Pepenasi de iulie-august 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mai tineti minte ca va ziceam ca mie-mi plac cuvintele? Si daca tot aveam o neliniste cu amocul io-te ce-am gasit:

AMÓC, amocuri, s.n. Boala mintala tropicala, care se datoreaza abuzului de stupefiante si care se manifesta prin atitudini periculoase, cu izbucniri spre omucidere. Furie. Din fr. amok.

amoc, amocuri s.n. 1. ardoare 2. pofta de a face dragoste; excitatie 3. furie 4. vagin (Nota: Definita este preluata din Dictionar de argou al limbii române, Editura Niculescu, 2007)

Deci are plural

Sursa: dexonline.ro

Edit: ca sa corectez diacriticile.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Si noi am papat azi prima oara mango i-a placut!! Maica-mea l-a luat din greseala, a crezut ca-i avocado.... Era cam verde, ca unul l-am desfacut noi, sa ne tratam, si pe alalalt l-am lasat cum zicea si Boti la copt, pe masa, i l-am desfacut azi si era zemos si duuulce, numa' bun!!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

camy iarta-ma!!

cine a schimbat parola?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Deci eu chiar mi-am facut norma pe ianuarie, la cate mesaje am scris azi.

Camy, ! Ai tot dreptul din lume sa ne certi si ai dreptate.

Intrebare importanta: daca Anna a vomitat urat de tot dupa ce a mancar mar cu cereale cu gluten inseamna ca are intoleranta la gluten ? Ea nu a mai vomitat asa dupa niciun aliment nou pana la cerealele astea. Bun, nici eu nu am fost
atenta sa vad daca au gluten sau nu.

Alo, comitetu ??? Ce mai faceti ?

Madalina, cum sa nu ai loc in lista ? Acolo trebuie sa fie toti pepenasii, indiferent de diferentele de opinie ce apar pe forum.

Eu batista bebelusului nu o folosesc la aspirator, ci la gura proprie si functioneaza beton!

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas
Acum sa revin la oile - de fapt oitza mea mucoasa!!! Ii curge nasul, mai mult dintr-o nara, secretia e alba, da abundenta, stranuta si tuseste dar raaar. In rest e vesela, mananca bine, se joaca, doar ca ii a nu stiu cata nopate cand se trezeste din ora in ora....Febra nu are. Inca nu ma panichez, dar am o intrebare: Cat ser fiziologic pot sa-i pun in nas??? Tre sa-i pun de fiecare data cand o aspir (cu batista bebelusului)?? Parca altfel nu iasa prea bine mucii...Cum sa fac sa scot cati mai multi?

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

din nara se pune cam 1ml de ser, o lasi putin sa se inmoaie mucisorii, apoi scoti cu batista bebelusului (eu nu o mai folosesc de mult la aspirator, ci cu gura, cum zicea si boticelina, tragi cu puteere si iese bine tot, daca nu poti tu, sotul);
daca sa ii pui ser sau depiunde de muci, al meu acum are productie mare, ca a fost racit si acum nu ii mai pun deloc si scot atat de multi, ca ma mir si eu unde au incaput!

referitor la boala ciliaca, asa se numeste intoleranta la gluten , am gasit www.slabsaugras.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=124&idsec=3" target="_blank"> aici scrise cate ceva; pricum un diagnostic clar il poate pune doar drul. singurul lucru pe care il stiu e ca toata viata trebuie mancate alimente fara gluten, ceeea ce e groaznic

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Boti multumesc mult!

Sotul l-a cumparat din carrefour, este verde inchis cu rosu la culoare...la pipait am sesizat catva zone mai moi decat restul...deci e lovit, trebuie consumat...

Sibylle nu stiu ce sa zic....poate nu i-a placut, le-a mancat de foame.....eu am antecedente din astea cu baiatul cel mare, totusi nu cred ca e vorba de intoleranta la gluten....

Ariadna ce-i cu tonusul muscular al Iuliei? cum i se pare ca ar fi?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Pusei doo poze pe picasa cu aspiratorul nazalo-bucal In esenta e ca ala de se pune la aspirator doar ca tragi mucii copchilului cu plamanul tau de mama patimasa. Si are si periuta de curatat. Nu ma intrebati cum merge ca e nou-nout al meu, fii-mea nu mai are muci , adica are, da-s doua firishoare pe care le fugaresc dupa baie cu ce apuc (recte degetul meu daca-s pe iesite sau un betisor de urechi cu opritor daca-s mai incapatanati...)

Syb e posibil sa fie o intoleranta, cred ca ar trebui sa mai testezi maine cu o cantitate infima sa vezi daca face si pete rosii sau ii e la fel de rau. Pe de alta parte Anna are si burtica in refacere dupa nasuleala aia de gastroenterita, deci e mai sensibila si orice chestie noua ar putea-o da peste cap. Chiar si marul, daca e mai acid. Pupam Anna si pe fratello

Mergi la inceput

Mersi, fetelor. Dar daca a vomitat asa eu nu-i mai dau, cel putin o perioada. Apoi voi incerca cate o lingurita, sa vedem ...

Sibylle

Nasterea ariciului junior
*****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Aseeea, deci, m-am uitat la listuta si propun:
1. sa scoatem data nasterii mamei din lista de pepenasi, e o informatie redundanta, datele nostre de nastere sunt mai vizibile in coada listei, asa frumos organizate pe luni...

2. sa trecem datele pepenashesti (apgar, cezariana, etc) dupa numele pepenasului, inaintea enumerarii fratilor/surorilor ca io la o prima vedere am crezut ca Iriss a mai nascut-o o data pe Yvonne (nu ca lui Iriss nu i-ar mai placea )

Io nu ma stiu sa umblu cu lista, daca vi se par de bun simt propunerile (comitetu' ce face, doarme? ntz, ntz, ntz) le puteti modifica.

Mergi la inceput

Sunt de acord cu punctul 1. Ne aude cineva?

La punctul 2 nu am parere.

Boti, ai dreptate ca stomacelul Annei e varza. E la al patrulea tratament cu antibiotic ( la unul a avut intoleranta si iar a vomitat urat), a mai facut si gastro ... vai de ea! Are doar 6.280 kg.

Caprioara, dar omuletz dansator de unde ai? Ilinca e superba!!

Sibylle

Nasterea ariciului junior
*****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

Mergi la inceput