Pepenasi de iulie-august 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Boticelina si Ooka sunteti tare haioase!

Anna la printesa sa se faca bine. Important e sa nu intri in panica, ai sa vezi ca totul va fi bine!

Ileanna si sotul meu foloseste Sterimarul copilului, mai lipseste sa ii aspir si lui nasul...

Ruxi ti-am trimis si eu un pm cu sugestii, neuronul de servici nu prea e functional, dar intentia e buna!

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anna suntem in aceeasi situatie ca tine dar ne punem pe picioare, asa ca nu dispera. Si noi tot cu Ospamox care i-a dat o diaree ca la carte. Am sta pana seara sa vad daca i idau, si pt ca febra n-a scazut cu antitermice am trecut pe antibiotice. Si acum trebuie sa luam 6 zile ca sa nu recidiveze si sa devina si rezistent la antibiotic. Ce ti-a zis Ana_a e foarte bun. Mucilagiu de orez cu morcov fiert. Si mai ales Biotics pe care noua ne-a zis dr sa-l luam tocmai ca sa nu se dea peste cap cu scaunele. Ii dau jumatate4 de pliculet la 2-3 ore dupa antibiotic. Ieri a avut 6 scaune, azi mai putine. Isi revine ea, stai fara grija, doar s-o hidratezi daca nu papa, inca nu cred ca e cazul sa treci pe lapte fara lactoza.
Ile daaaaa, chisleag!! Si la bunica la tare se facea tot din lapte simplu pus la cald, dar din cauza ca era laptele gras iesea asa de-l taiai.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ruxule adica parola..nu e cea pusa de mada la cap precedent!?

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CRISTINA 26,esti o dulce,ca de obicei.
nu am spus niciodata cum m ai sunat tu at cand aveam probleme sa mi spui ca vii la giurgiu sa ma iei cu masina ta sa ma duci la spital la bucuresti,ca sangeram si n aveam cu ce sa ajung la spital ca sotul era la serviciu.

n am spus nici cum tu si bujo ma sunati zilnic sa ma intrebati ce fac,va multumesc inca o data.

boti mi a trimis o masinuta cadou pt cris de paste,plus niste draperii tare dragute.eram in spital cand au ajuns,iti multumesc,boti.

si nati m a sunat,desi avea si ea probleme cu matei.si ma incuraja,desi poate ea avea mai multa nevoie de incurajare ca mine.

SI MADA,pacat ca nu ne am inteles,ulterior.

apoi,tecky,bobita mica,violeta tm,maitreyi,ana a ,flo,mi au spus o vorba buna atunci cand sufeream.

si eu am vrut sa fim unite,mi am spus oful pe forum,dar am fost apoi judecata ca nu s o mama buna pt cris si multe altele.m am retras atunci,dar m a durut enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Solutii:
1. Cele cu state vechi stiti cine ar fi potrivit sa fie sef. Ganditi-va cine a fost cea mai impartiala dintre voi. Puteti de asemenea sa puneti sef o fata care nu are legatura cu nici un subiect de genul asta, chiar una noua, care sa vegheze la respectarea ordinii si a regulilor, dar care sa judece cu obiectivism. (cam greu de realizat, caci nu stiu daca e una care sa aiba atata timp)
2. Regulile sa fie clare, simple, usor de urmat.
3. Cand se considera ca cineva a gresit, seful (numai el, fara sa ceara alte pareri), va cere o explicatie si daca e cazul va cere ca fata respectiva sa-si ceara scuze fata de persoana afectata, dar prin PM, caci nu are rost sa umplem forumul de explicatii si scuze.
4. Seful poate primi pe PM sesizari bine argumentate.
5. Daca vreuna se simte ofensata, in orice fel, este invitata sa se lamureasca pe privat.
6. Se accepta sfaturile, experientele traite, intrebarile despre subiecte legate de copii, femei, familie.
7. Afisarea regulamentului la inceputul fiecarui capitol.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ana_a- intr-adevar, e greu de realizat, dar eu cred ca se poate. Sper cel putin, pt. ca altfel probabil vom ajunge din anou la discutii

Mona- no comment. Eu nu am zis ca minti.

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oana - gasisem niste documente cu programele de educatie fizica si mi s-au parut inspirate.
Numa' ca tre' sa caut ceva mail "legat" ca alea se repetau de o suta de ori si mai erau si cu diacritice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sa zic si eu ceva ca doar m-a rugat profa ce dracu!

1.subiectul asta este pt pepenasi!!!!!!!!!!!!!numai pt ei!!!!!!!!!!!
2. fiecare e liber sa vina si sa plece cand vrea!n-am semnat contract!
3. trebuie sa respectam fetele care pleaca( fiecare are motivele ei )
4. daca vreti sa ne balacarim hai sa facem un subiect pt mamici

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

COMITETUL DE CRIZA va propune o lista de pepenasi intr-un format nou si va invita sa dati cu el de pamant dak nu va place. Dorim ca lista de pepenasi sa nu se mai intinda pe o pagina intreaga si sa ocupe atat de mult spatiu. Am micsorat si caracterele pentru ca nu avem nevoie de litere uriase care ocupa spatiu. Daca aveti propuneri va asteptam, lista e in lucru si dureaza pana modificam totul.

Doritoarelor vom trimite cat de curand parola schimbata, nu o mai putem folosi pe cea veche postata public pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si daca tot nu s a stabilit inca regulamentul,imi permit sa mai spun ceva.

MARIMAR,jocul pe care l propusese sun n a fost nici pe departe menit sa stinga conflictele.ba din contra,as putea spune.pacat ca nu stiti sa cititi printre randuri.
daca citesti despre cine a spus sun ca a enervat o,poate iti vei da seama.si ce a spus apoi intr o alta postare.totul a fost ridicat la fileu pt mine.insa eu n am muscat momeala.pt ca stiu la fel de bine ca si ea ceea ce inseamna puterea de persuasiune.
pot demonstra asta.ca si multe altele.

Mergi la inceput