Copilasi din 2002 (54) Suntem alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 11
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Cristina22, multumesc pentru !
Tot o zi innourata si friguroasa avem, afara. Stam la povesti, fetelor ? Ca in pat e mai greu, de la serviciu.
katty si Lucia, multumesc ca v-ati facut timp si ati ales cateva poze !
Am sa selectez cateva si am sa le pun intr-un album separat, sa ma ajutati sa le aleg de acolo.
katty, initial nici eu nu am vrut sa mai trimit poze si apoi....urmarind albumul ce se creeaza, mi-am zis ca, de ce sa lipseasca pozele mele din el, cand mie, atat de drag imi e locul acesta si-mi petrec atatea ore, aici. E dreptul meu sa am si eu, poze, in marele album, "Clipe de viata 2008".
Nu am eu un aparat prea performant, dar am cateva poze frumoase, demne de un asemnea album.
Asa ca, pe cai, fetelor, ca se filmeaza ! Imposibil sa nu gasiti 2 poze mai deosebite !
Va ajutam si noi, daca e cazul !
Andreea, ai niste copii superbi ! Cu cine seamana ?
Calareatza trebuie sa o faci pe Theona ! Ce fain e calututzul acela al ei !
Uite, aici, pozele de aniversarea Cristinei, unde il vei zari si pe frumosul unicorn, Pegasus, regele(chit ca e roz ) tuturor poneilor, zicem noi.
Francisca, cum a fost cu banutzii ? L-a vizitat Zana Maseluta azi-noapte, pe Vlady ? Ce-si cumpara din banutzi ?
Laura, te asteptam cu filmuletzul !
Lucia, pfuuuuuuuu......suflu ceva mai multa racaoare, sa va ajunga, la caldurile ce sunt la voi !
Da' carcotashul tau, ce nume ar vrea sa-i puna la bb boy ?
devoska, Sinzi, Nicoleta, Nicole, imbratisari si pupici si voua !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
the_andreea spune:
Buna tuturor!
Nina,multumesc ca m-ai luminat cu pozele.Superba fetita ta si ce bine seamana cu tine!Super si tortuletul si unicornul.
Laura,Lucia multumim de aprecieri la adresa pozelor.Pana la urma am reusit ieri sa fac contul de poze,ca am activat si hardul mort.
Catalina, multumesc mult de tot pt mail,azi cred ca fac comanda si de mari si de mici,sunt f faine.Oare de ce nu se gasesc direct in librarii?
Culoarea ochilor Theonei s-a stabilit abia acum cateva luni.Pana at i-a avut albastri,acum verdict final:verde.
Mai am o intrebare:cat de dese ar trebui sa fie activitatile extra-scolare?Theo face acum dansuri si germana.SI vreau sa o duc si la inot si in vara as vrea sa faca niste cursuri de echitatie.Ii plac toate,si ii consuma surplusul de energie(la care noi nu prea mai facem fata ),dar ma gandesc oare nu o fi prea mult pt ea?
pt micuta Emma si pt mamica ei.
pt fiecare.
O zi frumoasa va doresc.
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
Francisca spune:
Cine nu zice azi "prezent" trimit ca la noi ningeeee de numa
Nina, Laura, Lucia, Cristina22, Andreea, Katty multumim pt. felicitari
Vlady a fost super fericit ca va veni Zana Maseluta la el
Da si-a facut datoria Zana Maseluta a strecurat 20 lei sub perina .
Azi m-a sunat si mi-a zis ca merge sa isi cumpere o masinuta ca nu aveam destule
Ieri pt. primul dintisor cazut a primit si un Ranger rosu a fost super incantat
Va pun cateva poze cu Vlady fara dintisor
Cristina22, multumim pt.
Andreea, ai doi copii frumosi foc Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!
Te asteptam cu alte poze si povesti
Lucia, ma bucur ca iti place numele baietelului meu
Impreuna cu sotul am hotarat ca numele lui sa fie Vlad-Gabriel, noua ne-a placut foarte mult. Nu am ales din multe nume, asa am simtit de la inceput ca trebuie sa-i punem numele
Sa ne zici la ce nume v-ati mai gandit.
Azi ploaie nu avem, dar daca vrei trimit niste vrei?
Katty, ne bucuram ca e totul ok la noul job, ca esti multumita, conteaza foarte mult.
Ne bucuram ca ai mai mult timp de DC
Are dreptate Cristina22 ca ai numai poze frumoase, de aceea e asa de greu sa alegi
Nicoleta, Devoska, Nicole, Sinzi_ana, Cristina_C, Laura, Andreea, Dodo-pui si restul la raport sau vreti zapada?
Francisca
Anina_n spune:
Francisca, eu vreau zapada, sa nu intru, atunci ?
La noi se vede ca a nins pe munti azi-noapte, dar in oras....pauza, inca.
Ce mandru e Vlady de dintisorul lipsa si Rangers-ul primit ! Gata, poate sa mearga la scoala, de acum.
Andreea, daca nu o obosesc pe Theona activitatile extra, cred ca e ok.
