ce a vrut, in patut nu a dormit, in carucior nu a stat, dar macar si-a gasit nasul cu mine la santajat, adica nu cedez nicicum atunci cand e vorba de NU, poate sa se dea cu fundul de pamant cat vrea, sa planga oricat de sfasietor pofteste tot nu cedez si vad ca incepe sa se prinda ca se oftica degeaba si crizele pe care le face sunt tot mai scurte....
Chrissi, eu o am pe bunica sotului cu care stam in casa, are 90 de ani dar e super ok, e destupata la minte si desteapta si stau de vorba cu ea ore in sir cum vorbesc cu voi despre absolut orice. La inceput cand am venit cu bb acasa, insa, a incercat sa imi spuna ce sa fac cu idei de acum 30 de ani de cand il crestea pe Cristi dar inca de la inceput am spus ca asta e copilul meu si fac ce vreau cu el, la fel cum ei au facut ce-au vrut cu copiii lor atunci cand le-a fost vreme. Fiind o femeie asa cum am spus a bagat la cap si nu s-a mai amestecat si cu atat mai mult cu cat a vazut ca a fost totul ok cu Pupicu, nici racit, nici nimic, s-a linistit. Voia fireste sa il tin cu caiula, invelit cu n paturi, sa nu-l scot afara decat cu cele 7 cojoace ale babei dochia etc etc... In alta ordine de idei, ce super ca ai parinti asa de tineri. Si pe mine una nu m-ar fi prins nimeni sa stau 40 de zile in casa, l-am scos pe bb afara prima data la dr cand avea 10 zile pe troienele acelea mari din ianuarie trecut si am iesit apoi zilnic.
AndreB, am sa ii iau sange lui Pupicu sa il testez pt alergia lui la ou, sa vedem cat de puternica este.
Eris, multumesc de info, sa stii ca de acolo i.am luat si eu azi periuta dar a fost jale la spalat si in ritmul asta cred ca o sa prinda o ura pe spalatul pe dinti ceva de speriat, voi cum ati procedat?
Alergia la ou s-a manifetsta prin pete care i.au aparut pe picioruse, sunt pete cam de marimea unui buric al degetului, nu stiu cum sa ma exprim, ca si cand apesi cu degetul si ramane urma, sunt pete aspre, cu aspect uscat si rosii. Apare in interval de 3 zile de la administrarea oului sau produsul care contine ou, al meu e alergic si la galbenus, la albus e jale.
Ellen, avantaj voi ca o aveti pe Betica, are cine sa-l invete mai repede. Pe mine m-a impulsionat Doc sa-l invat in 4 labe si la fel spuneam si eu la inceput ca nu vrea, ca nu poate, dar pe urma nevoia m-a obligat si pe mine si pe el...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AngeliquedeS spune:
Sanziana, am luat la puricat pozele tale
ca sa te vad mai bine si sa ma conving si m-am convins, ne.am cunoscut la ziua Florinei, cand iti spuneam si te am chiar si intr-o poza de atunci. ce chestie, ce mica e lumea, asa ceva... Pe atunci eram bruneta si aveam parul lung si ondulat.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Chryssy spune:
AngeliquedeS ce pot sa zic,cred ca am si eu partea mea de vina...sunt mai reticienta fata de ai lui,dar nu stiu de ce asa,ptr ca eu din fire sunt sociabila,vorbareata,uneori chiar prea galagioasa
Probabil mi se trage si de la faptul ca nu s-au sinchisit cat am fost gravida sa dea un telefon sa ma intrebe de sanatate,iar dupa ce am nascut ,a doua zi a venit maica-sa cu sor-sa,putin cam rezervate si se vedea pe fata lor ca le silise al meu sa vina.Dupa ce a vazut ca ii seamana nepoa-sa perfect,s-a dat pe brazda si a prins-o brusc dragostea de mine de ma alearga cu farfuriile de mancare prin casa cum va povesteam zilele trecute.Nu stiu ce a fost in capul lor,dar o chestie o stiu si eu : omul nu se schimba peste noapte! Sunt multe chestii care se bat cap in cap.Pe oricine intrebi de ei,ii ridica in slavi ca sunt oameni extraordinari,painea lui D-zeu si tot asa...dar cu mine deh...a fost alta mancare de peste ...probabil au vrut turcoaica
ptr iubitul lor fiu! Ca ziceai de bunica sotului tau si bunica mea din partea tatalui e mai lucida in gandire decat socrii
in ceea ce priveste copii,dar ata ete ...numar si eu zilele care le mai am de stat,pe 14 februarie sunt home,nu stau nici o secunda in plus 

O mamy fericita
ina78 spune:
Buna seara!!! Noi iar am avut stingerea tirzie iar acum ma pregatesc si eu de somnic.
Eris cum crezi tu ca cineva ar putea sa se gindeasca la neglijatul coplilului? Esti de admirat ca ai avut vointa si ai slabit asa mult. Eu de ex ma consideram ambitioasa si perseverenta... dar acum mi-am demonstrat ca nu sint nici pe departe asa.
Ellen mult noroc in continuare si mai ales sper la tine Betty sa-l mobilizeze mai tare pe pitic. Al meu e la faza de rima si nu vad sanse de a face si altceva in afara de tiris si rostogoliri. Se crede in transee.
Jadesy sa-ti traiasca printesa. Poate ne pui si poze. Avem nevoie de d-soare, sa mai echilibreze balanta, acum inclina la cavaleri.
Mada nu stiu de vre-o piesa ptr simbata. Insa poti incerca cu un tel. Sa incerci si la Fantasio (uite si un nr. 616036, 618843). Eu ce am povestit a fost numai legat de Casa de Cultura (preferam acolo.. dar si ptr ca prietena mea lucraeza in zona si ajunge rapid).
Chryssy povestesti cu haz, desi noi ne amuzam ... tu nu prea. Incearca si varianta: "zic ca tine, fac ca mine".
Angi jucaria preferata inteleg acum... dar nici cind o ia in picioare nu i se pare mai amuzant sa controbaie? Ca sintem asa curiosi...
Va pupam si va dorim noapte buna. Am ceva emotii... stiam ca nu e fff bine la masa de seara sa-i dau carnita, dar a papat Gabi la ficatel de pasare pe linga noi...
Mama ne-a invitat la masa si facuse ficatel (din seria mame care fac fara sa intrebe
).
Mav mi s-a terminat bateria.
Merci mult ptr mail.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
sinzi_ana spune:
Angelique, da??? Trimite-mi si mie te rog poza daca o ai!!!!! Imi aduc si eu aminte de petrecere...mai eram cu Elena (nu stiu daca iti aduci aminte) tot colega de liceu cu noi
...hihi...si era si Radu cu mine atunci
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
nastasie spune:
jadesy, felicitari pt micuta cleopatra.
mada,nu ar strica sa notez perlele ca la cate scoate.
ina, angi, si acum la 4 ani si ceva tot eu sunt jucaria lui preferata.
angi, mai stii cand iti spuneam de bub ca nu sta doar atunci cand doarme si ca ce liniste e si ca zici ca nu e el ala care e argint viu.![]()
.mai nou, acum vorbeste si in somn dar nu prea deslusesc ce.mai mult mormaie.
cryssy, cel mai bine e sa faci cum crezi tu.nici eu la 9 grade nu i-as mai fi pus nimic decat ce ai pus tu.dar trebuie sa fie cineva care sa-si dea cu parerea.
ca dovada nepotul meu a fost infofolit toata viata(are 7 ani) si acum imediat raceste, transpira repede.al meu frate e calit, nu am asa probleme si moare soacra-mea pe chestia asta.adica, in sensul ca isi da seama ce ar fi trebuit sa faca de mult cu nepotul celalalt.asta e viata.
gata, ma duc la hartoagele mele.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
lulu77 spune:
eris,
sa stii ca ma simt atacata( vis-s-vis de a raspunde tu CUIVA .....) ...si e pacat ...ptr ca atunci cand am scris mesajul despre slabit si despre faptul ca prefer sa petrec timpul cu copilul si nu in salon ,nu am atacat pe nimeni ,era pur si simplu o parere personala ,parerea mea despre cum trebuie sa imi petrec timpul meu ,cu copilul meu ,si as putea linistita sa stau in salon si 5-6 ore ( am un satfel de salon).O sa ignor raspunsul tau....este destul de incarcata si tensionata atmosfera aici ..sa o mai provocam si noi!
