Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Obosita tare. Am facut o conjunctivita, ceva. Okii rosii si dimineata lipiti. Nu stiu de unde pana unde…
In fine. Noi am hotarat sa nu mai plecam la Madrid, chiar daca pierdem biletele. Factorul decisiv nu am fost eu, ci Bogdan, care are un pacient in stare grava si nu il poate lasa de izbeliste cateva zile… asa ca stam acasa.
Asa ca m-am repezit si eu in reduceri, mi-am luat de la Nine West 2 perechi de pantofi si o geaca, iar lui bb de la Debenhams, adidasi si 2 perechi de blugi.
Nu am putut sta mai mult in Mall, dar sper sa ma duc poimaine cu sis sa continui ce am inceput..
Inais dulce Iasmi cum sta ea in picioruse! E fetitza mare
Miss sper sa te reintorci cu forte proaspete si cu dor de noi! Si noua o sa ne fie dor de tine!
Mihaser lui Eli pentru cele 8 lunite! Aceeasi senzatie am avut-o cand am fost la Tusnad…parca eram intr-un oras-fosila, brrrr, paragina peste tot in tara asta!
Alex_Sara eu i-am facut spanac cu galbenus, el a mancat, mie insa nu prea mi-a placut…si i-am mai pus in supa, ca si celelalte fete.
Lilly bine ca ti-a revenit lapticul! Si la noi pampersul e din ce in ce mai chinuitor de schimbat, la fel umbla prin toata casa, dar in premergator, nu indraznesc sa-l las de-a busilea…
Socrate success maine la doctor si tie la tratament!
Elenuca ma bucur ca-ti place fratiorul meu… dragul de el, era asa emotionat ca dormea la mine, radea, plangea, o intreabse pe maicamea daca i-ar placea sa fie in locul lui sis a doarma la mine… Dar nu vrea sa invete la scoala, ca oricum vine sfarsitul lumii… Ai vazut Happy Feet??daca tot esti pasionata de pinguini…banuiesc ca da/ . Poate vin in zona poimaine.
Lorich frumos rau Robi cu castronul de mancarica pe fata. Bine, in toate pozele e un dulce
Aelita buna idée mi-ai dat, ia sa fac si eu fasolica atunci.. tot pasata bine, ca nu avem decat un dintisor si ma tem… eu sunt mai panicoasa decat tot forumul asta! ah, si eu am asteptat tot pana la 8 luni cu glutenul…
Doloress ce frumos e Patrick cu berea, imbracat baieteste, cu o mina serioasa…hiihi. Mare smecher o sa fie! Cat despre zapada…sa nu o vad! Abia se uscase pe jos azi la noi…aaaaaaaaaaaaaa!
Mor dupa Patrick!! E ca un bb din secventele alea funny la televizor. E demential! Il doboara somnul la masa daca atunci cand il culca mami nu vrea…
Andree foarte frumoase poze de la intalnirea cu Diana_d. Baietasii sunt cuminti si frumosi. Imi place cum va cauta privirile, dragii de ei. Si tu arati bine si iti sta bine in negru!
Chinabulina bine ca ma tii tu la current! Deci e puseu, da??? Ca nici eu nu mai pot, maraiala non stop, azi l-am dus numai in brate afara, nici un tur de parc nu am dat…si noaptea la fel, nu doarme…
Ca-Eric felicitari si voua, iepurasilor. Sper sa aveti zile si nopti mai bune acum, ca a iesit dintisorul!
Alyshhai ca vad ca ne sincronizam in fiecare seara la postari…Ooof, ce rau imi pare ca si-a prins mana Vladi…frate, oricata grija ai avea, nu e sufficient. Bine ca l-ai prins la timp cu priza!! Noi o sa dam o raita prin Ikea dupa aparatoare de prize inainte sa