Sa stii ca si eu ,cu fratele meu, pana la 3 ani am avut ochii albastri(de la mama), iar apoi s-au facut verzi(de la tata) si asa ne-au ramas.
Dar cu cine seaman frumosii tai ? Si cu mami si cu tati ?
La noi, parerile sunt impartite. Numai in poze pare ca seamana cu mine si printre prietenii mei, ca altfel, majoritatea spun ca e fetitza lui tata.
Inca lucrez la albumul meu cu....clipe de viata din 2008.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Francisca spune:
Nina draguta, stai linistita ca trimit si la cerere avem pt. toata lumea
Sa inteleg ca toata lumea vrea zapada?
Slaba miscare azi
Fetele....la raport...promit ca trimit si la cerere
Francisca
devoska spune:
La mine net-ul merge agale si ma dispera. De dimineata am scris un frumos lung mesaj care nu a mai ajuns dupa ce mi s-a blocat net-ul/ DC-ul??? Asa ca revin si ma grabesc in speranta ca de data asta voi ajunge si eu la voi! Nu ca mi-ar fi teama de zapada ta, Francisca! Pana acum am avut zapada. Acum s-a mai incalzit si s-a mai topit. Ceata avem insa din belsug. Amatori de ceata careva???
Anina , Sara nu are vacanta. Ei au inceput scoala cu o saptamana mai tarziu, din cauza Craciunului pe stil vechi. Nu stiu daca asta este motivul real totusi. Undeva prin martie se termina a treia parte din anul lor scolar. Atunci avem intalnire cu invatatoarea , note si cateva zile libere.
Ca tot ati vorbit de ponei si noi nu am mai vorbit in perioada aceea, superb poneiul lui Kiki. Ce mare este!. Si Capsunica la fel. fetelor frumoase.
katty, ma bucur pentru tine ca iti merge bine cu noul servici. Stiu cum e sa ai un loc de munca plin de stres si amaraciune. Si fiindca sunt fata perseverenta am stat acolo 12 ani . Mult succes in continuare!
CristinaC, ai terminat camera lui Robert? Ce "meserie" (cum spuneam cand eram mici) faza cu politistii la gradinita. Cred ca baietii sunt terminati.
Lucia, niste racoare ma hotarasem si eu sa iti trimit, dar Nina mi-a luat-o inainte. Ce zici de Sebastian? S-a mai propus? Ne mai gandim de nu.
Cristina22, multam de cafea! Mai ploua? M-am uitat putin pe poze. Ce de masinute si ce frumos le tine aranjate! Bravo lui. In ce priveste neincrederea... si noi spunem prezent, din pacate. E de ajuns sa-i spuna Sarei un coleg ca engleza ei e ingrozitoare, ca si incepe sa zica ca ea "nu e in stare de nimic"... Altfel si noua doamna ne zice ca Sara e cea mai po****ra din clasa, chiar si din clasele paralele. Uneori cred ca e abureala. Si atata timp cat Sara sufera, nu ma incalzeste cu nimic ca e po****ra, nu ca nu ar fi un lucru bun. Sper sa fie doar o faza si sa treaca.
Francisca, cum mai este Vlady cu tusea? Deci l-a vizitat Zana Maseluta? Sara mea a zis ca, dupa ce a venit Zana, i-a ramas o sclipire in ochi. Fiindca atunci cand vorbeste de Zana, Sara e foarte fericita si ii sclipesc ochisorii. Ea crede de atunci ca sclipirea i-a lasat-o Zana. Serile trecute i-a scris o scrisoare in care ii spunea ca daca e reala (zana) sa o lase sa o vada. Cateva zile i-am lasat scrisoarea in geam ca nu am stiut ce sa fac. Apoi am luat-o si i-am lasat ala scrisoare in care ii spuneam ca daca o vede, zana moare, ca asa sunt legile in lumea ei. A citit scrisoarea fara sa rasufle. A fost foarte emotionata si fericita ca Zana exista si i-a raspuns. Cred ca la scoala colegii au ras de ea si i-au zis ca nu exista si de aici dorinta de a sti daca e reala sa nu. Copii scumpi!
andy.p, multi pupici si voua! Multumesc pentru urari!
the_andreea, ce nume frumos are fetita ta. Si ce pasiune frumoasa cu puzzle-ul.
Nicoleta, frumoase pozele. Si tortul... Sanatate la muciosi. Sa va faceti bine repede.
Sper ca nu am sarit pe nimeni. Scriu in viteza sa nu-mi faca net-ul iar figura. Va pupicesc pe toate si va doresc o zi frumoasa cu fulgisori de zapada/raze de soare/ploaie/racoare , in functie de situatie si dorinte.
katty spune:
Io scriu ca nu vreau zapada!!!
Francisca, ce dulce e Vlady fara dinti! Si se veder ca e mandru foc de gurita stirba!!
Nina , eu am fost mai rapida, am selectat cateva poze, dupa care am dat cu banul! Le-am si trimis! Hotarata treaba, ca sa nu ma razgandesc!
Tu ai ce lucra ca ai un million de poze frumoase!
Andreea, ma bucur ca ai gasit ceva sa-ti comanzi pe-acolo! Sa stii ca sunt calitative, noi mai avem putin si il terminam pe cel cu tigru, dupa care trecem la Van Gogh si Monet! La noi se gasesc puzzle-uri dar in hipermarket, eu in librarii nu prea intru!
Devoska, sa stii ca nu era chiar asa rau la vechiul serviciu, erau multe lucruri bune, aveam putere, dar plafonarea si rutina si-au spus cuvantul in luarea deciziei finale. Plus ca am vrut un program ceva mai lejer ptr. cand va incepe Andrei scoala la toamna... si nu, nu dorim ceata, multumim!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
the_andreea spune:
Buna din nou!
Daca scriu des,reusesc oare sa tin topicul pe prima pag?
Ca mie mi-a fost greu sa-l gasesc,dadeam numai peste copilasi din 2003.
Francisca,multumim.L-am vazut si eu scumpul de Vlady fara dintisor.
Catalina,am dat azi comanda,acum sa vad daca o valideaza si sper din tot sufletul,daca o trimit prin posta,sa nu-mi faca figuri acolo,ca nu am buletin de sb.Am comandat si de 1000 de piese,pt toata familia .Multumesc inca o data.
Nina,Theona seamana foarte bine cu tati la trasaturi,dar fiind blonda cu ochi verzi ca mine, toata lumea zice ca e copia mea fidela.Nu e adev.Iar depsre Casian,nu stiu,are ceva si de la mine(gropita din barba).Luci,sotul, e brunet cu ochi caprui,si cred ca la culoarea ochilor au avut un cuv greu bunicii,ca amandoi au avut albastri.Multumim de comenatrii la poze.
Ce frumos vb voi de Zana Maseluta!Eu am facut o gafa acum 2 ani .Eram in masina si Theo super extra neastamparata,nu statea locului o clipa.Veneam din Piatra,si facem vreo 5 ore cu masina pana in sb,plus muntii ce-i avem de trecut.Era o prietena in spate,eu din fata am sunat pe tel ei si am cerut cu Theo si i-am spus fain frumos ca sunt Zana Maseluta,si ca o vad ce face si daca nu sta cuminte,la noapte vin si ii iau toti dintisorii si dim o sa se trezeasca stirba.Mititca,nu mi-am dat seama ce fac(la vremea aia oricum nu era vb de cazut dintisori),dar cand m-am intors spre ea,plangea cu sughituri si nu vroia sa-mi spuna cu cine a vb la tel si ce i-a spus.A stat smirna pana in sb.Acum imi pare atat de rau;si at, imi venea sa ma dau jos si sa alerg pe langa masina.
Acum sper ca uitat incidentul si cand o fi sa cada primul dintisor,sa vina si scrisorica de la Zana Maseluta cu scuzele de rigoare, pe langa banuti si cadou.
mno,sper ca nu v-am oripilat cu povestea mea.Asa sunt eu mai impulsiva uneori.
pt fiecare.
O zi faina in continuare!
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
Anina_n spune:
La noi tare greu se hotaraste sa ninga. Vreau ninsoare ! Francisca, se aude ?
devoska, Cristinuca e timida si mai rusinoasa, retrasa chiar, intre copiii noi si tare mult lucrez sa-i dau curaj, sa fie mai indrazneata. Noi cu asta avem probleme.
Dar asa eram si eu din fire, sotzul la fel, spune ca era timid, asa ca, asteptam sa mai creasca sa-i mai treaca din timiditate.
La Sara sunt 2 semestre sau 3 trimeste, cum erau si la noi, candva ?
Acum, va fi inchiderea semestrului I. Si va mai fi o vacanta la Paste(1 sapt. ) si atat, pana in iunie, cand se ia vacanta mare.
katty, eu n-am pozele aici, pe PC, le am acasa. Iar acum, m-am apucats a mi le selectez pe cele mai deosebite, din albumele de pe webshots si sa le salvez pe pC-ul de aici, de la serviciu.
La grea munca m-am inhamat, nu ?
Dar daca de acasa de la mama nu am timp, ca dupa cina Cristinei, mergem la apartament, la tati. Suntem tot pe drumuri...
O zi faina, in continuare, fetelor ! Daca termin albumul, pana la ora 16, va dau de stire !
Daca nu, pe maine !
Francisca spune:
Nina, ai ales pozele?
Katty, multumim
Pt. ca ai fost cumintica si ai scris nu trimitem la tine
Vezi ca nu a fost asa e greu sa alegi chiar daca ai numai poze frumoase
Devoska, ce scumpa este Sara Trebuie sa verific, poate a lasat o urma de sclipire si la Vlady
Sau o lasa doar la fetite? Va spun maine
A fost foarte frumos ce a scris Zana in scrisoare, sincer si pe mine m-ai emotionat
O sa tin minte, iar daca ma intreaba Vlady de ce nu se arata Zana o sa ii zic la fel Multumesc de idee
Am uitat sa iti zic, mie imi place foarte mult numele fetitei tale Daca aveam fetita...cred ca asa ii puneam numele
Francisca