Pepenasi de iulie-august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 3
monalac spune:
Cine mi-a scris nu zic nici daca ma picati, pentru ca nu-i frumos din partea mea. Banuiesc ca a/au avut niste motive bine intemeiate pt care au ales metoda privata. Dar ca sa va potolesc curiozitatea (am primit si de la 2 fete pe care nu le stiu, nu sunt de la noi)...motivele "inconstientei" erau doua : ca am fost plina de fitze si am nascut la privat (desi stiu ca aia nu-s dotati, ntzzzz) si ca nu am mers la spital cand mi s-a rupt apa. Ca eu nu am avut nici macar o problema cu sarcina si nici un gand ca s-ar putea sa patesc ceva, e inutil sa spun, nu? Ca-mi iubesc dritza ginecolog si as fi urmat-o oriunde, again. Ca nici doamnele doctor de la Polizu (si sunt the best ever) nu stiu de la ce a facut ea asa ceva dar sigur nu din cauza apei mele rupte cu 24h inainte, iar nu mai conteaza, banuiesc...
asta scria sun,atunci cand cineva a intrebat o cine i a scris pm.
MARIMAR,citeste tu mai bine-''am primit si de la 2 fete care nu sunt de la noi''..ce ti spune ''si ''asta?ca au fost fete de la noi si fete care nu erau de la noi,nu?
si de ce nu ne spune?pt ca le cunoastem,deci sunt de aici,nu?
RALU 79,nu am stat sa adun nicio proba.ceea ce a spus ariadna de s a contrazis sg, a spus acum 1 capitol,deci recent.si n am putut sa nu observ cum pe mine ma acuza ca imi barfesc barbatul pe forum,iar acum,brusc,e indignata ca ileana ii spune nu stiu ce.
si apropo,eu nu mint.
Mitzi76 spune:
Seara buna! Eu am intrat sa spun despre subiectul:
Oboseala, curatenie, bebelus Am stat aproape patru ani inchisa in casa cand i-am crescut pe primii si atunci am invatat ca treburile mai putin urgente se fac atunci cand ai chef si timp, ca astia mici nu stiu ca tu esti obosit, suparat, stresat sau bolnav, ei cer permanent atentie. Au fost momente cand ma uitam de la geam si ma gandeam care e distanta pana la sol, dar in acelasi timp imi ziceam: "Trebuie sa treaca si ziua asta!" si cand in sfarsit puneam capul pe perna ma bucuram ca am scapat. Acum stau cu trei si e cosmar daca sunt bolnavi. E cosmar si asa cand nu au nimic, caci nu gasesc timp nici sa-mi schimb vorba aia, chilotii. Dar cred ca merita orice sacrificiu, pentru ca sunt copii doriti, iubiti si voi fi cea mai mandra cand voi iesi pe strada cu trei vlajgani!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
oanasm spune:
am un gust.........amar, amar de tot.............bleachs (asta la ce se intampla aici)
flori eu nu am neplaceri cu operatia...n-ar strica sa te vada totusi un dr
pupici la puiutii bolnaviori si insanatosire grabnica!
mai...da' ce dantzausa e Ilinca si Julia e tare de tot in jumperu' ala...senzatii tari noro..huh!?
mno..cu capitolele...si io stiu sa schimb (numai sa fiu pe faza)
ruxule cred ca ar trebui schimbata parola
aa..anka de pe ce site ai luat exercitiile alea de stimulare?
syb e o dulce Anna in balansoar!
mno..merg sa schib scutecu'
Oana
de Raul
bobitamica spune:
Apropo de PRODUSELE BIO..am si eu o nelamurire...de unde stitm noi ca sunt intr-adevar bio??? doar ca scrie pe eticheta??
Pai si pe Santal scrie ca ar fi suc natural,si ce este???
Acum sincer ...cum sa imi dau seama ca nu pricep
Mai erau tot felul de dezbateri pe aici...
ceva de nasit...
Parintii mei au nasit-o pe sora maica-mi si nu-s probleme,adica nu au divortat...nu stiam ca e o superstite...
FLO...sa nu mi-o iei in nume de rau,chiar nu stiam,acum aflu pentru prima data
ILEANNA...si eu am probleme cu mucii...doar olint folosesc,dar cu prudenta. Data trecuta cand am avut probleme,m-am intoxicat cu el ca sa zic asa...aveam stari de greata...incearca sterimar,dar ti se infunda nasul la loc in 5 minute,asta daca il ai infundat...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ooka spune:
Salut
Ileanna, nu dispera ca o sa manance si mai mult dar si mai putin. Serios acu, o sa manance, poate pur si simplu nu ii place combinatia.
Asta mica mananca in ordinea preferintelor urmatoarele:
dovleac de placinta gatit la abur
mar la abur cu suc de citrice
dovleac cu morcov
dovleac cu pastarnac
mar la abur cu gutuie la abur si suc de mar proaspat
pruna coapta cu suc de mar proaspat
Sotu' nu ma lasa sa ii dau cartofi dulci ca nu stie cine i-a sadit, dovlecei am de asta vara la congelator, prune la fel. Mere, gutui, pere, pastarnac cumpar din piata, le aleg pe alea mai buboase. Borcanele nu am incercat. Dar o sa ii dau pentru diversitatea fructelor.
Una peste alta dovleacu' de placinta e delicatesa..spor la halit
mami de Sofi
diarux spune:
aaa...pentru comitetu' de crizaaaaaaaaa, nu era cu rautate. da vrem sa stim si noi cine ne conduce. nu de alta da deja fetele cred ca io deschid capitole si sa mor de am habar macar cum se facde. asa ca...iesi din anonimat comitetule si scoate-mi c... de la bataie.
MITZI asteptam si solutii.
OANA pai parola a schimbat-o cinevba, da nu stim cine..si ii place s ane tine asa...in sah.
KAMELYA buna obs, mai vazuse cineva aici asta.
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
boticelina spune:
io informez comitetu' de criza ca i'm here to stay... sunt ca raia nene, si daca va scindati ma duc peste voi oriunde . in lumina celor afirmate anterior, sunt de acord apriori cu tot ce se hotaraste pentru mentinerea ordinii si disciplinei
Iza
Monica si gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
oanasm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina io informez comitetu' de criza ca i'm here to stay... sunt ca raia nene, si daca va scindati ma duc peste voi oriunde . in lumina celor afirmate anterior, sunt de acord apriori cu tot ce se hotaraste pentru mentinerea ordinii si disciplinei Iza Monica si gargaritza Nancy "If you are unware of your choices, then you have none" |
Oana
de Raul
M&M spune:
Mona, eu ma bucur ca ai reaparut !!!! Problemele tale din sarcina ne-au unit atunci tare mult pe multe din noi la timpul respectiv si am fi facut atatea sa te ajutam. Am crezut ca suntem o odisee aparte, cu oameni aparte...
Pt mine odiseea a insemnat foarte mult:
Mona , cat si-a dorit sarcina, cat a luptat pentru a-si tine puiul in brate. De altfel o intelg si cu Cris, fiindca a avut si atunci o sarcina cu probleme si , e oarecum normal, sa iti rasfeti copilul cand stii cat ai luptat ca sa il tii in brate;
Nati , cand a spus ca Matei avea o tumora pulmonara, Doamne ce a fost in sufletul meu si cat m-am rugat sa fie bine puiul mic;
apoi Bujo , cand Filip era suspect de o tumora intracraniana, ce emotii cand amers la Cluj ;
Mikycriss si tragedia cu sotul ei ;
Anka, care era total ravasita in urma TT fiindca iesise bebelina cu risc de Sdr. Down
Biri , Anthony era suspect de DSA
Thea si lupta dusa de Sun; Doamne ce a fost si atunci si cat ne-am rugat sa se faca bine micuta;
Gini care a nascut prematur si tin minte cand m-a sunat Boti sa anunt pe forum sa ne rugam pentru bebelina Irina;
ingerasul DariusOff Camy, si azi sunt zile cand plang gandindu-ma la tine...
...Scuze daca am omis pe cineva, dar sunt total ravasita.. toate acestea ar fi trebuit sa ne uneasca si mai mult...chiar nu mai tine-ti minte cum eram????!!!!Ce s-a intamplat??? Ce s-a pierdut pe parcurs????
Imi cer scuze pentru eventualele greseli, am scris mesajul cu mintea profund ravasita ..
Daca am suparat pe cineva , imi pare rau...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)
ooka spune:
eu ma distrez cu editarile la ce antitalent sunt..
tot pt Ileanna: iar pt secretii incearca si tu ophtamesone n ca la bebe functioneaza iar daca nu merge usuca-i cu uscatorul de par macar sa nu te mai deranjeze
mami de Sofi