Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Si ce-o fi cu celmaimic, o fi spion... de-al guvernului, sa vada, ne plangem, nu ne plangem... toarna...
Ori o fi unu' din barbateii nostri, si-a facut ID, pe-acilea... sa bage zazanie...

da' tu esti nevasta lu' directoru' de la SRI?

Io ma pling! Uite asa sa stie tot poporu'! Si barbatu' si tot satu': m-am fript cu cafeaua!!!!!!!!!!!
numa' voi m-ati injurat ca nu v-am pus zahar, frisca si alte alea

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui celmaimic

Hello la toata lumea :)
Am primit directive stricte sa urmaresc si sa postez in topicul acesta :) Incep acum sa inteleg si de ce.
So... Hello again si chip on taci ! :)

mei, da nu-i corect sa sari gardul asa...tre sa treci prin cateva teste...ai vazut la prima pagina? "regulamentul"?
si daca esti mic-si-voinic, nu ai voie in clubul doamnelor finute....so, aprobare de la mama ai? ca sa stim ce-i de facut?
mishooooo, unde esti mama? iaca avem musafiri, treci in fata!

umflatelule, sunt relax mama. ma intrebai ieri ce vesti bune am...pai, in primul rand analizele mi-au iesit bune (la neuroni am ceva lipsa), RMN-ul la fel. am repetat RMN la coloana, ca am avut ceva probleme in toamna. apoi am primit veste ca prietene mea din tinerete si-a facut reconstructia la san cu succes si se simte f bine.
vecinii mei din Germania, care imi sunt un fel de fini, au primit drept de lucru legal in Germania. deci vesti bune!!!

cam asta e. duminica ma intorc acasa....si marti incep cursurile....

PS, mei, lucruri necurate se intampla, am scris ceva, si cand am trimis s-a tiparit altceva....corectez acuma, sper sa nu-mi iasa altceva........
iaaarrrraaa, cica:"IA O PAUZA"!
beeeiii, care va jucati cu nervii mei?????????

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

kari,cu capu'si eu am ceva probleme,doar am facut craciunul la urgenta,si doctorii zic ca n-am nimic...,analize bune,dar eu muream de durere de cap,acu'imi astept barbatu'sa vina acasa(sa aiba cine sta cu copii)sa merg sa fac niste investigatii mai amanuntite!
ma bucur pt vestile bune...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

pe mine m-a durut ceafa prima data, in noiembrie parca, m-am trezit intr-o noapte cu dureri cumplite...credeam ca sunt pe duca...in fine am ajuns la spital si m-au bagat aia la cutie indata sa vaza ce am...nimik, intre timp am primit calmante...injectii adica. analize pe loc, sanatoasa TUN! da io muream de dureri de cap. apoi, alt RMN la coloana, asa zise un doctor ca durerile de cap, la ceafa, au legatura cu coloana...dar curat RMN-ul si la coloana...deci s-a presupus ca as avea o raceala netratata, la spate!
am facut tratament ambulatoriu, apoi am racit groaznic de Craciun si am primit perfuzii, vre-o 5 zile. venea acasa asistenta si mi le punea, dimineata si seara. primele dureri au incetat in cateva zile, apoi din cand in cand ma mai durea cate putin....acuma aproape deloc.
medicul din Germania mi-a recomandat bai termale, asa ca dau cu subsemnatul la piscina de cateva ori pe luna. la apa termala.
luni, am repetat RMN-ul si a iesit bun, deci n-am nimik!

Kari

"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Coana Mare!!!!!! Esti in concediu si dormi?????????

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Hai, mey, ca io nu te-am injurat! Da sa pup, sa treaca

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

pe mine m-a durut ceafa prima data, in noiembrie parca, m-am trezit intr-o noapte cu dureri cumplite...credeam ca sunt pe duca...in fine am ajuns la spital si m-au bagat aia la cutie indata sa vaza ce am...nimik, intre timp am primit calmante...injectii adica. analize pe loc, sanatoasa TUN! da io muream de dureri de cap. apoi, alt RMN la coloana, asa zise un doctor ca durerile de cap, la ceafa, au legatura cu coloana...dar curat RMN-ul si la coloana...deci s-a presupus ca as avea o raceala netratata, la spate!
am facut tratament ambulatoriu, apoi am racit groaznic de Craciun si am primit perfuzii, vre-o 5 zile. venea acasa asistenta si mi le punea, dimineata si seara. primele dureri au incetat in cateva zile, apoi din cand in cand ma mai durea cate putin....acuma aproape deloc.
medicul din Germania mi-a recomandat bai termale, asa ca dau cu subsemnatul la piscina de cateva ori pe luna. la apa termala.
luni, am repetat RMN-ul si a iesit bun, deci n-am nimik!

Ma infiezi? Da' ce-mi lasi mostenire?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Hai, mey, ca io nu te-am injurat! Da sa pup, sa treaca

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Kari - te prefaci mai.
N-ai nimic si te plangi de aiurea ....
Sau doare neuronu?
Eu n-am de unde sti ... ca neuronu' meu e ... dus ...

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Te primesc pe raftul meu din biblioteca

A-propos! Care ne-ati amenintat cu Staneasca? Unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Cred ca inca n-a aflat de noi...

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Kari - te prefaci mai.
N-ai nimic si te plangi de aiurea ....
Sau doare neuronu?

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

da mei! ce-i rau in asta? asa am scapat de treaba in casa....de facut una alta....

fetelor, ati vazut ce citite suntem??? sunt 140 si ceva de raspunsuri si peste 1000 de citiri....avem cautare! spioni? sau alte agenturi straine?

sorana, acum pe bune, durerile de ceafa sunt cumplite. nu le doresc la nimeni!

misho, ce spun astrele? avem sau nu spioni? iubiti, adika.

Kari

Bernard Shaw

Mergi la inceput