Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
mei, da nu-i corect sa sari gardul asa...tre sa treci prin cateva teste...ai vazut la prima pagina? "regulamentul"? si daca esti mic-si-voinic, nu ai voie in clubul doamnelor finute....so, aprobare de la mama ai? ca sa stim ce-i de facut? mishooooo, unde esti mama? iaca avem musafiri, treci in fata! umflatelule, sunt relax mama. ma intrebai ieri ce vesti bune am...pai, in primul rand analizele mi-au iesit bune (la neuroni am ceva lipsa), RMN-ul la fel. am repetat RMN la coloana, ca am avut ceva probleme in toamna. apoi am primit veste ca prietene mea din tinerete si-a facut reconstructia la san cu succes si se simte f bine. vecinii mei din Germania, care imi sunt un fel de fini, au primit drept de lucru legal in Germania. deci vesti bune!!! cam asta e. duminica ma intorc acasa....si marti incep cursurile.... ![]() PS, mei, lucruri necurate se intampla, am scris ceva, si cand am trimis s-a tiparit altceva....corectez acuma, sper sa nu-mi iasa altceva........ iaaarrrraaa, cica:"IA O PAUZA"! beeeiii, care va jucati cu nervii mei????????? MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
kari,cu capu'si eu am ceva probleme,doar am facut craciunul la urgenta,si doctorii zic ca n-am nimic...
,analize bune,dar eu muream de durere de cap,acu'imi astept barbatu'sa vina acasa(sa aiba cine sta cu copii)sa merg sa fac niste investigatii mai amanuntite!ma bucur pt vestile bune.
..MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
kari de ce sa te muti mama? Nu trebuie sa fie si "barbatul casei" cineva? Cind a aparut Marius nu ai fugit asa ![]()
Auzi tu ala micu' daca nu ne protejezi de atacurile exterioare, io nu te mai sustin, si ai incurcat-o cu toata mahalaua!
Uita-te pe prima pagina cite sintem si ia de reflecteaza ![]()
..deci kari, ia o pauza
si explicatia pauzei 
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld io nu cred ca-i sunt moderate mesajele. si apoi, ce ne facem daca se face moderator si muta telescoapele pe noi? |
FUGIIIIIIIIIIIIM in Germania
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Beeey, pe mine m-a luat un somn... imi pica ochii-n gura...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
Io-te la ea: tara arde si Andrushka doarme!
Scularea beyyyyyyy!!!!
Apai cum sa nu doarma lumea daca nimeni n-a venit cu cisterna de
si cola!
Luati de aici:
- cola
- cola
- cola
- cola
- cola
- cola
- cola
- cola
edit: ca am uitat-o pe Noe 

MAI VREI?
andruskandu spune:
Mishu, multumesc, servesc o cafea, da' are zahar si lapte? Si-i fierbinte?
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
FUGIIIIIIIIIIIIM in Germania *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
astept!!!!!!
sa stii ca nu mi-a dat prin cap ca acel cuvant ar putea fi problema...abia dupace am citit "explicatia pauzei" m-am prins! de urechi, nu altceva.
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
misha71 spune:
ia ca v-ati invatat numa' moka: fiecare isi pune ce si cit vrea in cafea. Io o beau fara zahar, lapte si alte alea, asa ca nu ma pricep sa fiu o gazda buna.
Incolonarea si la cisterna de
cu voi! 
andruskandu spune:
Si ce-o fi cu celmaimic, o fi spion... de-al guvernului, sa vada, ne plangem, nu ne plangem... toarna...
Ori o fi unu' din barbateii nostri, si-a facut ID, pe-acilea... sa bage zazanie...
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld sa stii ca nu mi-a dat prin cap ca acel cuvant ar putea fi problema...abia dupace am citit "explicatia pauzei" m-am prins! de urechi, nu altceva. |
da' nici nu-mi imaginam altceva [emoticon cu ingerash]
Io vin la tine ca am auzit ca faci masaje buuuune rau, saune si alea alea

si apoi, ce ne facem daca se face moderator si muta telescoapele pe noi?