Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
aelita spune:
REALLAURA-despre piureul de mai sus,tu daca ii dai bucatele sau doar un pic pasat,faci tecile cu masinaria si cartoful ilpisezi si morcovul fiert il poti face bucatele mici mici,daca ati inceput deja sa mestecati.noi nu avem dintisori,nici urma.si asa le amesteci apoi toate .
peSofia,cand crescuse,o incanta morcovul bucatele mici sa il vada in piureul verde.sau orezul .sau pastele foarte mici.dar cand avea dinti.la el,deocamdata,blenduim.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
bratafel spune:
inais eu am baby-phone de la "primii pasi" inca de cand avea Bianca 2-3sapt penrtu ca eu stand la casa la etaj am nevoie mare. eu sunt multumita de el.
a fost cadou de la socrii mei.
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Doloress spune:
La o bere cu baietii ![]()
Si zapada de la noi
Inais felicitari pentru Iasminuta-copacel! Numai al meu ramane puturosul forumului. ![]()
Elenucasimpatici tare pinguinii! Dar Lizuca e si mai simpatica!
Lorich ce frumos papa Robert! Cu toata fata! Ma termina ochisorii lui!
Stefany tot urla? Greu, si noi am avut asa o perioada nu demult. Caninii au fost cei mai durerosi pana acum. Si acum mai maraie, constant asa, dar macar nu mai urla.
Aelita si eu ii dau tot blenduit desi avem 8 dinti. Asta pentru ca isi face greata, scoate bucatelele mari din gura. IMi dau seama ca trebuie perseverat ca altfel nu o sa manance niciodata bucati mari insa tare mi-e frica pentru ca se ineaca si vomita, apoi nu mai papa nimic. Am citit undeva ca e o problema specifica celor care au avut reflux cat au fost mititei si al meu primele luni de viata voma in jet mai mereu lapticul. Deci poate intr-adevar nu suporta bucatelele mai mari. Asa ca tot blenduiesc si eu in continuare.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Daria_Ioana spune:
Inais, eu am baby-phone de la Chicco.Pot zice ca sunt multumita de ele, dar nu am grad de comparatie.
Cred ca asa sunt toate, haraie intr-una( ma refer la cel care sta in cmaera ta, caci cel din camera la copil nu face nici un zgomot)
Eu zic ca baby-phone-urile sunt bune daca esti treaz si te afli in alta camera si poti auzi ce face copilul, sau daca s-a trezit etc , dar ca sa dormi efectiv in camera cu Baby-phone, la cum foshnesc....si haraie...mai bine lipsa.
Oare toate haraie asa?
Andree27 spune:
Helllloo,
Fetelor multumim de sustinere cu papica.A prins pt pt ca azi super super bine a papat feciorasul meu!Sunt tare multumita!!
Azi am fost in vizita scurta la Diana,ava pupa si va imbratiseaza si ea,dar va pun poze cu intalnirea bebeilor cand au fost la noi!!
Pt cine doreste sa se uite http://community.webshots.com/album/569702640syQnOD
piggy spune:
Inais eu am interfon de la Philips asta http://reclama /detalii.php?cod=AV111 si este fff bun. Ilinca de la 2 luni jumate doarme la ea in camera si nu s-a intamplat vreodata sa nu o auzim. Daria mie Chicco nu mi-a placut deloc..adica in afara de faptul ca scartia nu auzeam nimic...cred ca erau ceva mai proaste ale mele...dupa care am luat Philips...
Doloress ce faina zapada si voi 2 
Si pozicile cu mancaciosul lui Lorich ![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
gabitzam spune:
Andreiuta, ce dragut ca va intalniti cu Diana si Daniel. Pup baieteii frumusei foc si pe mamicile lor! 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Nicole1980 spune:
La multe lunite, anisori Maria Eliana de Mihaser, Ana Maria de Acina si Bogdan de Magnestism

Buna,
Gata am ajuns acasa de la serviciu. A fost foarte greu fara bebe, insa m-am obisnuit foarte repede. Ce sa zic, colegii sunt draguti, m-au primit ok, am intrat in paine din prima zi, insa criza si-a pus totusi amprenta si nu cred ca fi nici o crestere de salariu anul asta….Am fost dezamagita dupa discutia avuta, insa nu mai am cum sa dau inapoi.
Bona s-a descurcat cu bebe foarte bine, au fost afara, bebe a mancat, insa nu prea a dormit.
Maine il duc pe tati la aeroport, pleaca 2 zile la Timisoara si o sa fim singuri.
Multumesc mult de urari fetelor , am vrut sa va enumar insa sunteti multe 
Inais – felicitari pt umblareata
Cleo – de aia am plecat eu la serviciu sa nu te intalnesc pe strada.![]()
Miss – odihna placuta, draga mea
Va pup pe toate, insa nu mai am timp sa scriu.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
piggy spune:
Inais la link uin loc de reclama e bebelusultau ![]()
Andree ce baieti faini aveti si ce frumos se joaca ei ...![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
alina_anto spune:
Buna fetele!!
Am avut un weekend frumos, linistit. Doar ca Sara e fff ragusita, si ii dau nurofen. am fost la dr si speram sa-i treaca cu nurofen, sa nu faca vreo laringita, ca ar fi nasol..Aseara se sufoca micuta, asa de rau i s-a umflat gatul. Iar treaba asta a luat-o de undeva, e pe fond viral, pt ca si pe mine ma incearca..
A inceput si Sara sa se ridice in patut, dar e rau ca se loveste de gratiile patutului. treb sa ii iau niste aparatoare mai inalte.
Inais Draga de Iasmi!! Noi avem baby-phone de la chicco.(probabil ca cel al Dariei ) Dar nu se aude nici un harait pt ca le tin in priza. Ele se pot folosi si cu baterii, dar atunci se aude un fosnet la cel din camera noastra, asa ca le pun in priza si e f ok. Aud tot!
Lori Am vazut poze cu Robert. Se face mai frumos pe zi ce trece! Si incepe sa semene f bine cu cristi. Robert are castronel ca al Sarei!
Doloress wow, ce de zapada aveti acolo!!
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria