Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

mersic de "retetele" de dat spanacul la bebicii vostrii.Eu l-am fiert in laptic,am pus un vf de cutit de usturoi pisat si apoi cand era pe foc am pus un galbenus si am amestecat bine de tot si am mai lasat sa fiarba inca 8-10 minutele.Acum astept sa se trezeasca fomista mica,sa il dau la blender si pun si putintic untisor,sper sa ii placa si sa pape ca altceva nu am pregatit acum,decat cereale daca o vrea altceva si nu spanacel bun bun.Pt noi l-am facut dupa reteta ardeleneasca,si tocmai am lins un castron mare cu doua ochiuri din ousoare de tara yami yami bun mai e .
Am sa revin mai tarziu sa va zic daca a papat fata,ca vrem sa iesim afara putin ca tare bine e

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Continuand, eu il las in mijlocul sufrageriei, am golit tot ce am putut. Evident il supraveghez mereu. Daca cumva tb sa ma duc la baie sau am treaba il pun in tzarc. Unde evident se ridica in picioare si face turul de onoare. Nu vreau sa il incurajez cu mersul pana nu il vede ortopedul. Banuiesc ca va tb sa ii iau niste ghetutze speciale.

Am mai vazut mesaje cu dintisori, felicitari iepurashilor. Noi avem 4. Doi sus doi jos si stim sa muscam. Cred ca ii doare rau de tot, ieri am vazut si sange la un moment dat. M-am uitat pentru ca tzipa.