madaluta, eu m-am intors la munca exact cand LUCA a facut 1 an .M-am intors din mai multe mortive (nicidecum financiar.LUCA a acceptat fff bine intoarcerea mea ,si sa stii ca eu ma simt mult mai relaxata ,ajung acasa si imi petrec timpul cu el.Inainte eram acasa si nu ma ajuta absolut nimeni , considerand ca stau acasa si chiar nu am nevoie de ajutor
.El este fff fericit cu bunica lui ,ptr ca este o bunica extraordinara .Timpul petrecut impreuna este extraordinar .Eu sunt mult mai calma ,mai relaxata si el numai si numai cu mine si tatal lui vrea sa ste a,pe cand inainte ..dupa cateva ore ...ne cam sictirea ,era plitisit.Nu stiu ce sa zic ,schimbarea asta ,ptr mine si copilul a fost foarte bine venita.Oricum ,mai devreme de 1 an nu as fii acceptat sa ma intorc.
Va doresc o zi buna ..si cred ca in general ,in mesajele mele ,nu am jignit pe nimeni 
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
docdecap spune:
salutam fetele!
eu cu cat incerc sa ma eliberez mai mult, cu atat ma trezesc mai aglomerata! asa ca intru pe forum la ore de-astea...
Ina, de slabit nu-ti pot spune pentru ca eu nu am tinut in viata mea cura de slabire. cel mult m-am abtinut de la dulciuri, care nici asta nu e prea mare efort, eu am chef de dulciuri cam o data la 2 luni, si atunci rad o ciocolata si moaaama ce mult am mancat. desi daca stau sa ma gandesc e mai mare pericol atunci sa ma scapi langa o cutie cu bomboane.
In plus, pe bune daca te mint, eram sigura ca saptamana asta pe joi te calcam in vizita, dar sotul meu a avut o revelatie, dupa ce am constatat sapt. trecuta ca noi nu aveam ITP la masina noastra din mai anul trecut (adica 2 drumuri valea prahovei-bran, unul Husi si inca ceva maruntis bucuresti intre timp), si da-i si fugi la o statie de profil, azi dimineata se uita pe talonul masinii de firma si constata ca si la aia trebuia facut in octombrie, asa ca de dimineata m-a lasat fara vehicul si s-a dus la bucuresti
.
dar daca cineva vrea sa vina pe la noi joi, invitatia e larg deschisa!
Alina, deci avem cunostinte comune? baga, baga! -nu ma mai ai pe lista de yahoo?
Jadesy, te-am trecut pe prima pagina, precum si pe Cleopatra, nume de mare femeie!
of, fetelor cu copiii atarnati, mi-e si jena sa va impartasesc dubiile mele ca serban e prea de capul lui... pe bune, stau cu el in camera si ma ignora complet, isi plimba jucariile dintr-un capat in altul, se mai schimba doar daca ma bag eu in seama sau daca vrea vreo minunatie, cum ar fi telecomanda, vreun telefon, chestii de-astea. baiatu' lu' tata, oricum.
madaluta, sa-ti dau ante-mergatorul pentru Briana, saru-mana de la Serban, dar abia sapt. viitoare, sa ma re-motorizez ![]()
Chryssy, ziceai tu ca ai pleca de la socri, si nu intelegeam de ce, pe mine cand m-au lasat singura acasa cu copilul, dupa ce o spatamana a stat sotul ca si-a luat concediu si inca una mama ca era vacanta dintre semestre la scoala, eram pierduta, pai cum, ce, mai stati, cum ma lasati singura? de atunci cred ca am ramas cu reflexul 'de ar veni odata tati de la serviciu'. mi-a mai trecut, nu de alta, dar sunt seri cand vine, direct baie piticul si somn, si atata il vede
. da' cu asa socri, stai doua saptamani si gata! sau ma rog, inca o saptamana de rasfat.
m-am lungit, ma duc ca ma si cheama cupilu, stie ca e tat-so plecat si se da in stamba. sau plange dupa el.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete