Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna fetelor. Ce vrednice sunteti!!!
Iar nu apuc sa citesc tot din urma...

Babytza sustin ideea... ca deja nu ma mai prind cine la ce raspunde.... si poate asa nu se mai trece asa repede la capitol nou.

Revin cu rugamintea ptr fetele din Tineretului, daca ies afara, sa ma sune si pe mine sau sa dea PM... M-am plictisit sa ma plimb singura

Am fost cu pitica azi la dr la Budimex, a vazut-o alt pediatru si a spus ac lucru ca s-ar putea ca galmita sa fie meningiom, ptr ca simptomatologia pare de meningiom. Drept ptr care ne-a dat trimitere la neurochirurgie unde ne ducem maine la prima ora. Sper sa nu fie nik grav si poate totusi se resoarbe ca sa nu ajungem la alte alea

De Iepurilla ce se mai stie? Da de Ilia, Maryb si alte fete care au fost cu noi la odisee?

Alta intrebare, cand sunt bebeii in pusee de crestere (Gaia si eu cred ca a mea se apropie de un puseu), cum le dati mancare ca sa respectati regula cu 2 ore ca sa nu regurgiteze???

Nikolici felicitari ptr proaspatul cresti!

Cand o sa am nitel mai mult timp sa pun si eu pozele de la botez

Ref la taxa de biserica noi am platit cu chitanta 250 ron si a mai dat nasul preotului ce a crezut de cuviinta... Nu ni s-a impus nimic altceva.

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babymom intra pe mail-ul comun si apoi pe mesajul de la oana cu puseu de crestere cerebrala. Ii dai save si apoi il deschizi si e un grafic cu fiecare saptamana.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Alexa ai dreptate, nu doarme mai bine daca il iau in pat. Am incercat azinoapte dupa masa de 2 si singura diferenta era ca m am trezit cu prichindel ca vroia sa imi scoata ochii.

Apropos de mom cand se pune in fundulet (vazusem poze cu unii din bb ei odiseei asa si vroiam si eu), pediatra a zis ca se pune la 45 grade abia dupa ce copilul se rostogoleste dupa o parte pe alta si incearca sa se ridice singur in fundulet. Nu tb fortati pt ca ei, desi or sa stea cum ii punem, riscam ca ei sa aiba in viitor pb cu coloana. Baietelul mamei abia dupa bilantul de 4 luni s a apucat de ambele, ca de ne a certat tanti doctora si tb sa aratam ca facem cand vrem noi, nu cand vrea mami.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor au dreptul angajatorii sa te dea afara cat esti in concediul de sarcina si lauzie???
Dar sa nu-ti semneze cererea de intrare in CIC pot sa o faca??? Daca nu semneaza ce poti face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Anca si eu folosesc steamer. Nu am cuptor pt fructe. Mi se pare super; nu tb pazit si pastreaza si gustul legumelor/fructelor mai bine. Pentru morcov eu las 40 min ca sa fie moale.
Poate ai pb cu blenderul. Ca la cel de robot am constatat (nu l mai folosisem inainte) ca tb adaugat uneori si un pic de apa ca altfel raman bucatile intregi. Imi pare rau ca nu am luat un blender vertical, ca il manuiesti tu in toate directiile si nu conteaza cantitatea.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Didi, blender vertical am si eu, si e Moulinex deci e bun. Totusi imi raman bucati, m-am gandit ca din cauza cantitatii mici pe care o pregatesc. Pun 40 de minute morcovii azi sa vedem ce iese. As putea oare sa pregatesc o cantitate dubla pentru 2 zile si sa o pastrez in frigi intr-un borcanel? Multumesc pentru raspuns

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babymom e un mail mai vechi pe mailul comun, cu pusee de crestere cerebrala care are atasat un fisier pdf. Daca nu te descurci, da-mi un pm cu adresa ta de messenger.

Babytza plead guilty si promit sa nu mai fac desi de pe mobil e asa de simplu...

Acum asa scriu ca pe Bebelina o distrage monitorul. Se intoarce la el si se holbeaza fascinata la el. L-am si stins, dar astepta o minune.

Nocom, eu in ultima vreme am prestat, invers cronologic: ciorba de pui a la grec, supa-crema de dovlecei, pui cu smantana, ciuperci cu smantana, cartofi frantuzesti... Am avut ceva cu smantana in ultima vreme,

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Eu nu mi-am pus fetita pe burta prea des pt ca mai mereu era prea aproape de ultima masa, insa se descurca binisor chiar si asa. Iar in dimineata asta am intors-o sa o masez pe spate si s-a intors pe spate de 2 ori. :) crestem

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Preety, eu stiu ca NU au voie sa te dea afara nici sa refuze semnarea cererii pt CIC nu au voie!!!!
Totusi, pentru mai multe detalii incearca sa bagi o intrebare la juridice, poate dai de MArius (moderator) sau de Elara, o super tipa desteapta care stie cate ceva in domeniu
Sau daca nu si te grabesti, suna la 0213132505, consiliera mame. Sigur iti raspunde corect.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata mai pe la prinz:)
nikolici, felicitari pt botez si baita. asa am simtit si eu un sentiment de eliberare dupa. micuta crestina.
am auzit o chestie cam ca tot vb de preotii din buc. nu ei sunt vinovati pt taxele f mari, ci mai marii lor, ei doar se supun. nu mai zic nik ca mi-o iau
imbrac cupiii si plecam afara, azi cica avem 10 grade.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput