Pepenasi de iulie-august 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
anaxena spune:
boti fara suparare
mada s-a chinuit muuult timp sa faca lista asta,ne-a intrebat atunci dc e ok si n-a zis nimeni nimik..eu zic si insist sa ramana asha cum e!!!
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Chuny spune:
Pai ni s-a cerut parerea ... o imbunatatire nu strica niciodata. Plus ca am inteles ca Mada s-a sters singura de pe lista, nu mai avem onoarea ...
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
iriss27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibylle Mersi, fetelor. Dar daca a vomitat asa eu nu-i mai dau, cel putin o perioada. Apoi voi incerca cate o lingurita, sa vedem ... Sibylle Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE |
teoria zice ca 2 saptamani trebuie suspendat un aliment inc az de reactii adverse, voma, eruptii pe piele, etc
inca o precizare, eu nu am schimbat parola si nici nu detin pe cea noua (am fost intrebata de mai multe persoane si am simtit nevoia sa clarific)
aaa apropos de borcanase cu mancare pt kinderi, eu am luat anul trecut din bulgaria, de la ruse, am fost la metro si cred ca am luat ca nesatuii, erau mult mai variate ca la noi si mult mai ieftine, asa ca merita sa dati o fuga pana la ruse; am luat asa de multe, incat in seara asta cand am facut curat in debara am aruncat vreo 10 pt ca expirasera, iar fii-mea nu mai serveste de la 1 an, decand i-am dat mancare normala
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena boti fara suparare mada s-a chinuit muuult timp sa faca lista asta,ne-a intrebat atunci dc e ok si n-a zis nimeni nimik..eu zic si insist sa ramana asha cum e!!! |
Ana, asa e, am fost intrebate, dar acum lista a fost miscorata prin stergerea enterului dintre cele 2 randuri pe care le avea fiecare pepenas.
Atunci lista arata asa: Nume pepenas, nume mama, data nastere mama, frati/surori de pepenash. Pe randul doi veneau info despre nastere. Acum, prin stergerea enterului dintre cele doo randuri apare asa:
pepenash, mama, data nastere mama, frate/sora, info. Nici macar nu e o virgula intre frate/sora si apgar, cezariana etc.
De unde confuzia mea, de-am crezut ca Iriss (ea e prima cu 2 copii in lista) a dat si datele de la nasterea Yvonnei.
Deci eu nu insist asupra niciunei schimbari, ziceam doar de lizibilitate si coerenta. Stiu ca e laborios sa modifici pen' ca-s numai coduri HTML acolo, de-aia nu-mi permit sa cer nimanui sa faca acest efort daca nu e dispus si mai ales daca nu se considera necesar
Monica si gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
mcoca spune:
Parerea mea este ca dialogul (aka cearta in cazul de fata) este constructiv, numai asa putem avansa. Certuri vor mai fi, este normal, suntem toate asa de diferite. Nu e ok insa, cand nu se spun lucrurilor pe nume, se vorbeste in parabole sau jumatate pe PM si restul public. Ai ceva de spus, spune-o verde in fatza.
Foarte nesanatos mi se pare cand toata lumea merge ca pe oua. Dupa o "cearta" se ultraperiaza fiecare cu fiecare.
Iarasi chestiile cu plec, iau o pauza bla, bla. Vrei sa pleci, pleaca, ia o pauza fa ce vrei, dar nu vad de ce trebuie batuta toba.
Este normal sa te descarci pe forum, ca daca nici aici nu poti (cum spunea cineva) ...
Nu mi se pare ok sa facem reguli si sefi, bleax. Oare chiar nu putem trai fara o ierarhie???? Avem nevoie sa ne dicteze cineva si in viata privata? Eu cred ca nu.
Vicky si Maya (27.06.2008)
mcoca spune:
Mi se pare extrem de mic fontul de la lista de pepenasi. Iarasi un motiv ascuns???
Vicky si Maya (27.06.2008)
bujo spune:
Boti de ce trebe sa iei cheag de la bulgari? Bunicul meu facea cascavea cu cheag cumparat de la farmaciile veterinare. Sigur gasesti.
Cu adeverinta si mie mi-a zis sa trec in josus tabelului cu cele 12 luni, pe cea dea 13a (cea in care s-a nscut copilu).
bujo mami de Filip
Chuny spune:
Vicky, ai facut cea mai buna sinteza de azi. Subscriu!
Cu lista faceti ce vreti, nu mai cer nici eu nimic si nici nu insist, vorba lui Boti.
Iriss, si pe mine m-au intrebat azi pe mess de sanatate mai multe persoane. Pluteste asa o suspiciune in aer ... toata lumea banuie pe toata lumea.
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
anaxena spune:
eu am sa modific lista sa fie asa cum era
acum nu shtiu de ce "misterioasa" bagacioasa s-a decis ea asha sa schimbe lista
si mi s-ar parea normal sa zica cine a fost
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Tecky spune:
Of speram sa gasesc vesti bune!
Eu nu sunt de acord sa avem sef al odiseei pt ca niciodata nu am avut sef.Mada s-a implicat foarte mult,chiar cel mai mult in odiseea noastra si mie imi pare foarte rau daca s-a suparat.
Va pup,noapte buna!