Gravidute si mamici de Constanta (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Monica, Carmen Lazaroaie!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Alina, ooo, doamna director! ma gandeam eu ca in resurse umane trebuie sa fie... poate facem o iesire in 3 o data! o treaba mica, un mall, ceva

a, si edit, mesajul de dinainte l-am trimis azi-noapte la 1, mi s-a blocat situl si azi dimineata vad ca a aparut!

raportez una bucata copil marait. si o mama cu capul cat o banita si oarece jena in gat. eu bag un paracetamol, are sens sa-i dau si lui? (azi-noapte se trezea ca avea mucisori grosi si sforaia, azi vad ca nu da semne de altceva)

dar am o durere de caaaaaaaaaap

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Mi-a placut mesajul, asa ca vi-l impartasesc:

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

buna dimineata!

putina inspiratie:

"Daca traiesc in critica si cicaleala,
copiii invata sa condamne.
Daca traiesc in ostilitate,
copiii invata sa fie agresivi.
Daca traiesc in teama,
copiii invata sa fie anxiosi.
Daca traiesc inconjurati de mila,
copiii invata autocompatimirea.
Daca traiesc inconjurati de ridicol,
copiii invata sa fie timizi.
Daca traiesc in gelozie,
copiii invata sa simta invidia.
Daca traiesc in rusine,
copiii invata sa se simta vinovati.
Daca traiesc in incurajare,
copiii invata sa fie increzatori.
Daca traiesc in toleranta,
copiii invata rabdarea.
Daca traiesc in lauda,
copiii invata pretuirea.
Daca traiesc in acceptare
copiii invata sa iubeasca.
Daca traiesc in aprobare,
copiii invata sa se placa pe sine.
Daca traiesc inconjurati de recunoastere,
copiii invata ca este bine sa ai un tel.
Daca traiesc impartind cu ceilalti,
copiii invata generozitatea.
Daca traiesc in onestitate,
copiii invata respectul pentru adevar.
Daca traiesc in corectitudine,
copiii invata sa fie drepti.
Daca traiesc in bunavointa si consideratie,
copiii invata respectul.
Daca traiesc in siguranta,
copiii invata sa aiba incredere in ei si ceilalti.
Daca traiesc in prietenie,
copiii invata ca e placut sa traiesti pe lume.

"Copiii invata ceea ce traiesc" Dorothy Law Nolte & Rachel Harris, Editura Humanitas

mami de 2 x

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Ina, grisina de care iti spun am pus-o in mancarica de pranz ca sa mestece si el o farama de carbohidrati acolo.. si mai ales ca pentru Matei grisinele acelea sunt ca pufuletii, le-ar manca non-stop indiferent ca-i program de masa sau nu.
Despre ce grisine e vorba: am gasit la Kaufland, un produs italienesc Sfornatini al olio di oliva ii zice, niste grisine lungi care se inmoaie usor in mancare sau in gurita copilului, dar mai sunt la fel de bune si cele de la Mulino Bianco care se gasesc la Carrefour.
ieri am trantit pustiului meu niste dovlecei umpluti din care a mancat 2 jumatati si ii mai dau si astazi iar dupa-amiaza o budinca la cuptor de orez, lapte si mar (pentru ca marul nu-l mai vrea in varianta crud, a mancat tone pana acum si s-o fi saturat, dar nu tin sa il scot totusi din alimentatie).

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Nastasie daca si la 4 ani tot dupa noi va sta... atunci nu ma mai pling. Acum mi se tot spune ca trebuie sa ma bucur ca mai tirziu am sa-mi doresc sa mai stea linga mine.

Doc va astept cind puteti... si dupa ultimul mesaj as completa cind va veti simti bine. Desi sper sa fie ceva trecator. Sanatate amindoura.

Legat de slabit ai atins un punct sensibil... eu la dulciuri nu ma pot "limita". Daca se poate sa nu maninc deloc mincare si sa pap numai ciocolata... ar fi perfect. Auzeam de o cura cu ciocolata... aceea ar fi de mine.

Despre masina... e de risu` - plinsu` ca la noi. De o luna le tot ducem pe rind. Ne-au expirat asigurarile, itp-ul pe rind (parca am scris ca la una era expirat din octombrie), revizia apoi si mai nou una din ele are o buba si trebuia reparata. Asa ca sint consemnata la domiciliu de cca 1 luna ziua. Dar am mai cedat si am plecat cu taxi ca nu se mai putea. Voiam sa plec si cu 43-ul intr-o zi, dar ma gindeam la bagaj

Mada ai atins un subiect sensibil mie zilele trecute. Legat de intoarcerea la serviciu. Citeva fete de aici stiu ca eu imi planificasem sa incep serviciul inca de anul trecut. Toata sarcina asa am sustinut - mai ales ca unde si ceea ce fac eu are anumite perioade de virf - una ar fi fost sf si inceputul de an. Insa la inceput am spus mai stau ca Gabi a fost f mic, apoi stai sa trecem peste diversificare... si acum as vrea sa-l vad ca face si la olita. Poate daca era o bunica acasa ... as mai fi luat de buna varianta de a incepe serviciul, dar asa... cu o straina parca nu ma incumet. Noi am gasit o tanti care mai sta cu Gabi cind merg la serv (am mai fost sa-mi fac anumite lucrari) dar ... nu m-am decis ptr a sta cu el 8 sau 6 ore / zi. Tot gasesc "bube".
In plus ceea ce a contrabalansat mult balanta a fost schimbarea legislatiei. De acum nu vom mai simti asa tare faptul ca lipseste unsalariu din casa - am fost 3 luni intretinuta si a fost destul de greu ( ca inca sint ptr ca nu am ajuns sa-mi depun dosarul e partea a 2-a dar ... per total ... moral, ma simt mai bine stiind ca am de primit).
Insa decit o mama frustrata, nervoasa, satula sa faca zilnic acelasi lucru si plictisita si una care vine de la serviciu abia asteptind sa-si vada puiul / puii si sa se joace cu ei... as spune ca e mai bine sa incepem serviciul atunci cind simtim ca acest lucru va aduce ceva bun noua. Dar numai ptr partea financiara ... mi s-ar parea o cruzime sa ne intoarcem la serv.

Cred ca n-am fost fff explicita. Am inceput mesajul acum aproape o ora.

O zi frumoasa.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
Insa decit o mama frustrata, nervoasa, satula sa faca zilnic acelasi lucru si plictisita si una care vine de la serviciu abia asteptind sa-si vada puiul / puii si sa se joace cu ei... as spune ca e mai bine sa incepem serviciul atunci cind simtim ca acest lucru va aduce ceva bun noua. Dar numai ptr partea financiara ... mi s-ar parea o cruzime sa ne intoarcem la serv.

Tinand cont k lucrez in invatamant, deci tot cu copii, nu stiu cat de relaxata m-as putea intoarce acasa....plus k financiar nu ar fi o mare diferenta.Totusi dupa 3 ani de stat acasa( am stat si aproape toata sarcina cu Darius+inca 2)simt nevoia sa mai fac si altceva. Poate k acest altceva nu ar trebui sa fie neaparat serviciu...
sunt foarte fericita acasa,cu ei nimic de zis... desi uneori ma plang nu mi-aste chiar atat de greu, dar cand ma gandesc inca 1 an si 4 luni tot acasa...mi se pare o vesnicie...
Ma gandeam k in toamna, la inceperea anului scolar, briana va avea deja 1 an si 4 luni si ma voi putea intoarce, dar nu sunt convinsa k e solutia cea mai buna pentru ea....La ea ma gandesc cel mai mult, nu la mine...

Mav: tare adevarat ceea ce scrie acolo...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Bran 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Mai fetelor sunt un pachet de nervi!!!!!!!
Am un card la BRD pe contul de euro si in contract se specifica, ca la retragere scot bani la cursul BNR.Adica trebuia sa retrag 1500lei echivalent a 300 si ceva de euro si.....SURPRIZA.....imi ia cu 20 de euro mai mult.Sun la ei si imi spun ca s-a modificat de cca 2 luni acest lucru si acum retrag euro la cursul lor.Pai si...am intrebat....acasa primesc extras de cont platit de mine.......si nu a scris nimeni acolo ca retragerea se face la cursul BRD....????.SI ce imi spune consilierul....al destept.....ca asa i-a instruit banca sa fie destepti......aveati OBLIGATIA dumneavoastra sa va informati nu sa va informam noi.Am innebunit instantaneu..........Maine le fac reclamatie la OPC ........Bai frate dar ce m-am enervat....auzi pe banii mei .....nu sunt in stare sa transmita o informatie....macar telefonic....sau un e-mail ca d'aia am scris in contract e-mailul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Creem,
am uitat...te intrebam de fier cu un scop...da' memoria ma lasa.de cand nu-i mai dau fier mananca fata mea de n-are treaba.nu ma intreba ce legatura are,ca nu stiu.mamicile din jur imi zic ca si ele stiu de asta.voi luati fier in urma analizelor?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimneatza,

dandusa,Luca a luat fier pana acum o saptamana .Pediatra ne-a zis fier zilnic 5 pic/zi pana la 18 luni.La mancare nu am obs nici o diferenta ( el oricum e fomist de fel ) dra am obs schimbarea la scaun ..nu mai iese asa greu ,nu mai are tendinta de constipatie.

mocutza
, nu-i lasa mama ,ca si eu am avut un tam-tam cu BCR -ul ,i-am amenintat ca ii dau in judecata si s-au domolit apele.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Letitia, felicitari pt nastere si multa sanatate! Ma bucur ca ai venit la noi!

Fetelor, scuze ca nu raspund la alte mesaje, nu-mi sta capul la asta acum...

Exercitiu:
.......Si pt ca tot vorbim despre... educatie...
Ieri, Sebi mi-a venit acasa, de la gradi, insemnat in frunte, cu carioca neagra! Cica "a primit bulina neagra ca n-a executat ce-a zis doamna".... (Explicatie confirmata si de educatoare azi, cand a intrebat-o mama ce s-a petrecut.)
Culmea nesimtirii mai!!!!!! Dupa ce ca eram eu destul de necajita.... sa-mi vina rau si alta nu.... cand l-am vazut asa....
Am sunat-o pe directoare si am rugat-o sa verifice ce naiba s-a intamplat acolo, ca orisice ar fi facut rau copilul meu (aproape nici nu vreau sa stiu, oricum nu are relevanta, ca nu justifica gestul oribil cu eticheta in frunte), n-o sa fiu in veci de acord cu asemenea practici.... Mi se pare revoltator si umilitor....
Daca as fi sunat-o pe educatoare, sigur ii faceam scandal... si tocmai de tensiunea asta n-aveam eu nevoie.... caci Antonio nu mi-a luat in greutate de 4 saptamani... ba chiar a scazut (n-am timp si nu vreau sa mai intru in amanunte, m-am lamentat destul pe la 'scutece'; da' sunt stresata rau).....
Voi cum ati proceda vis-a-vis de educatoare si... de copil?
....Admit ca mi-e greu sa mentin limitele politetii cu educatoarea in aceste conditii, ma gandesc ca totusi nu-i bine sa las 'sa treaca' incidentul, dar nici chef de cearta n-am (stiu ca tot asupra lui Sebi s-ar rasfrange consecintele negative ale disputei cu educatoarea)....

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput