Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 16
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Te primesc pe raftul meu din biblioteca A-propos! Care ne-ati amenintat cu Staneasca? Unde e? *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
deci tu colectionezi neuronii nostri pierduti? ce grija materna!

ce ne-am face noi fara tine...?!!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
misha71 spune:
pai nu sint io "coana closca"?
Pai cine altcineva sa aiba grija de neuronii vostri scurtcircuitati, daca nu eu?????? 
Viiine si horror-scopu' ![]()
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
KARI! special pentru tine la LEU:
ce se potriveste!! 
HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 22 ianuarie 2009
Ai grija pe cine asculti azi, pentru ca apare in preajma ta o persoana cu interese ascunse, care ti-ar putea crea unele prejudicii daca te-ai baza pe el in totalitate. Posibil sa incerce sa ti se bage pe sub piele cu linguseli, cu vorbe mieroase, cu promisiuni desarte, pana cand te va prinde in plasa, de aceea ar fi bine sa rezisti oricaror complimente care-ti magulesc orgoliul. Vorbele de acest gen, oricat de mult ti-ar placea, nu au decat scopuri egoiste!
Sa mor io dac nu am dat copy-paste de pe un site!!!! 
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
sorana spune:
Si eu sunt Leu.
Kari - asa se face? Sa iau modelul ![]()
Mi se mai intampla si mie sa-mi fie rau ... da' ce ma crede cineva? Io zac in pat si fi-mea topaie si "Hai mami sa ne jucam!".
In alta ordine de idei sotul meu are migrene. s-a controlat si el si degeaba. N-are nimik. Si totusi ... il doare capul de moare, uneori mai si vomita, asa ca nici pastile nu poate lua. Lui ii trece cu piafen - am chemat pana acu' salvarea de n ori ca se tavalea de durere ... pana la urma o d-na dr. a zis ca are noroc ca ii trece cu piafen, ca sunt unii carora nu le trece cu nimic si mor de durere 2 zile ....
Chestia asta o pateste cam de 10-15 ori pe an. Uneori se prinde ca "incepe" si ia repede o pastila. Alteori .. chemam salvarea si-i fac injectie.
Misha - m-am emotionat. Ca ma primesti adik. ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
mihaela77O spune:
gata terapia pe ziua de azi,am luat pranzul si acum ne pregatim de somnic...
sorana,bine ca ii trece,eu am ajuns intr-un stadiu,de nu mai cu nimic...vreo 2 zile...
va pupic si ne vedem dupa amiaza!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
Qamar spune:
wow, multumesc pentru cofeina![]()
acum bag un redbull ca m-a enervat hazbandul si mi-a scazut tensiunea
sarurile, sarurile!!!!!!!
violeta69 spune:
deci ce-am retinut 
1 io NU MAI BEAU CAFEA ,deci nu ma mai ademeniti...ca faceti pacate
dati si voi un ceai verde...
2 cine e Staneasca?! ![]()
3 cineva intreba cum se terminara lectiile....laora 9.30(dar el se culca la ora 8.30) deci la 9-9.30 vedea prin mine 
4. a aparut o "una mai mica".....oare se mai poate?!![]()
5 somn usor lui Mihaita 
6 Tanta e tot suparata ...pt Tanta
ca doar ieri a fost o zi proasta,azi e o zi super.....helloooo,capul sus madame,ca viata ta abia a inceput! 
7 ma mai gandesc ![]()
va
ca mai am de lucru
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 KARI! special pentru tine la LEU: ce se potriveste!! ![]() HOROSCOPUL DE ASTAZI: - 22 ianuarie 2009 Ai grija pe cine asculti azi, pentru ca apare in preajma ta o persoana cu interese ascunse, care ti-ar putea crea unele prejudicii daca te-ai baza pe el in totalitate. Posibil sa incerce sa ti se bage pe sub piele cu linguseli, cu vorbe mieroase, cu promisiuni desarte, pana cand te va prinde in plasa, de aceea ar fi bine sa rezisti oricaror complimente care-ti magulesc orgoliul. Vorbele de acest gen, oricat de mult ti-ar placea, nu au decat scopuri egoiste! Sa mor io dac nu am dat copy-paste de pe un site!!!! ![]() *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |

mei!!!!! m-ai deconspirat??!!!! ala e amantul secret!!!!care vrea sa-mi intre pe sub piele! da nu incape!!

