Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bratafel neata fetelor! Bianca abia a adormit aseara pe la 11 cu mari strigaturi. a dormit binisor azinoapte. insa este extrem de agitata!! nu o mai pot tine in brate caci se smuceste tot timpul. inais felicitari pentru triumf! 7 luni POZE 5-6 luni !! http://b1.lilypie.com/6wARp2.png |
Pai oare de ce? Ceva o doare mititica. Care e statusul dintilor la voi?
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
a, ca e la moda, raportez si io o noapte varza. Adica am dormit de la 11 la 2, si de la 6 la 7. Atat. Si i-am bagat bibe aseara...
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
Cleo, stai linistita....toti au fost la inceput...
Si sa ma laud si eu...am facut si eu biscuitei, dar cred ca i-am lasat cam mult....data viitoare stiu.acuma sa vedem daca ii plac Deliei..
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Lorich spune:
Miss fa ce crezi tu ca trebuie facut, dar odihneste-te, fa-te bine si te asteptam cu forte proaspete si cu
. Si eu aveam si mai am cateodata momente cand internetul ma epuizeaza si mai tare.
mamica dulce de bebe si mai dulce!
Poze noi
mihaser spune:
Salut!
Azi am implinit si noi 8 luni...moooama ce mari suntem!![]()
Mi bebelina multumim de urare! O sa va uram si noi maine!
Laura uite si io pe aici! Ma tot invart si nu fac nimic concret...La Herculane a fost frumos...mi-am implinit un vis si am vizitat Orsova...o sa pun poze azi...Herculane e in paragina...am fost ptr prima data acolo si am ramas masca...era pustiu...si sunt niste peisaje super...Pacat! Asa stim noi sa ne batem joc de ce avem! 
Miss si eu am ramas impresionata de pinguinii Lizucai...f frumos site i-a facut mami Elenuca!
Va pupacim!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Lorich spune:
La multe lunite, anisori Maria Eliana de Mihaser, Ana Maria de Acina si Bogdan de Magnestism 

Noua ne plac perele wiliams se pare a ras un borcanele, io pana la urma n-am gasit caisele alea nicunde. Ii mai dam o sansa lui Nea Nelu acum dupa pere si dupa iesirea cu Gabitzam, poate il impresioneaza pe Robert s-o vada pe Gabita, ca si asa rade la ea...
Poze noi
bratafel spune:
Lorich s-ar putea sa-i iasa totusi dintii pt ca trage de suzeta aia s-o rupa si tot strnge din gingii toata ziua. de i-ar iesi odata ca nu mai pot si cred ca nici ea nu mai poate micuta.
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
piggy spune:
La Multi Anisori Maria Eliana de Mihaser, Ana Maria de Acina si Bogdan de Magnestism !
Lorich si Ilinca a avut un fel de constipatie...adica facea dar putin si tare si cu greu...si dupa vreo 3 zile in care a avut o masa de pere cu mere sau pere simple si seara cate un iaurt azi a facut sdaracutza de 2 ori kk ...incearca siu cu iaurt daca n-ai facut-o deja ca mai regleaza tranzitul intestinal.
Inias Iasmina e bestiala ...cu fatzuca aia de poznasa iti vine sa o manaci![]()
Nicole bafta la lucru!
Miss odihna placuta...si pe mine ma oboseste calculatorul asta dar parca is dependenta ![]()
Alex_Sara eu ii fac spanacul fiert si dat la blender impreuna cu unt sau smantana si cu ou cateodata sau orez fiert...la fel fac si cu fasolea verde. Oricum Ilinca manaca de rupe chestiile astea verzi care pt mine nu au nici un gust![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
Lilly79 spune:
oooooooof, scrisesem un mesaj lung, si mi-am oprit calculatorul 
Asa ca, scriu doar rezumatul conspectului.
inais felicitari pt copacel.
MissParker m-am bucurat pt noaptea buna, apoi m-am intristat pt noaptea proasta.
Te asteptam cu vesti bune dupa pauza de net.
cleo imi pare rau de noaptea rea de la voi.Poate dintii? A papat Mara iaurt Humana, ca Julia s-a strambat si s-a uitat urat la mine cand am incercat sa-i dau iaurt cu piersici.Il prefera pe cel simplu Tnuva si...eftin
; cred ca stie si ea de criza.
Lorich si noi cam avem probleme cu constipatia si dupa 3 zile in care i-am dat dimineata para+suc mandarine e mult mai bine.Nu se mai chinuie ore intregi si nici nu mai plange.La noi functiona si mango.
Reallaura drum bun spre Spania si distractie placuta.
Despre noi: Julia se plimba in 4 labe prin toata casa, numai ca nu o lasam decat rar si cand suntem prin preajma.In rest stau cu ea in sufragerie, si-acolo se plimba dintr-o parte in alta pe la toate cablurile, trage de toate sertarele, dulpaioarele, se catara pe toate obstacolele, sta in genunchi sprijinita de mobile.In rest a descoperit cum sa bage bile intr-o jucarie
, imi da jucaria pe care o are in mana cand i-o cer si daca are chef
, toata ziua tipa aaaa, povesteste bubububu, pupupu, buba, mba, mmmm, iiia, gheeee, chiiii, etc.Numai mama sau tata nu vrea sa zica, dar mai este timp.
Julia a luat in greutate doar 100g in ultimele 2 sapt, in conditiile in care mananca cam 200ml la fiecare masa solida. Eu sper sa fi crescut in lungime.Nu am reusit sa o masuram aseara ca nu sta 2 clipe intr-un loc.Schimbatul scutecului e o aventura, stiti si voi.
Si mie mi-a revenit laptele dupa jumate de cutie galactogil si tona de ceaiuri bagate in mine.Nu mai am asa mult ca acum o saptamana, dar se satura Julia si-asta conteaza.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
socrate spune:
Buna fetelor, am intrat si noi un pic.
Felicitari Iasminutei, gata cu linistea din pacate. Asa cum mai zicea si Cleo, acuma are nu are treaba e in picioare. Aseara l-am pus de 3 ori la orizontala pana a inteles ca nu se poate dormi in alta pozitie.
Va veni si ziua in care va sti sa se aseze cand a obosit. Momentan plange de mama focului ca nu se simte bine.
Guess what: ma doare in continuare gatul. Maine se fac 3 saptamani.
Miercuri ma duc cu Sebastian la Gr. Alexandrescu ca sa ne vada un ortoped.
Isi tine piciorul stang ciudat.
Eu am inceput sa iau Augmentin, avand in vedere ca nici schema 3 de tratament nu a dat rezultate.
Eu i-am dat Spanac cu ficat si iaurt - mirosea exact ca produsul final din scutec. I-am mai amestecat si cu alte legume, el mananca fara probleme.