Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
iulia83 spune:
neazta.
cleo, mi-ai inveselit ziua cu weewechu ala. de unde le-ai scoate mamacita, nu stiu...
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

inais spune:
'Neatza!
Vroiam doar sa va spun ca mai avem o mladitza copacel...
Aseara am pus-o in patutz...in cateva minute am auzit niste strigate de lupta...cand merg...era triumfatoare in picioare!!
S-a terminat viata noastra linistita...acum citesc la greu si ma iau cu mainile de cap ce ne asteapta...asta a propos de Robert de Lori, Mara de Cleo, Sebastian de Socrate...si ceilalti bebi...inclusiv m-am distrat teribil de povestea "colegului" de odisee al Sofiei Aelitei..care face Bravo non-stop!! 

Noi nu facem inca Bravo..insa facem Nu, Nu...adica imitam. Eu ii zic "Iasmina, nuuuu"...si ia din cap...Nuuuu...se opreste se uita si la mine si asteapta sa zic din nou..si tot asa!
Vroiam sa mai felicit copilasii de pe aici pentru dintisori (MissP, Elenuca), pentru preumblari prin casa: Vladutz!
Am vazut poze/filmulete de copilasi superbi: Ilinca, David Adrian, Andres, David (MissP), Raducu...
, Mufitzacu rasul ei molipsitor!
A propos Aelita...nu ti-am urat bine ai revenit!! Ti-am mai frunzarit din timp in timp pozele...sunt innebunita dupa copilasii tai!
si 
Despre biscuiti...Laura zici ca au iesit sfaramiciosi...pai inseamna ca asa ies cu faina integrala. Eu i-am facut cu faina alba.
In alta ordine de idei sunt reduceri tare interesante in oras...am fost ieri in Mall. Ma intereseaza subiectul ghetute...nu deocamdata. Insa vroiam sa imi fac idee de preturi/calitati/oferta. Stiu ca incaltamintea va fi de actualitate abia dupa ce merge stabil in picioare, insa vreau sa va spun ca m-am luat cu mainile de cap ce preturi sunt! O pereche de ghetutze 1 mil!! La reduceri!!! 
Vai de noi si de noi!!
Inchei aici, urandu-le serviciu usor mamicilor ce lucra azi...!
Eu nu vreau sa aud deocamdata nici in treacat de job...ma gandesc ca-s atatea momente unice care vor urma...mooooamaaaa abia astept sa faca singura primii pasi!!

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Lorich spune:
Neata,
Am lipsit o zi si cata mai recuperarea! La noi s-au mai linistit apele, in we am avut un copil vesel si cuminte, poate si pt ca a avut atentie non stop; a invatat ca din picioare se poate cadea in fund si se poate continua joaca acolo jos-pt 10 secunde.
Aseara am iesit un pic la Mall, n-am reusit sa cumpar nimic (bravo Lori!!!) si Robert ne-a lasat chiar sa papam si sa bem un suc.
Partea mai proasta ca am trecut de 3 zile fara Nea Nelu, aseara i-am pus supo si surpriza: nimic! Nu stiu frate ce urmeaza, vreau sa spun ca e aproape exclusiv pe tzitzi si degeaba. O sa cer ceva la dr, un debridat, un biotics, ceva. Uffff
Inais felicitari!!!!!!!! Bravo Iasminuta, e mare realizare!!!
Miss felicitari pt iepuras, daca poti sa crezi sunt si mai frumusei cu 2 dinti jos!
Cleo suuuuuuuuuuuuper banc! Abia astept sa i-l zic lui tati!
Cadina hang in there, probabil e foarte greu, nici nu vreau sa-mi imaginez, nici nu pot, noroc ca ai luat deja ce era mai bun de la relatie. Poate exista ceva mai bun pt voi.
Andre27 pup Ericutu scump! Ce facea diana_d?
Daria aia nu era bona mami, bine ca i-ai zi"pa"
Conspectu' din amintiri. Atata mi-am aminit.
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
bratafel spune:
neata fetelor!
Bianca abia a adormit aseara pe la 11 cu mari strigaturi. a dormit binisor azinoapte. insa este extrem de agitata!! nu o mai pot tine in brate caci se smuceste tot timpul.
inais felicitari pentru triumf! ![]()
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Alex@Sara spune:
Neata si o saptamana cat mai buna tuturor
!Eu am intrat numai sa va intreb daca ati dat careva spanac bebeilor si cum l-ati facut?ca fac pt noi si vreau sa ii fac si Sarucai,dar nu ma stiu cum il faceam pt Alex.Pt noi il fac cu usturoi si ingrosala cu laptic si oua ochiuri
asa ca nu-i pot da si ei.Azi am o gramada de treaba,asa ca nu stiu daca pot sta prea mult pe aici 
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
gabitzam spune:
Inais, e grozava Iasminuta! ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alex@Sara Neata si o saptamana cat mai buna tuturor !Eu am intrat numai sa va intreb daca ati dat careva spanac bebeilor si cum l-ati facut?ca fac pt noi si vreau sa ii fac si Sarucai,dar nu ma stiu cum il faceam pt Alex.Pt noi il fac cu usturoi si ingrosala cu laptic si oua ochiuri asa ca nu-i pot da si ei.Azi am o gramada de treaba,asa ca nu stiu daca pot sta prea mult pe aici ![]() tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 |
io pun in supica, al piureu de legume. cred ca poti sa incerci sa ii faci numai cu un pic de lapte, cel mult un strop de ulei. Daca iti vrea
stiti ce am remarcat aici pe forum? cupiii mai slabuti isi ridica fundu mai repede. E mai usor?
si sa ma laud: am venit de la prima ora de scoala de soferi. M-a pus direct la volan ... sa va scriu oraru de scoala, sa fugiti din sectoru 4. TOTI
ps. Iulia, Mamacita, corasonacita, ce mai cuvinte... io il stiam in varianta chineza, dar asta spaniola, cand am primit meilu, m-a bushit rau rasu
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
Mai ce mandra e Iasminuta de reusita ei.......
Alex Sara, eu spanac ii pun fetei doar putin in supita, nu ii fac doar spanac simplu pentru ca mie una nu-mi place si merg pe principiul: "Ce tie nu-ti place, altuia nu face"![]()
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Danicris spune:
Buna dimineata.
Alysh, supertatic instructor de baby-diving. Legat de jucarii, deja are tot ce-ai enumerat, mai putin chitara, multumesc de idee, deja am ochit una pe un site.
Reallaura, noi avem o jucarie in genul acela, cu tot soiu' de activitati, este foarte incantat de ea, se joaca chiar si 15 min neintrerupt.
Nicole, bafta la serviciu. Brrr ...
Cleo, supertare bancu', l-am dat la toata lumea.
Daria_Ioana, multumesc frumos pentru link.
Inais, felicitari pentru mladita-copacel. Ce mandra e de ea !
Pupam si revenim mai tarziu. Paaaaaaaaaaaa.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
MissParker spune:
Una din cele mai proaste nopti ever. Am avut si dureri de gat si nasul infundat. Nu am dormit aproape deloc, David a stat atarnat de tzitzi aproape toata noaptea, l-am lasat si de vreo 2-3 ori sa planga langa mine ca sa adoarma singur, s-a chinuit si s-a dat cu capul in toate partile cate 10 minute (ma dispera!), dar intr-un final a reusit de cateva ori... dar eu per total cred ca am dormit o ora sau doua, pe bucatele mici-mici 
Azi dimineata la 8:30 eram la doctor, mi-a luat sange, sa vedem ce zice referitor la fier, acidul uric, celelalte valori etc. I-am zis sa nu se uite la nivelul de infectie, fiindca acum oricum sunt bolnava.
Dupa aia am fost la magazinasul meu de legume bio, iar vanzatoarea (proprietara) imediat m-a vazut cat sunt de daramata, m-a sfatuit sa dorm ziua, mi-a zis ca se vede ca respir superficial, in piept, in loc sa respir profund, in stomac, mi-a dat ceva sfaturi yoga/reiki, mai aveam putin si ii cadeam in brate cu o criza de plans.
Fete dragi, eu iau o pauza cateva zile, trebuie sa ma refac putin, iar PC-ul, internetul imi produc prea multa adrenalina. Nu mai pot.
Va doresc zile frumoase, reluare de servici cat mai lina (Nicole), excursie placuta (Laurita), sanatate multa la toate si aveti grija de voi!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.