Gravidute si mamici de Constanta (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina78

Andicu, Angi ... care e semnul de strigat?!? vreti sa spuneti ca si atunci cind va fi mai mare tot eu voi fi jucaria favorita?

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Evident, draga mea!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Jadesy ...Ooo, ce veste mare ne-ai dat! bun venit pe lume micutei Cleopatra ( mi-o si imaginez la fel de frumoasa k inegalabila Cleopatra), sa fie sanatoasa si sa ne pui si poze cand ai timp.

Ely: bun venit in gasca noastra si sarcina usooara! Despre cristurean numai de bine! n-am fost pacienta dansului, dar am prietene care au fost foarte multumite.

ege, andreb:aveti niste copii minunati..mooor dupa falcutele lor...

nastasie: sa notezi undeva toate perlele lui razvan k sunt extraordinare... Imi amintesc de cele ale lui Sebi..apropo, mav, ce mai faci? n-ai mai zis nimic? sunteti bine? mai ai timp sa notezi perde de-ale lui sebi?

Ina: dar stii cumva in w-endul asta daca se joaca vreo piesa? e ultimul in care mai e soacra-mea la mine, deci ultimul in care as putea merge si eu...

Lulu, andicu: va inteleg si pe voi cand spuneti k nu va imaginati concediul fara copil, dar voi aveti timp sa mai respirati atunci cand mergeti la serviciu, sau cand ii puteti lasa cateva ore cu bunicii pe care ii aveti aproape...Din pacate eu n-am nicio bunica mai aproape de 200 de km si nici la serviciu nu m-am intors... de-asta probabil si libertatea maxima pe care am simtit-o cand am fost fara ei...

sin apropo de intorsul la serviciu...m-as intoarce si eu din toamna,dar ma gandesc la briana si la faptul k ei, dupa ce k nu i-am acordat nicio clipa de exclusivitate, nici sa nu-i fiu alaturi 2 ani intregi...Oare se merita( nu financiar) ?
Stiu k sunteti cateva care v-ati intors inainte..cum va simtiti? va pare rau? e bine? va ramane timp suficient si pentru pitici? sunteti mai relaxate k inainte? cum e?
Mie mi se pare k e k faza cu alaptatul si intarcatul inainte de termen sau ma rog, din initiativa mamai...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Bran 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_M

Leditia, noi am facut botez in octombrie la Rest Cozia, la Casa de Cultura, meniu: aperitiv bogat, friptura pui si porc, salata, cafea - 49 ron. Muzica aduci tu boxe + calculator, ceva.Noi am dus bautura, fructe, alune, tort. Daca mai vrei detalii, intreaba.

Noi ne asteptam la 35-40 persoane, din pacate n-au fost decat 16. Nimeni din partea mea - asta referitor la ajutorul parintilor, fratilor, etc. Am fost primiti cu invitatia, am avut parte de promisiunea - ne vedem la local, dar nu s-au sinchisit sa apara. No comment.

Mada, merci frumos
Va pooop dulce.

Mihaela
Mami de superbebe Alin-Gabriel
poze cu noi

Multumesc frumos.Voi merge sa vad restaurantul,ca nu-l stiu si sa vad ce preturi mai au.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

.si inca o intrebare...off topic, dar stiu k voi aveti idei minunate... Duminica e ziua nasului nostru care e preot si implineste 50 de ani..ce cadou sa-i facem la aniversarea asta rotunda???

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Bran 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Jadesy felicitari!Sa creasca mare si sanatoasa!Printesa ta e nascuta in aceiasi zi cu mine
In seara asta am fost si noi la doamna Malcea si a vazut-o pe gargarita...e totul ok,mai putin un ochisor care ii curgea,i-a dat niste picaturi.Mi-a placut mult de ea.
Dar am facut si o criza de nervi ,tot azi,asa ca inainte sa plecam la doctor...am imbracat copilul si l-am bagat in pled,cand sa iesim pe usa soacra-mea ca sa ii punem si un sal la gura ca sa nu ia fata aer rece si m-au luat crizele afara erau 9 grade ... ce drq mai vroiau?copilul avea doua caciulite in cap + marginile la pled trase pe ochi ...daca ar fi dupa ei ,as izola fata in balon

O mamy fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Chryssy

Dar am facut si o criza de nervi ,tot azi,asa ca inainte sa plecam la doctor...am imbracat copilul si l-am bagat in pled,cand sa iesim pe usa soacra-mea ca sa ii punem si un sal la gura ca sa nu ia fata aer rece si m-au luat crizele afara erau 9 grade ... ce drq mai vroiau?copilul avea doua caciulite in cap + marginile la pled trase pe ochi ...daca ar fi dupa ei ,as izola fata in balon

ce scumpa esti...
si nu orice balon ar fi fost ok...ci un balon infofolit

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Jadesy,
felicitari,sa va traiasca minunea
Madaluta,
cadou nasului vostru:doua bilete la teatru sau la un film...ca tot vb de teatru

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna seara...

Incep cu prima veste... am fost si am depus plangerea. Momentan pot doar sa va spun ca au chemat-o pe Dr urgent cu tot cu fise la sediul CNAS. Restul...asteptam.

Asa cum m-a sfatuit Angi si apoi Ina...bebe a inceput sa se chinuie din ce in ce mai mult sa mearga de-a busilea, asa ca ma mai bucur si eu de putin timp. Desi va spun sincer ca e un smecher. Se ridica el in 4 labute...ridica fundul, incearca sa mearga si apoi cu ochii dupa mine sa vada daca ma uit la el...si logic ca singura care il face sa-si puna ambitia este Betty. Nu de alta dar pe ea incearca sa o fugareasca .

Fetele va pupam si ne auzim maine ca incerc sa mai fac cate ceva ca in seara asta am reusit imposibilul...a adormit strumful mai repede decat de obicei si singurel...s-a intors de cateva ori de pe o parte pe alta si, cand m-am uitat la el..dormea.

Asa ca am dat o fuga sa vad ce s-a mai scris inainte sa ma apuc de treaba...

Pupici....

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna seara fetelor!
Angi eu pasta pt dintisori am luat-o de la farmacia din carrefour.Si voiam sa te felicit pt mesajul scris cu vreo 2 capitole in urma la Clopotei,mesaj adresat fetei care a debitat numai prostii legat de tragedia de la odiseea de ian-feb 2009.Eu am ramas uimita ca a putut spune asa ceva. Vroiam sa te intreb cum s-a manifestat alergia la albus la Pupi.Eu azi i-am dat o cantitate mica de albus asa cum m-a sfatuit dna Dumbrava si nu au fost probleme.Vedem data viitoare cand marim cantitatea..

Multumesc tare mult fetelor pt.retete,le-am salvat si eu.
Ii multumesc si Adinei pt retetele de pate de ficat si almette,le-am facut si lui Iannis i-au placut tare mult.
Elybine ai venit! Si eu am fost pacienta dr. Cristurean.Eu am nascut prin cezariana si am fost foarte multumita de dansul.Mergeam la cabinet cu lista de intrebari si imi raspundea cu calm la tot.Majoritatea cunostintelor mele au nascut cu dansul si au fost foarte multumite.In aprilie cumnata mea va naste tot cu dansul.

Si voiam sa spun (cuiva) ca daca am avut ambitie sa slabesc asta nu inseamna ca mi-am neglijat vreo o clipa puiul stand ore intregi prin vreun salon de infrumusetare.Pur si simplu am facut tot ce am putut face pt a ma simti bine in pielea mea.Daca sunt mamica asta nu inseamana ca trebuie sa nu am grija de mine.
Iar fetelor care vor sa slabeasca or sa vada ca vor reusi cand sunt pregatite,asa s-a intamplat si cu mine.
mamicile si puiutii

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Dandusa,asa e ...balon infofolit,izolat termic,fonic si antibacterian.Parca nu le e suficient ca i-au bagat lu fecior-su in cap ca nu avem ce cauta cu copilu afara la plimbare ca e frig afara,de zici ca avem iarna cu - 20 de grade...acum isi incearca norocul si cu mine.
Aaaa...si le-am inchis gura si cu luatul in greutate...mi-a zis pediatra ca trebuie sa ia minimum 500g luna asta...nu 1 kg cum visau ei si sub nici o forma a zis sa nu ii dau lapte praf daca se satura...ca daca ar fi dupa ei ... Doamne Doamne ce ar iesi din copilul meu ....

O mamy fericita

Mergi la inceput