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare
n-am mai intrat demult..
impartasim acelasi puseu cu chinabulina, ca doar sunt nascuti in aceeasi zi cupii... deci nopti cu 100 de treziri, asta dupa ce abia dormise si el linistit cam o saptamana dupa ce terminaseram cu raceala
si nici ziua nu e mai breaz, bona a plecat azi pe 10 carari, abia astepta sa se termine ziua...eu ce sa mai zic, am stat si am invatat toata ziua in maraielile lui fi-miu si dupa ce a plecat bona am rams singuri, al meu sot e in austria...o fericire.
ne-a vizitat si pediatra in seara asta, toate bune...din punctul ei de vedere
in schimb avem si o veste buna: mananca
de vreo saptamana deschide singur gura
numai cine stie cum e sa te chinui 2 luni jumate ca sa ia 2 lingurite, luni din care au fost saptamani intregi numai cu lapte ca facea crize numai cand vedea castronelul sau lingurita. si acum, minune maaaare. nu ca ar manaca de-ar stinge, dar vreo 100g mananca per masa iar eu ma declar super satisfacuta. nu mai arunc borcanase intregi de mancare. mie nici nu-mi mai venea sa gatesc ceva, aruncam tot. asa, un borcanel i-l pot da 3 zile la rand...si oricum nu se termina, i hope that's all history now
sunt f trista ca trebuia sa plecam joi la schi cu niste prieteni, ii luam si pe ai mei parinti si le plateam noi camera sa stea ei cu tudor cat eram pe partie. si dupa ce azi m-am zbatut sa o conving pe mama sa-si ia 2 zile de concediu, dupa ce m-am luptat cu morile de vant :tata, sa-l conving sa vina cu noi, si am reusit, dupa ce a facut al meu o gramada de permutari intre colegi, a convins-o inclusiv pe o colega sa se intoarca din concediu ca sa poata sa-si ia el liber, am mers azi la o pensiune de caini si am aranjat sa lasam dulaul pe maini bune, primesc seara un tel de la prietenii respectivi ca ei nu mai vin ca au altceva de facut am crezut ca lesin.bineinteles n-a contat ca ne-am agitat atat, i-am dat si bonei liber, doar oamenii au treburi si probleme, noi.... nu putem merge fara ei fiindca nu avem cum cara toate bagajele si schiurile cu 5 persoane in masina si toate cele pt bb. sincer, mi-a cazut cerul in cap.n-am mai schiat din diverse motive de 3 ani asa ca-s deprimata, nu fac conspect.
le spu doar la multi ani frumosi si plini de fericire bb-ilor nascuti azi: maria eliana, ana maria si bogdan!!!

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Am intrat scurt...

Multumim tuturor pentru ca mi-ati admirat mladitza-copacel!

Elenuca protectiile de pat sunt luate de la mag. Babyna. Cauta pe net.
Ideea este ca eu am luat una doar si apoi dupa ceva timp am realizat ca am nevoie de protectie pe restul laturilor. Asa ca am sunat la ei si am comandat-o pe a 2-a. As fi vrut culoarea primei, insa nu mai aveau pentru ca am inteles ca producatorul a incheiat colaborarea cu Ro. Mi-au dat ce mai aveau pe stoc si se potrivea cu ce aveam eu. Prin urmare nu stiu ce sa zic...daca mai gasesti la ei. Intr-adevar sunt bune pentru ca-s asa late. Eu mai cumparasem de la Ikea cand era Iasmina mai mica....nici nu le-am folosit si nici nu le mai pot folosi acum, pentru ca-s prea inguste.

Va pup!

Edit: Vreau sa cumpar un baby-phone pentru ca o mutam pe Iasmina in camera ei si vreau sa o aud cat de cat...ce sfaturi imi dati??

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Eu am un no name, care fosneste putin de tot daca nu e in priza si deloc daca e in priza. Deci nu pot sa sugerez nimic, se numeste Audioline nici nu cred ca se vinde in Romania, cert e ca aud primul scancet. Am prieteni care au de la Primii Pasi si e ok. Am vazut ca si alte fete ti-au recomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ca_eric cred ca a fost tare fain la Aquadome. Ati mai uitat de frigul de afara. Vrem poze!

Socrate deci asa face si al tau. Al meu exact la fel, cum il pun in patutul lui, deschide ochii mari si incepe sa bata din piicioare ca si cum n-ar fi fost deloc adormit. Adevarul e ca si eu am citit peste tot ca alaptatul e una din cauzele trezirilor dese. Insa ce sa fac daca numai la san adoarme! Am incercat si i-am crescut cantitatea de lapte praf, ii dau formula vreo 200 de ml si apoi sanul, asta cand trebuie adormit. Ca in rest nu ii dau deloc san. Numai formula. Si el nimic, la fel se trezeste si la fel cere tzatza. Sa stii ca dintii astia tot ies si ies mai frate! Si eu dupa primii doi am zis Bine ca au iesit, poate se linistste. Haha, nu, nimic, au inceput sa iasa altii! Si tot ies si ies. Pana la 20 mai avem.

Alysh wow ce de aventuri are micul tau Speedy Gonzalez! Cred ca as face soc sa-l vad cu priza in mana! La voi se gasesc aparatori din alea pentru prize? Si noi o sa trebuiasca sa luam, deocamdata insa nu are rost ca Patrick inca nu se deplaseaza. Si cu manuta prinsa in usa, asta e alta frica mare ce-o am. Insa nu cred ca scapa nici unul de aventuri din astea.

