Copilasi din 2002 (54) Suntem alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

WOW, Andreea, eu ma gandeam ca amandoi sunteti blonzi cu ochi albastri sau verzi, de au iesit asa blonzi copiii si cu ochi asa deschisi la culoare !
Mai rar se intampla astfel. Deobicei culoarea inchisa e gena mai tare.
Voi sunteti exceptia de la regula.
Nu-ti fa griji cu Zana Maseluta ! Sigur va auzi numai povesti frumoase despre ea, de la colegii de gradi si o va astepta si ea cu placere.
devoska, felicitari pentru ideea cu scrisoarea de la Zana Maseluta !
Asa a primit Cristina, scrisoare de la Mos Craciun.
No, acum, chiar ca ma retrag. Si inca nu ninge, Francisca !
Sa aveti o zi faina in continuare ! Pe maine, dragi mamici !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da stiu ca daca va puneti pe scris, nu va mai opriti, ziua, stau si invat forumul pe toate partile si nimeni nu misca nimic, normal, ca doarme toata lumea, si a doua zi gasesc 2-3 pagini scrise. Acum inca bantui si io pe aici ca nu pot dormi de caldura, ce sa fac.Nina, pai carcotasul meu sot, nu are un inca un nume preferat, ar fi si el de acord cu Victor sau Dan sau Christian insa nu ii plac enorm. Azi i-a venit ideea lui Liviu ca lui ii place Alex. Zic bun, Alex si mie imi place chiar daca in Romania era nume atat de comun la un moment dat de erau intr-o grupa la gradinita cate 3 sau 4 Alex. Aici pare a fi mai rar dar cum sa il scriem Alexander,,, ma rog , il luam si pe el in calcul. In plus sotul meu zice "laaaaaaaasa ca mai e timp, nu ma agit de pe acum cu numele" asa ca... o sa ajungem si noi ca o colega de salon care a nascut cu mine si inca nu stia ce nume sa ii puna copilului.devoska, Sebastian ar fi fost unul din numele mele preferate, chiar am si o melodie preferata care se numeste Sebastian. Nu vrea sotul, e prea lung la fel ca si numele de familie care mai are si multe consoane si nu se potrivesc doua nume asa lungi :(.Andreea, cred ca toti facem gafe, si eu am facut destule dupa care mi-a parut rau. Dar ma mir ca nu ti-a recunoscut vocea si ca nu te-a auzit de doua ori odata prin telefon si o data langa ea.

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Of...nu stiu ce se intampla si azi la mine...am probleme cu PC-ul/Dc-ul...imi dispar mesajele imi da eroare

Nina, am trimis la voi, dar ai rabdare ca drumul este lung
Si Vlady este foarte timid si sensibil acasa e ok, cu noi se simte in siguranta probabil, dar la gradi...
Am mari emotii pt. cand va merge la scoala
Spor la treaba sa termini cat mai repede albumul

Andreea, ups... cam nasol...dar eu zic ca atunci cand va veni Zana cu un banut, un cadou si o scrisoare, totul se rezolva speram sa uite si sa se bucure

Francisca

Mergi la inceput

Nina, nu e o regula, la noi a fost la fel: sotul-blond, ochi albastrii, eu-satena, ochi caprui, Vlady-blond, ochi albastrii

Si eu ma gandeam ca va avea par saten si ochi albastrii, dar nu a fost asa. In familia sotului s-a pastrat traditia, copii seamana cu taticii si sunt blonzi cu ochi albastrii

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Greu reusesc sa scriu ceva ..nu mai am timp de nimic.

Iata cateva poze noi cu Andy si Alexia.
http://community.webshots.com/album/568983617LbXBaB?start=24

Francisca ce dragutz e Vlady fara dintisor.Daca ma ntrebi pe mine eu nu vreau zapada,daca-l intrebi pe Andy el vreeaaaa.

toata lumea si vb maine ca acu sunt intr-o graba mare

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Laura, dar copiii tai cu cine semana? Ca abia acum am reusit sa vad poze cu ei si deja m-am indragostit de mica printesa. Ai niste copii superbi.

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

devoska, m-ai intrebat de camera, uite ca azi am reusit sa luam biroul si scaunul dar am ajuns tarziu acasa si am montat doar biroul fara sertare, restul facem maine.

La noi este asa: eu sunt satena cu ochii verzi, sotul e saten deschis cu ochii caprui si Robert a iesit cu ochii albastri si blond la inceput dar pe parcurs i s-a mai inchis parul, cred ca tot saten va fi pana la urma, dar saten deschis (sau blond inchis, cum zic nemtii).

Revin maine si ma uit si la poze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-asteptam sa vedem biroul de scolarel.
Apropo de pregatirea camerei pt scoala, Andrei are mobila cu birou, care mi se practica.I-as schimba-o eu, ca asa sunt eu, iubesc schimbarile in casa, dar nu am vazut o mobila care chiar sa merite, adica sa fie incapatoare, frumoasa si cu tematica.Ce imi doresc eu acum este o lampa de birou, dar pt copii, cu personaje indragite, ceva frumos.Da' in Oradea noastra n-am gasit, cu toate ca s-au deschis cateva magazine mari si-aci.

Laura-pupam frumosu' de Andy si bebelusu' nazdravan, care vad ca deja evadeaza din patuz. Mie mi se pare ca amandoi seamana foarte tare pe tine.Andy, de fapt, e copia ta.

Francisca-pupam stirbu. Uff, ce ne facem noi cu baietii astia sensibili!!?

Devoska-e o scumpa Sara!
Cate limbi vorbeste, draga de ea?Romana si engleza am retinut.Mai este vreuna?

Andreea, e o frumoasa Theona!Cum e in rolul de surioara mai mare?

Katty-sa intors iarna la voi?

Nina- a nins pana la urma?
La noi e vant si s-a racit vremea.

Maine suntem invitati la munte, in jud.Cluj. Un pic mi-e groaza de drum.S-ar putea sa ninga de maine, dupa cum am citit io prognoza meteo.

E vineri, tralalala!
Prezenta, va rog, ca trimit vaaaant...

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Prezent! Te rooog, nu vreau vant, ca azi am ramas fara bunica si trebuie sa il iau pe Stefan cu muciosul asta mic... asta e, desi ninge... si el e mucios de lunea trecuta...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Cristina22, zic si eu prezent pt. ca nu vreau vant
Of..nu stiu ce ne facem noi cu baietii astia sensibili
Cred ca trebuie sa asteptam sa mai creasca

Laura, dulce frumosii tai
Tu esti o mama norocoasa pt. ca frumosii tai seamana cu tine eu am fost doar mama purtatoare

Nina, a ajuns la voi?
Cu albumul cum stai?
Ce mai face Cristinuca?

Lucia, trimite si la noi putina caldura

Dodo-pui, ai promis ca anul acesta vei scrie mai mult.
De ce nu scrii si aici despre progresele lui Bogdan?
Sunt convinsa ca toate fetele s-ar bucura foarte mult.
Am citit ca Bodo ti-a facut masaj la burtica se vede ca deja il iubeste mult pe Edy si pe tine
Multumesc de horoscop si eu sunt scorpiuta si mai nou citesc si acolo Nu mai pot trai fara horoscopul tau

O zi frumoasa sa aveti, fara vant!

Francisca

Mergi la inceput