deci, scopurile sunt i_egoiste! cred ca-i "celmaimic"!!!
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
da voi v-ati dus la somn cu toatele??
merg la masa, ca au venit boraceii de la scoala. a facut mamanu meu papa buna....sunt aici ca la statiune...trai pe vatrai!
somn usor celor dorm de-amiaza!
Kari
Bernard Shaw
violeta69 spune:
Logica de copil
Copiii au o cu totul alta perceptie asupra vietii, una mai putin complicata si de multe ori mai normala.
Nuditatea:
O mama se plimba cu masina impreuna cu cei trei copii mici intr-o dupa-amiaza torida de vara, cand o femeie dintr-o decapotabila s-a ridicat din scaun si a inceput sa le faca cu mana. Femeia era total goala. In timp ce mama isi revenea din soc si se gandea sa le spuna repede copiilor sa nu se uite, fetita de cinci ani i-a spus inocent:
"Mami. Femeia aia nu poarta centura de siguranta!"
Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile ca sa se ascunda. Baietelul le-a privit uimit dupa care a intrebat senin: "Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?"
Onestitate:
Un baietel de patru ani a venit alergand din baie sa-i spuna mamei ca si-a scapat periuta de dinti in toaleta. Mama a scos-o din toaleta si a aruncat-o la gunoi. Atunci baietelul a stat si s-a uitat putin gandindu-se, dupa care a fugit in baie si s-a intors cu periuta mamei. A ridicat-o in fata mamei si i-a spus cu un zambet incantat: "Mai bine ai arunca-o si pe asta pentru ca a cazut in toaleta acum doua zile".
Pareri:
In prima zi de scoala, un elev din clasa intai i-a dat invatatoarei un bilet de la mama sa. Pe bilet scria:
"Parerile exprimate de acest copil nu sunt neaparat cele ale parintilor lui".
Ketchup:
O femeie se chinuia sa faca sa curga ketchup dintr-o sticla. In timp ce se chiunuia i-a sunat telefonul asa ca l-a rugat pe baietelul ei de patru ani sa raspunda la telefon.
"Este directorul, mama" i-a spus copilul mamei.
Dupa care a adaugat:
"Mama nu poate raspunde acum. Da o sticla peste cap".
Batranete:
O mama facea voluntariat la o organizatie care ducea hrana batranilor fara ajutor. In timpul orelor de program o lua pe fetita sa de patru ani cu ea. Pe acestea o fascinau bastoanele, scaunele cu rotile si alte lucruri care aveau legatura cu batranii. Intr-o zi mama a gasit-o holbandu-se la o proteza de dinti care statea intr-un pahar cu apa. In timp ce mama se pregatea sa raspunda la inevitabilele intrebari ale fetitei, acesata s-a intors si a soptit "Zana maseluta n-o sa creada niciodata asa ceva".
Imbracamintea:
O fetita se uita la parintii ei cum se imbraca pentru petrecere. Cand l-a vazut pe tatal sau cum isi imbraca costumul aceasta i-a spus:
"Tati nu ar trebui sa porti costumul ala".
"De ce scumpa mea?"
"Pentru ca stii ca iti da dureri de cap in dimineata urmatoare".
Scoala:
O fetita abia terminase prima saptamana de clasa intai si vine nervoasa acasa:
"Imi pierd vremea cu scoala" ii spune mamei.
"Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa!".
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!