Mai tb sa lucrez la partea cu child safety, voi pune aparatoare de priza si tb sa blochez sertare, dulapuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Multumim de aprecieri Miss, ideea cu pinguinii imi apartine ca si conceptul paginii, incerc sa nu ruginesc de tot de atata sedentarism psihic. Oricum, pinguinii au fost si raman preferatii mei, nu mai pot de dragul lor, la documentare stau lipita de tv si-i sorb din ochi ,zici ca sunt nebuna..
AlinaAnto, poate la urmatorul iubita ! eu te trec pe o lista invizibila de pretendenti,oricum ca mi-a soptit Lizuca ca ii place casa ta- deh... materialista de mica pupa-o-ar mama pe ea de sexoasa !
Cat despre tinere de minte ... l-am innebunit pe tati cu... „ despre ce vorbeam mai devreme?” pt ca incep ceva si uit ce... sunt dusa, stiu... dar ma simt bine ca nu sunt singuraaa... Alina, hai sa formam un partid al uitucilor-uitucelor, vrei? Ce numai Cozma, hai si noi !
Nicole1980, da, a fost cadoul lui tati pentru ea, barbatamio e cu capul rau ...hi hi hi
Laura, un pupic special fratiorului tau, tare mi-e drag de el, nush de ce, i-am spus si Simonei, mi s-a lipit asa de suflet ~!Apropos... Cuscra draga pe unde-mi esti?
Mihaser, ai fost la pationar? Super ! Eu n-am mai ajuns de cativa ani si acum cand as putea sa merg cica se face cald si se topeste gheata, uof ! Dar tot nu inteleg de ce te-ai plictisit? Mai faceai o pirueta, mai un triplu tulup... Ne bucuram ca ti-au placut pinguinii, ia zi vrei si tu cativa, ii pun la posta maine ii ai , pupici ! Herculane arata jalnic intradevar si noi am trecut pe acolo tare dezamagiti am fost, pacat, mare pacat !
La multi ani Eliana, sa fii sanatoasa si mancacioasa .
Alex&Sara, multa sanatate mamei tale, iar tie sarcina usoara iti doresc ! Te felicit pentru decizia luata, nu am indraznit sa-ti spun la momentul in care te si ne intrebai ce sa faci, dar m-am rugat la Dumnezeu sa te ajute sa iei decizia de a-l pastra, aveti grija de voi !
Daria Ioana- nu stiu cum de ai rezistat atat cu ea, eu ii dadeam papucii dupa o ora , vai ce nesimtire !
Bine ai venit David in randul iepurasilor, Miss, se explica nelinistile lui, ma rog cel putin o parte, hai ai grija de tine, baga somnic la greu si o sa fii alt om . Vad ca imi urmezi sfatul si macar incerci sa lasi tot si sa te odihnesti ziua, macar cat doarme David.
Danicris, multumim de apreciere legat de pagina Lizucai, te pupam , referitor la jucarii, noi avem o regula, nu ii dam toate jucariile la gramada, le rotim , intr-o zi ii dam 2, in alta zi alte doua, si tot asa avem muuulte jucarii, majoritatea primite (deh... nu poti sa spui omului, nu-mi aduce jucarii la copil). Noi am remarcat ca ii plac cartile interactive de la chicco, cele cu butoane si desene – cu muzica , mai avem un ursulet pe care daca il atingi incepe sa cante sau sa-ti spuna ce parte a corpului este, nu stiu de la ce firma e ca am taiat eticheta, iarasi foarte bune sunt cele de la Vtech, noi si caruselul il avem de la ei si Lizuca e tare incantata, a invatat sa il butoneze, schimba melodiile , invarteste ratustile, e mortala, mai are un elefantel cu cheita care canta ceva de adormit, asta e preferatul ei cand doarme, iarasi ii place cartea cu povesti pe care i-am luat-o eu, e cartonata si se numeste Printesa cu sclipici, am gasit-o la Carrefour. Normal ca povestea o stiu pe de rost de atata spus, incat m-am apucat si am facut pamflete ca sa mai diversificam ... iar Lizuca da paginile , a invatat si asta, draga de ea ! Si mai are niste carti de joc cu animale, sa vezi ce pasente da cu ele.... mori de ras !...
Andreea27, eu iti recomand sa-i faci o coprocultura , sumar de urina si urocultura, inainte sa sari cu medicamente e bine de vazut ce are bebe. Si noi am avut o perioada in care papam mai putin si eram tare ingrijoraa, te inteleg perfect. I-am facut analizele , sumarul ok, urocultura, parca parca ar fi dezvolvat ceva insa nu au fost foarte clar, cred ca nici cantitatea nu a fost suficienta de pipilica- e asa de greu de pus dracia aia de pungutza... uf... Asa ca i-am repetata analizele si SUNT OK ! Asa m-am bucurat... nu-ti mai spun ca dupa primele analize doctora ne-a spus sa-i dam antibiotic- il si cumparase, numai ca... am zis sa-i mai fac o data analizele sa fiu eu impacata si au iesit negative toate, slava Domnului ! Te pup si Doamne ajuta sa nu fie nimic si sa fie doar de la dintoci !
Ce mai face Diana_D? Nu a mai intrat de mult, ma tot uitam prin zona asta vara, speram sa o vad- nu stiam cum arata dar, ma gandeam ca o sa-mi spuna instinctul ca e ea... dar, n-a fost sa fie! E ok? Cum a ramas cu tatal copilului pana la urma, stiu ca erau ceva probleme, si ea prin cate a trecut... sa-i transmite-i pls salutari !
Cadina –viata merge inainte ! pupici !
Laura, ma bucur ca papa mai bine Mirciulica, au si ei zile mai bune, zile mai proaste, dar noi mame nebune ne ingrijoram prea tare !
Pupam Dordia, vazut poze cu copilasii tai, sunt superbi- deja 9 lunisoare, uau !
Felicitari pentru copacel Iasminutza, mami, pregateste-te ! Inais,de unde ai luat aparatorile de pat ma intereseaza si pe mine, cele pe care le avem noi au ramas mici acum de cand am coborat si noi patul
Bratafel- clar sunt dintociii, hai ca va asteptam in club !~ Noi i-am luat si un gel – Calgel se cheama, doar de doua ori i-am dat cu el cand ma dispera cu manutzele in guritza si , ce sa vezi, are efect ! deci il recomand pentru gingiute suparate !
Lily79, sa inteleg ca ati luat-o la picior prin casa, ce frumoooos, noi inca ne facem avant asa in patru labe si picam in nas si pe urma radem... nu-i bai, toate la timpul lor !Nu te ingrijora cu greutatea, e normal sa ia mai putin acum, cam 2-300 grame pe luna asa ne-a spus noua doctora. Important e sa fie activa, vesela, somnic bun, kk bun. Cu schimbatul scutecului, nu-mi povestii ! eu ii dau ceva sa studieze , de regula pampersul si asa reusesc sa o schimb... tre’ sa fim mai destepti ca ei, e clar !

Mega conspect, da? Va pupez , nu stiu cand mai intru , o sa avem si musafiri zilele astea... fug la Lizuca, iar si-a scos sosetele si-si rasfira cu satisfactie degetele... ma duc sa i le pap nitel !

p.s. ziceati ceva de un banc al lui Cleo, ma duc sa-l caut !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

yeepp,hooverita lui mami a ras tot tot spanacelul,cam 250 ml.l-am blendaruit in craticioara in care a fiert nu l-am mai pus in vasl de la mixer,dar ampus in castronasul din care papa de obicei si cam atat era.deschidea gurita ca un pui de vrabie.Acum astept sa isi golesca matul sa o schimb si sa iesimtero deja trage de mine.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am fost afara, desi vanticel a fost placut; Robert doarme si acum, l-a terminat iesirea si intalnirea cu Gabi&Raducu.

Bratafel sa treaca !

piggy asta vreau sa fac si eu azi si maine. Para (ii dau chiar de la borcanel ca-i mai dulce) si iaurt +lichide cate vrea.

Lilly ciudat e ca Robert nu arata semne de disconfort desi uite are peste 3 zile; Felicitari Julia pt hoinareala si pentru vorbareala!

Socreate stiu ca probabil ai scris si mi-a scapat, dar un exudat faringian ai facut? Eventual in 2 locuir? Ca pare un "mecrob" rau, rezistent.

Elenuca felicitari pt conspect; m-am inspirat din ce ai scris despre jucarii, ca treb sa mai prestez si eu la cap. asta.

Andre27 ca mi-a amintit Elenuca daca nu papa Ericutzu poate n-ar strica o "kaka-cultura"; o mamica pe care am intalnit-o azi afara spune ca fetita ei nu papa, era si mai supraici+apatica asa si i-a gasit oxiuri. Cine stie, mai elimini o cauza

Bravo shoricica Sara Maria ! Cum mai merge mami cu greatza?

Edit: ca ma uitam pe site-ul recomandat de Miss si mi-a placut la nebunie citatul lunii: "It is the nature of the child to be dependent, and it is the nature of dependence to be outgrown. Begrudging dependency because it is not independence is like begrudging winter because it is not yet spring. Dependency blossoms into independence in its own time."
Peggy O'Mara

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

hello fetele, toate bune?
noi inca mai urlam..is asa obosita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

MARIA ELIANA , ANA MARIA, BOGDAN

Inais felicitari pentru copacel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Niste pozici si mai noi

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

REALALURA-a mancat de a rupt Andrés!

am fiert tecile de fasole verde ,si doar o bucatica mica de cartof si una mica de morcov ,orez fiert ,piept de pui fiert . le fac cu blenderul bine bine sa se faca bine si orezul ,cu un pic de ulei de masline.

la alte piureuri pun paste fierte,cateva ,tot asa la blenduit,si face piureul mai pastos si mai dulce.(asta daca nu e la regin fara paste ,sau daca a trecut copilul la gluten. eu nu am dat gluten pana zilele trecute ,face 8 luni,sper sa fie de ajuns)

ANDREEA-copiii nu mereu isi arata dragostea si dorul prin luat in brate sau prin cuvinte dulci. deci,daca nu o fac,nu inseamna ca nu au simtit nimic din toate astea.
in plus,mai ales dupa ce le lipseste un parinte,ei raspund rece ,tocmai pt ca nu le-a placut despartirea .

hopaaaaaaaaa INAIS ,Iasmina e in picioare !!!! felicitari !

MISS-ai grija de tine!! recupereaza-te si te asteptam odihnita !

LORICH-am vazut poze si mai noi

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Am intrat scurt...

Multumim tuturor pentru ca mi-ati admirat mladitza-copacel!

Elenuca protectiile de pat sunt luate de la mag. Babyna. Cauta pe net.
Ideea este ca eu am luat una doar si apoi dupa ceva timp am realizat ca am nevoie de protectie pe restul laturilor. Asa ca am sunat la ei si am comandat-o pe a 2-a. As fi vrut culoarea primei, insa nu mai aveau pentru ca am inteles ca producatorul a incheiat colaborarea cu Ro. Mi-au dat ce mai aveau pe stoc si se potrivea cu ce aveam eu. Prin urmare nu stiu ce sa zic...daca mai gasesti la ei. Intr-adevar sunt bune pentru ca-s asa late. Eu mai cumparasem de la Ikea cand era Iasmina mai mica....nici nu le-am folosit si nici nu le mai pot folosi acum, pentru ca-s prea inguste.

Va pup!

Edit: Vreau sa cumpar un baby-phone pentru ca o mutam pe Iasmina in camera ei si vreau sa o aud cat de cat...ce sfaturi imi dati??

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput