Pepenasi de iulie-august 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

comitetule de criza pe mine una m-ai bagat in ceata!!!!!!!!!!!!
eu sunt de acord cu tot ce e bun pentru pepenasi!

si inca ceva pentru fetele care au decis sa plece( si cu asta am incheiat cu ): va respect decizia dar ma doare tare...va multumesc pt sfaturi, incurajari, felicitari, listute, montaje, etc...sa aveti grija de puiuti...si imi doresc sa ne urmariti din umbra...si nu in ultimul rand eu imi cer scuze personal daca v-am suparat cu ceva!

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MITZ - da' de barbati nu? Hai maa ca asa ne distram cand discutam de secs!!!

* Eu nu stiu cine e comitetu', da' comitetele suck. Ca FeSeNe-u'!
** Eu nu vreau nici un sef ca am probleme cu sefii si de obicei au fost vaci.
> Sa va pove o faza, stiti vaca aia colorata de langa Petrom nu? la Ch de gaulle. I-am aratat-o lu' Eliza, din masina, nu o vedea, si cand intr-un final s-a prins despre ce vaca vorbeam, a zis "aaaa, mamiiii, credeam ca e o doamna!"
*** De principiu am o problema cu lozinca aia cu the king is dead, long live the king
**** Cand am probleme, eu sunt cu pumnu' in mecla si ma mediez singura.
Vorba lu' Ileana, cui ii place, bine, cui nu, iara bine
***** Mai cre' ca cine a schimbat parola ar trebui sa spuna frumos la inaintare, ca avem dreptul sa stim. Daca vrem sa ne stergem de pe lista?

Si totusi cand incepem sa vorbim despre kk verde??
ILEE - cum stati cu gazele???
Eu zic sa dai cu Olinth la nas. Cu feonu nu te sfatuiesc ca poate iti frigi nasu'. Eu n-as avea tupeu sa imi risc frumusete de nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

BAI!!!! STOP JOC!!!!!

Urmarindu-va am mancat o punga de prajituri!

Ia linistiti-va!

Propun ca azi sa va ganditi la faptul ca aveti pe cine sa tineti in brate! Ca sunteti mame....
Va rog frumos sa incercati sa va respectati pe voi...mamele!

Ganditi-va o secunda la Dariusica al meu, lasati rautatile, va rog!

Am chiar si o idee, deoarece noaptea este un sfetnic bun, propun ca azi sa nu mai vorbim deloc aici...ii dedicam restul zilei lui Darius care azi a facut 5 luni de cand a plecat!
Sunt convinsa ca maine nu veti mai fi asa incersunate

Va rog eu...si cred ca Darius este de acord cu mine!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Vai la ce s-a ajuns aici am citit ce s-a scris de la inceputul acestui capitol si deja am uitat ce vreau sa spun m-a bulversat toata treaba asta.
Cred ca trebuie sa ne organizam ,sincer nu stiu cum ar trebui in primul rand sa ne respectam si sa nu uitam ca aici ne-am strans pentru a discutamulte dar mai ales despre copii deci cred ca ne-am departat de la scopul subiectului.
Anna nu stiu ce sa iti zic decat multa sanatate. la fel si pt Filip al lui Bujo.
Cezariana nu ma deranjeaza a fost o perioada cand ma ustura la o luna de la operatie dar in rest acum simt ca am ceva tare in stanga asa ca un nod sper sa treaca.
Ileana da cu sterimar se tra teaza si sotul dar nu cu mare succes, eu folosesc olint dar cu precautie ca am senzatia ca da dependenta.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Deci cind am inceput din nou sa citesc am vazut ca s-a facut cap nou,multumim celor care l-au deschis,dar tot cu polemici.Nu stiu daca este onorant pe noi care acum suntem mamici si care mai presus de toate trebuie sa avem grija de micuti oameni,aici intram sa ne spune ofurile sa ne mai destindem nicidecum "sa ne laum de par".Hai sa uitam si sa iertam ca sta in puterea noastra sa indreptam lucrurile.Si atit mai spun legat de problema aceasta si tin sa sugerez ca tot ce voi hotariti eu voi fi deacord daca nu pt mine pt comoara mea care are nevoie de o mama care sa incerce de toate ca sa ii fie lui bine,si daca pun intrebari pun ca sa ma informez sa cer parerea unor oameni dar mai les MAME.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mona, eu nu te mai inteleg...de ce nu te opresti? ce ai vrea sa obtii acum?
Nu e mai bine sa ai grija de baietii tai decat sa scotocesti prin arhive?
cineva incearca sa calmeze spiritele dar tu o tii una si buna.
hai sa nu exageram deja. acest forum este pentru bebelusii nostri in primul rand si sa stiti ca nu e distractiv sa intri , sa cauti disperat un raspuns la ceva ce te macina cu bebe si sa gasesti tone de mesaje aiurite...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Noapte buna, respect ce ma roaga Camy.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

ooka asta cu uscatul mucilor cu uscatorul de par e super tare

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mai fetelor, mai... ce se intampla pe-aici? Nu pot sa spun cat ma doare cand vad ca tot ceea ce s-a construit de-a lungul atator luni si pagini se duce acum de rapa prin cateva cuvinte... eram un grup asa de frumos care am trecut prin atatea impreuna, (subscriu la ceea ce a scris Cristina) eram atat de invidiate de alte cluburi si odisei. Acum or sa ajunga sa rada de noi cand or vedea la ce s-a ajuns... imi pare tare rau... nu am cuvinte...
O sa ma intorc acum la invatatul meu, desi n-am nici o tragere de inima cand am atata mahnire in suflet, si o sa mai citesc probabil dupa sesiune, sper ca pana atunci se va termina cu balacareala asta penibila.
Doresc multa sanatate pepenasilor bolnaviori, (noi tocmai am trecut de o viroza respiratorie) iar voi mamicile sa fiti iubite, fericite si sa va dea DD cat mai multa intelepciune si rabdare sa va cresteti bebeii !
Pupici la toata lumea!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Camy ai dreptate!
O seara buna!
Mai vorbim maine!

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput