Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
alina_anto spune:
LA MULTI ANI!! Maria Eliana, Ana Maria si Bogdan!! 

Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
Lorich spune:
Andrea foarte frumoase pozicile cu Eric si prietenul lui, Daniel. Sa-i transmiti Dianei multi pupici de la noi.
Doloress poza aia cu berica e de comaaa... parca e luata de p[e net. Mamaaa ce a crescut Bulinu' parca ieri era mic, mic cat o palma de pitic. ![]()
Nicole hai ca prima zi a fost cea mai grea, o sa fie din ce in ce mai bine
Noapte buna ya all!
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Lilly79 spune:
Nu am putut sa nu intru si sa nu zic:
Andree27 ce poze frumoase cu 2 baieti frumosi. Stii ce lipsea din poze? O fetita sa se bata baieteii pe ea ![]()
Doloress ce poze frumoase, si ce zapada.
La multi ani! Maria Eliana, Ana Maria si Bogdan 

Nu mai pot scrie ca nu ma lasa fiica-mea. Tot da cu picioarele in tastatura ![]()
Noapte buna.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
cleo78 spune:
alina_anto, ce stii de dr Gherasie? sau gherasim de la Euroclinic.
o amica, e insarcinata, si ar vrea sa nasca cu el, la euroclinic, dar natural. De obicei e pro?
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
chinabulina spune:
seara buna si de la noi! n-am mai citit nimic din urma. n-am mai intrat de aproape 2 saptamani, de cand au apucat-o pe fie-mea pandaliile. frate, nu mai doarme noaptea
. ne dispera, plange intr-una si scartaie, se trezeste mereu si nu mai vrea sa adoarma, suntem varza!!! si ziua era asa, dar de vreo 2 zile e mai bine (ziua, ca noaptea e tot jale). nu mai stim ce sa facem, parca ne-a schimbat cineva copilul. fie-mea dormea de la 6 saptamani neintoarsa, fara sa pape noaptea, de la 21.30 la 9 sau 10 dimineata
si acum?????? suntem dis-pe-rati!!!!!!! m-am uitat pe hartia cu puseuri de la esme si cica ar fi in plin puseu
... pe babycentre spune ca e legat de "separation anxiety" care-i apuca pe la varsta asta
... nici nu mai stiu ce sa zic. vreau sa-mi promita cineva ca va trece. mai nou, dorm in camera ei. tot nu-i bine, nici daca o tin de mana
sunt obosita si deprimata rau de tot 
hai ca m-am mai descarcat putin. ma duc sa citesc din urma cat apuc...
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
ca_eric spune:
salutare natiune!!!
uram la multi ani tutror celor care si-au serbat ziua dintre mamici in weekendul ce a trecut si bebeilor de asemenea..va doresc multa sanatate si sa fiti iubiti!!
nu am scris de cateva zile..eric a fost tare marait si carait si plangacois....cauza: a iesit dintisorul..ca se vedea putin crapata gingiuta..iata ca acum a iesit. ddaca pun mana se simte tare ...saracu il durea....as aca ne inscriem si noi in clubul dintosilor...alaturi de miss si elenuca 
am fost varza de oboseala..weekendul asta..dar totusi duminica ne-am facut timp si am mers cu eric la un waterpark indoor si l-am pus si pe el cu colacul cu noi si ne-am dat pe raulet..am lenevit..a fost super cald..la eric i-a placut in apa, tot dadea cu manutzele sa stropeasca...si dupa 2 ore a picat frant...
mancam si noi bine, de dormit acum dormim bine..nu ne trezim noaptea..in schimb stam in fundulet nesprijinit cateva sec poate 1 min, vrem tot in picioare...si tot zicem MA si ne oprim si dupa cateva minute iar MA..tot asa...
si tocmai cand vroiam sa o felicit pe [miss/red] de dintuc a plecta in vacanta de pe forum... sa ai parte de multa odihna si mai ales sa te intorci cu vesti bune..
daviducul.
inais sa traiasca toti copaceii mladiosi!!!
nicole succes la lucru..si sa ne spui cum te descurci 
daria bine ca ai scapat de nebuna aia...saraca de tine...sper s a mai vb te
cleo ce sa faci se mai intampla si din astea...
lauritza drum bun..am citi ca mergeti in vacanta i spania!!! sa ne spui cum e pe acolo. si sa ai spor la cumparaturi pt mirci hihi
lori
robertel mancacios!!
doloress vazut pozici cu patrick..ce dulce e cu strungareata lui..
si la noi e asa mare zapada..asa ca te inteleg ..si acum e mai ok ca se apropie de 0 farenhait...ca a fost -15..nasol..
chinabulina ce rau imi pare ca ai asa nopti albe..si al meu doarme asa mult noaptea..sper sa nu faca vreo figura mai incolo ca amndoi lucram si...
cam de la ce varsta a inceput calvarul?
[red]andree27 vazut pozici cu ericutul tau si daniel..dar eu nu stiu care e eric al tau? cel in albastru sau cel in verde cu galben? 
Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
Doloress spune:
Andree27 ce puisori simpatici, ce frumos se joaca ei acolo! Intr-adevar cum zicea si Lily mai lipsea o fetita acolo intre ei, data viitoare o chemati si pe Julia sa se bata baietii pentru ea.
Chinabulina te inteleg perfect. La noi de la 6 luni incepand au inceput si problemele. Nu stiu de ce, somn foarte putin, marait si plangacios mai toata ziua. Are insa si zile cand doarme cum trebuie, toata noaptea, plus doua reprize ziua si e linistit si vesel apoi, dar majoritatea timpului m-a scos la pensie. In seara asta am intrat cu ai mei pe mess si l-au vazut cum face, s-au speriat, m-au trimis la doctor. Acuma in sfarsit a adormit si el ia uitati cum :
http://good-times.webshots.com/video/3061339030102927551PvRZPm
Am reusit si l-am pus in patut la somnica putin. Gata s-a trezit, somn de jumate de ora! 
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Andree27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ca_eric salutare natiune!!! uram la multi ani tutror celor care si-au serbat ziua dintre mamici in weekendul ce a trecut si bebeilor de asemenea..va doresc multa sanatate si sa fiti iubiti!! nu am scris de cateva zile..eric a fost tare marait si carait si plangacois....cauza: a iesit dintisorul..ca se vedea putin crapata gingiuta..iata ca acum a iesit. ddaca pun mana se simte tare ...saracu il durea....as aca ne inscriem si noi in clubul dintosilor...alaturi de miss si elenuca ![]() am fost varza de oboseala..weekendul asta..dar totusi duminica ne-am facut timp si am mers cu eric la un waterpark indoor si l-am pus si pe el cu colacul cu noi si ne-am dat pe raulet..am lenevit..a fost super cald..la eric i-a placut in apa, tot dadea cu manutzele sa stropeasca...si dupa 2 ore a picat frant... mancam si noi bine, de dormit acum dormim bine..nu ne trezim noaptea..in schimb stam in fundulet nesprijinit cateva sec poate 1 min, vrem tot in picioare...si tot zicem MA si ne oprim si dupa cateva minute iar MA..tot asa... si tocmai cand vroiam sa o felicit pe [miss/red] de dintuc a plecta in vacanta de pe forum... sa ai parte de multa odihna si mai ales sa te intorci cu vesti bune.. daviducul.inais sa traiasca toti copaceii mladiosi!!! nicole succes la lucru..si sa ne spui cum te descurci ![]() daria bine ca ai scapat de nebuna aia...saraca de tine...sper s a mai vb te cleo ce sa faci se mai intampla si din astea... ![]() lauritza drum bun..am citi ca mergeti in vacanta i spania!!! sa ne spui cum e pe acolo. si sa ai spor la cumparaturi pt mirci hihi lori robertel mancacios!!doloress vazut pozici cu patrick..ce dulce e cu strungareata lui.. si la noi e asa mare zapada..asa ca te inteleg ..si acum e mai ok ca se apropie de 0 farenhait...ca a fost -15..nasol..chinabulina ce rau imi pare ca ai asa nopti albe..si al meu doarme asa mult noaptea..sper sa nu faca vreo figura mai incolo ca amndoi lucram si... cam de la ce varsta a inceput calvarul?[red]andree27 vazut pozici cu ericutul tau si daniel..dar eu nu stiu care e eric al tau? cel in albastru sau cel in verde cu galben? ![]() Mami de Eric 30.06.2008ERIC iubirea si viata noastra |
Ericutul meu e cel in albastru .cel blondut!!
Alysh spune:
Hello fete dragi,
Noi am avut azi niste mici aventuri: 1) a scos o priza cu totul din perete in timp ce eu stateam de vorba cu maica-mea; cand m-am uitat la el era cu priza in mana, firele atarnau pe langa si el intindea tacticos limbutza sa vada cum e
si 2) si-a prins mana in usa de la dormitor pe care la fel de tacticos a vrut sa o deschida si sa treaca in hol....si a plans un sfert de ora....OFFFF!
Conspect ca v-as povesti de noi ore intregi dar iar sunt fleasca:
Nicole, iubita, sa fie de bun augur reintoarcerea la servici si....marire de salariu cat mai rapida!
Dordia, intra si tu mai des sa ne spui ce faci! Chiar ma gandeam la tine intr-una din zile....
Magnetism, sa inteleg ca sotii nostri sunt la concurenta??? Si al meu gateste super dar nu vanat ci fructe de mare, chestii exotice.
Inais, cata madrie se citeste pe fatzuca scumpa a Iasminutzei ca i-a reusit figura cu ridicatul in picioare! Bravo, felicitari!
Cleo

, pentru proaspata eleva la scoala de soferi! Bafta! Pt mine a fost o chestie ....f ciudata, asa....eram convinsa ca nu voi lua examenul si sufeream anticipat mai ales ca nu existase pana la ora aia examen pe care sa nu-l fi luat. Si surpriza secolului a fost ca l-am trecut cu brio si spre surprinderea tatalui meu a carui masina urma s-o conduc (vb de acum 10 ani....). Dupa examen mergeam ranjind pe strada, pur si simplu nu-mi puteam tine falcile normal, toata lumea ma privea suspect de lung.....cred ca am fost cel mai fericit om din lume in momentul ala!
Miss, iubita noastra
Lilly, ce activa e Julia....sa se ia de mana cu Vlad. Daca acum sunt asa, ce ne facem peste vreo 5-6 lunitze?
Oricum sunt tare, tare dragalasi in activitatea lor de a explora tot ce-i inconjoara. Eu ador curiozitatea asta a lui Vlad si de-asta il si las sa faca cam tot ce vrea, chiar si sa dea cu mouseul de pamant, sa traga de casti la maximum, sa arunce cu telefonul....ca sa-i satisfac curiozitatile. Insa cand e vb de prize....imi vine sa urlu.
Doloress

, Patrick et mortal adormind din picioare in scaunul de masa. Mi-ai facut seara frumoasa, sa stii!

Chinabulina, welcome to the club! Si somnul lui Vlad a fost PERFECT pana la 6 luni si de atunci totul s-a naruit. Dar tre sa fim optimiste, o sa treaca si perioada asta, nu? Repede!
Vlady
socrate spune:
Alysh ce povestesti tu acolo, mie mi se face rau. Eu recunosc ca l-as lasa sa exploreze dar nu prea am loc unde, incerc sa il tin departe de fire si prize. 
vai de capul nostru.
Doloress ce zapada mare si pufoasa. Ce mod de a adormi are Patrick. Vreau sa va spun, fara a ma lauda ca e cu deochi am vazut eu, slava domnului Sebastian a inceput sa doarma noaptea de cand nu mai alaptam asa de mult. Insa in timpul zilei a prins un obicei nou. Se numeste, dorm numai cu mami. Adica adoarme, cu chiu cu vai adica pe pieptul meu dupa ce ne-am certat suficient cu Mos Ene, dupa aceasta lupta il mai tin 3-5 minute. Dupa ce ma asigur ca doarme, il pun in patut. Aceasta este momentul in care deschide ochii mari de zic ca a dormit o ora si e odihnit si se ridica in picioare. Daca il pun langa mine in pat si stau cu el, doarme si doua ore. Ar fi minunat daca as putea dormi si eu, dar nu pot. Cateodata imi iese sa il pun in patut fara sa se trezeasca, atunci doarme linistit. Probabil suntem in plina anxietate.
Nu stiu cum fac puii vostri dar al meu ma trage de haine mai nou sa il iau in brate. Probabil in chinuie si dintisorii. Acum avem 2 sus si 2 jos. Oare mai continua explozia asta sau se opreste? Fiecare dintisor e iesit doar un pic, 1 mm, maxim 2.
Cleo bafta la scoala. Asa mi-a facut si mie, la prima ora de sofat m-a dus in piata unirii am simtit ca mor de inima si iata-ma tot aici sunt. Si eu am fost incantata cand am luat carnetul, dar recunosc ca mi-a luat ceva timp sa invat sa conduc ca lumea.
Am un pont pentru copii fitzosi care nu vor sa manance, incercati iaurtelele de la Nestle, al meu a balotat 2 in seara asta.
Gatul meu e parca un pic mai bine de la antibiotice sau s-a plictisit dupa 3 saptamani. Miercuri dimineata ma prezint cu copilul la ortoped la Gr.Alexandrescu. Il stie cineva pe Viorel Danila? Ca la el mergem.
Va lasam si noi acum ca sa facem nani ca daca titirezul iar e matinal ca tac'su si ne scoala la 7...tb sa prindem ceva somn.