Lorich si mie imi place poza, desi nu a iesit bine. Ieri am mers in vizita, am luat aparatul cu mine, am facut vreo 3 poze pe afara in fata casei si s-a terminat bateria! Asa ca poza cu berica e facuta de un prieten cu telefonul lui si nu prea a iesit. Era prea comic sa nu-l pozam. Mai avea si un body cu Sex Pistols, formatia preferata a lui tac-su. N-au facut prietenii cadou body-ul asta, sa-l vezi ce fatuca avea el in negru asa si cu parul in sus, cu berea in fata un punkist rebel adevarat. Cand o sa fie adolescent o sa-mi zica ca de aceea e rebel, ca de mic l-am invatat asa. Oricum are cu cine semana ca amandoi si eu si tati am fost niste nebuni si jumatate, le-am scos peri albi parintilor, cu fugit de-acasa si tot tacamul. Acuma, vazand lucrurile din perspectiva parintilor, nu prea imi convin, as vrea sa am un baiat cuminte si ascultator

Laura imi pare rau ca nu mai mergeti in Spania! Si eu as fi zis, ca Alysh ca o vacanta de cateva zile ti-ar fi prins tare bine. Acuma nici cumparaturile nu sunt de lepadat Si astea fac bine la moral. Eu visez la vacanta cu ochii deschisi, numar zilele, le tai de pe perete, ca detinutul la inchisoare! Dar eu merg cu tot cu Patrick, daca ar fi fost sa ma despart de el... as fi avut inima indoita.

Ralu imi pare rau ca vi s-au dat planurile peste cap! Asa sunt unii oameni, fara cuvant. Eu intotdeauna, chiar daca se iveste ceva, in caz ca mi-am dat cuvantul, apoi nu mai dau inapoi. Inteleg ce inseamna ca altii sa-si faca planuri si sa depinda de mine, nici mie nu mi-ar place sa mi se faca asa ceva. Dar sunt multi oameni care se gandesc numai la ei. Imi pare bine ca Tudor papa, bravo!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

nu cred ca reusesc sa mai fac vreun conspect la oa asta..da' am citit TOT..
Ralu_t,off,imi pare tare rau....cine stie ce au de facut!poate alta data..si felicitari ptr.BB mancacios.nu veniti si pe la noi,sa se ia si la Sara?
Chinabulina,si Sara are o perioada mai rea decat de obicei,totusi nu asa ca la voi..sper sa treaca repede
Doloress,ce zapada
Cleo,felicitari ptr.scoala de soferi!cat despre slabutiu care se ridica mai repede..Sara mea e scobitoare si cu toate astea
Inais,felicitari si tie ptr.fata 'cataratoare'....ce fata de invingatoare avea
Laura..nu mai plecati.....pacat!poate alta data..oricum,cumparaturi placute
MissP,te asteptam inapoi cat de curand..intre timp,odihna placuta
Alysh,saracutul de el...de acum trebuie sa fim non-stop cu ochii pe ei..si eu ma gandeam ca atunci cand o voi pune in premergator,trebuie sa dispara o gramada de lucururi din casa,sa legam sertarele etc....
Aelita(sper sa nu gresesc)...o cunosc pe Maria..e distanta,din pacate.independenta a fost ea mereu,da'a cum e altceva...inainte cand venea de la gradi sarea la mine in brate..daca o lasam la buncii nici nu vb cu ea la telefon,altfel incepea sa planga dupa mine..acum....nici macar nu intreaba de mine.si asta de cand e Sara..probabil ptr.ca eu nu-i maia cord atentie prea multa...de aceea incepand de azi incerc sa stau si cu ea...can da venit al meu sot acasa am lasat-o pe Sara cu el si am facut un puzzle cu Mariuca,am mai stat cu ea la TV..off...
gata..altceva nu-mia duc aminte..sorry
Sara a avut o zi mai buna(Doamne ajuta!)a papat ceva mai bine,a dormit fara scandal prea mare....asa ca sper sa repete cat mai des figura asta.acum pe seara a mancat fff bine iaurtelul acela cu fructe de la Humana(am avut 4,3 din ele esec total..la ultimul s-a decis ca-i place..),nici la pranz la carnita de vita nu a facut nazuri.cat despre spanac,eu ilgatesc deocamdata ca majoritatea dintre voi,adica impreuna cu alte legume.as vrea sa-l fac si simplu...dar nu stiu cum sa-l fierb in lapte..ptr.mine eu il fac ca o tocanita,cu ceapa si rosii..asa-mi place,fara usturoi...dar daca e ptr.Sara as incerca si varianta voastra.
Mariuca behaie in continuare..dar macar acum nu mai e tuse seaca.
mama..mama....fug la somnic
o noapte linistita
PS..programul la despus actele ptr cei 85% cum e????..multam

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

abia am reusit s-o adorm pe Bianca. este extrem de agitata! m-a adus intr-o stare de nervi...sper sa iasa dintii aia odata sau sa se termine puseul sau ce o fi ca nu mai pot....

o noapte linistita tuturor!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANDREEA-asa e, foarte bine faci sa ii dai mai multa atentie acum,pana vezi ca se vamai schimba situatia,daca simti ca e asta .

va propun sa scriemdin cand in cand ce dam sa manance piticilor,cu orar cu tot .
asa ne mai orientam una dupa alta .
eu as vrea sa imi reorganizez orarul cu amandoi,ca am reusit in sfarsit sa ii aliniez pe amandoi in scaunele lor si sa le dau ladoua linguri la aceeasi ora..ca ma tin dupa ei fiecare cu orarul lui ca am atatea mese de dat pe zi de aminnebunit!

cat lapte dati si cand ,care dati biberoane...
Andres nu mai vrea sa suga(sofia la 8 luni nu a mai vrut deloc)decat asa 2-3minute dimineata ,sau daca se trezeste noaptea sau pe la 6.. dar nici asta nu mai face,azi s-atrezit la 9.30 .Eu inca mai insist...

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Aelita buna ideea, ca si eu sunt in impas pentru a treia masa. Era cu cereale / iaurt si oleaca de fructe asa pentru aroma. Nu mai vrea, se stramba, isi face greata, il apuca plansul. Asa ca trebuie sa ii inlocuiesc cu altceva si nu am idee cu ce.
Deci noi papam asa
- Dimineata : fructe cu branza si cereale (putin, o lingura). Fructele i le dau in tot felul de combinatii, majoritatea coapte la cuptor. Pana acuma i-am dat mere, pere, mango, avocado, pepene galben, banana, prune, piersici, caise, srugure (i-am depielitat bobita cu bobita, nu se recomanda cu pielita, sa nu se inece).

- La pranz : piure de legume cu proteina : intr-o zi carne (pui, curcan, vita, ficatei), intr-o zi galbenus de ou si intr-o zi tofu.
Legumele i le fierb si i le pasez. Pana acuma i-am dat morcov, patrunjel, telina, cartof, cartof dulce, dovlecel, rosii, ardei, salata, spanac, brocoli, conopida, asparagus, fasole verde, mazare. Ii mai pun din cand in cand cate o bucatica mica de ceapa. Si cateodata ulei de masline, dar nu in fiecare zi.

- Seara : pana acuma manca (acuma nu mai vrea) cereale (4 linguri) de ovaz sau de orez cu iaurtel si lapte formula. Mai puneam si cateva fructe din piure-ul de dimineata, pentru aroma. Acuma nu mai vrea, asa ca sunt in pana de idei.

Intre mese ii mai dau cate o jumate de biscuit din orez expandat.

Si cam asa papam noi.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

A, si in legatura cu laptele, el bea formula cate 150 de ml dimineata si seara si apoi tzatza fara program, cand vrea sa adoarma peste zi, inainte, dupa mese, noaptea de nu stiu cate ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

am pierdut mesajul of, scriu repede din nou

Ralu, aiurea faza! incearca a-i convingi, spune-le ce ne-ai zis si noua, cu cate pregatiri ati facut - a pacat sa nu mai mergeti. Sau nu aveti alti prieteni dornici de vacanta?

Dolorees, faine pozele. aia da zapada! si ce dulce clipul cu somnicul. Da leaganul ala prietenul lui de somn, cum arata?

Inais, noi avem Baby Phone de la Hauck si a rezistat la 3 tanduri de copii. Si la noi fasaie partea mobila, asta si pt. ca fii-mea a tras de antena de-a zapacit-o. sunt multumita totusi de el, ne-a fost de multe ori de folos.

Socrate, iaurturile alea sunt cu fructe, simple? unde se gasesc? la iaurturile normale sau la sectiunea bebelusi?

Laura, ne luam de mana - fac astia de la comp aeriene bani cu noi. data viitoare mergem impreuna, ne facem curaj - glumesc, stiu ca nu-i vorba de curaj.
Noi am vazut ieri poze de la pensiunea noastra din Creta - cea unde vrem sa facem rezervare pt. anul asta - mama, ce pofta mi s-a facut de plaja, mare, as fi plecat si maine.

Ai grija cu ochii!

Annika sta la fel in picioare agatata de tot ce poate, faza patru labutute nu se intrevede. ma gandesc ca poate asa scapa prizele, de la inaltime nu mai sunt asa interesante.

Adriana

Mergi la inceput