Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Preety, nu numai ca n-au dreptul sa te dea afara cand esti in prenatal, mai sunt si obligati sa iti pastreze postul cat esti in concediu crestere copil si sa te tina dupa aia 6 luni incadrata in munca.

Ii poti ameninta cu o reclamatie cat toate zilele la directia muncii atat pt ca vor sa te dea afara dar si pt ca nu vor sa semneze adeverinta de salariu pt CIC.

Tin pumnii!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Fetelor au dreptul angajatorii sa te dea afara cat esti in concediul de sarcina si lauzie???
Dar sa nu-ti semneze cererea de intrare in CIC pot sa o faca??? Daca nu semneaza ce poti face?

preety nu exista asa ceva!!! In niciun caz nu te pot da afara in concediu de sarcina si lauzie. Cat despre cererea de intrare in CIC, ei trebuie sa semneze de luare la cunostinta nu de aprobare. Nu ai nevoie de aprobarea lor pentru a-ti exercita un drept al tau. Banuiesc ca la ce nenorociti sunt, nu ti-au platit nici ajutorul de nastere in valoare de un salariu mediu pe unitate, nu? Eu lucrez in resurse umane, asa ca daca vrei mai multe detalii sau sfaturi pe o situatie specifica, imi poti scrie si te ajut cum pot.

Vorbea cineva de dr Ana Culcer, eu am un cd cu niste filmulete facute de ea, mi l-au dat din spital (probabil era prea obositor sa ma invete care ceva acolo). Are info despre alaptare, baia si masajul bebelusului, igiena gurii, a nasului, a ochilor a organelor genitale la fete si la baieti si a urechilor. Am vazut ca pusese cineva pe mailul comun pdf-ul de pe dvd, deci banuiesc ca mai sunt fete care l-au primit. Oricum daca vrea cineva vreun filmulet, cred ca le pot prelucra ca sa fie trimise pe mail.

Ce frumos face mandra mea, sta in pat si gangureste de una singura, in timp ce eu traduc. Sper numai sa tina veselia Mda, n-a tinut!
Oricum, i s-a facut mila de mine ca ieri eram total varza, si ast-noapte a dormit pana la 5 cand s-a trezit sa pape si apoi pana la noua jumate, asa ca am reusit sa ma odihnesc si sunt intr-o dispozitie mai buna.

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am primit pe mess mesajul asta
"Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia "
poate shtitzi pe cineva care are nevoie

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Daca vreti s-o vedeti pe mandra mea cum face cand e fericita, am pus doua filmulete www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&NR=1" target="_blank">aici

P.S. Emily e papusa

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!

laura imi pare rau pt copii,sanatate multa!

babytza bravos pt piciul mare.

Eu am o problema,mi s-a infectat o unghie de la picior,rau de tot,nu stiu de la ce,asa din senin,nu am fost la pedichiura sau altceva.Abia maine am gasit programare la un dermatolog aici in zona mea,pt ca trebuie sa merg si cu Luca,nu am cu cine sa-l las,asa ca e mai complicat.Oricum pana maine aveti idee cu ce pot da acolo sa nu se faca mai rau???????
Babymom poate ma ajuti tu,ceva care sa merga si cu alaptatul,acu am dat de 3 ori cu baneocin dar nu mai vreau ca nu e indicat in timpul alaptarii.....plese help!!!!!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Leah fi'mea mai sa mi se smulga din brate sa vorbeasca cu Eliza. Ma uitam la clipul ala in are gangureste.

Gata, ma pregatesc sa o scot afara, la noi e soare si caldut.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetele, tocmai am vazut la stiri... au sosit pe lume cvatrupletii de la Cluj!!!!!! 3 fetite si un baiat, in stare de sanatate buna, si ei si mamica!!!!!! Babymom, transmite-i sananate multa, si ei si bebeilor, si numai bine!!!! Daca are nevoie de hainute, noi avem de dat cateva si cateva biberoane.... nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu ii va fi dpdv financiar.... sa ii spui te rog si trimit un colet sau facem noi cumva!

tiii, ce veste buna, ce ma bucur....

fug acum, mai am un hun de hranit si revin mai tarziu!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

musettepink
eu am folosit praf de la o capsula dce antibiotic, in jurul unghiei...acum vezi ce merge cu alaptatul...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pretty nu au voie sa iti faca asa ceva !!!! Ce nesimtiti....

300 nu e nevoie sa iti ceri scuze. Era doar o sugestie si nu este cu directie la cineva anume. Si oricum nu vad de ce mi-ai cere mie scuze pupici

Sa fie sanatosi bebelusii Sa creasca mari si sanatosi

Anca referitor la cereale. Nu vad de ce sa nu ii poti da cate o masura la fiecare masa. In mod normal pe cutiile de la 4 luni doza recomandata pentru un piure este exact de 5 masuri la 130 apa. Asa ca tu nu depasesti...

Musette la baneocin ma gandeam dar nu stiu care sunt contraindicatiile in timpul alaptarii . sa iti treaca buba

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaa, si poate postam pe DC, la Umanitare, sa strangem mai multe, ce zici Babymom, ii spui? parca as vrea sa stie si ea, sa nu se simta cumva prost... nu stiu, aberez?

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

poze cu gemenei dulci
povestea noastra

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput