Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetelor, am citit si eu si mi-e atat de teama cand ma gandesc ca vreau si eu sa fiu mamica. Atata suferinta pentru niste omuleti care n-au gresit cu absolut nimic si n-ar trebui sa sufere nici macar o secunda. Si mi-este foarte, foarte teama! Nu sunt buna in astfel de momente, cuvintele pe care in alte circumstante le stapanesc bine ma parasesc si raman tacuta si neputincioasa si inciudata tocmai pentru ca ma simt neputincioasa...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Misha, zii si de SSSSS, ca n-are ce sa fie asa de rau, nu? In cel mai fericit caz, ma mai descarc si eu...

nu mai e nevoie pt ca am intrat si am citit. deci nu va explic cati nervi am si ce spume imi vine sa fac!! nici nu stiu cum de nu am scris nimic! toate ca toate, da' porcaria aia ca n-a urmarit-o pe Oana la topicul asta mi se pare cea mai enervanta. frate, cand apari brusc la un topic unde n-ai nicio treaba si arunci cu toata mizeria si apoi te cari... ce se numeste? a face cunostinta? si daca mai vad semnul asta - - o data zau ca imi ies RAU de tot din pepeni cu riscul de a fi banata, avertizata si exmatriculata! nervi, frate, nervi!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Misha, zii si de SSSSS, ca n-are ce sa fie asa de rau, nu? In cel mai fericit caz, ma mai descarc si eu...

nu mai e nevoie pt ca am intrat si am citit. deci nu va explic cati nervi am si ce spume imi vine sa fac!! nici nu stiu cum de nu am scris nimic! toate ca toate, da' porcaria aia ca n-a urmarit-o pe Oana la topicul asta mi se pare cea mai enervanta. frate, cand apari brusc la un topic unde n-ai nicio treaba si arunci cu toata mizeria si apoi te cari... ce se numeste? a face cunostinta? si daca mai vad semnul asta - - o data zau ca imi ies RAU de tot din pepeni cu riscul de a fi banata, avertizata si exmatriculata! nervi, frate, nervi!!

I never fake ... sarcasm

Stai fata linistita,ca-ti creste tensiunea ...pai eu i-am dat raspunsuri si aici, stiind ca ne citeste ...chiar a reamintit in topic,ca a vazut ea, cum va invitam eu s-o luati la shto' ...eu va invitam sa va minunati,la ce minunatii se uita unii ...si le mai si cred

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gata, m-am mai calmat.. noroc cu Pitzipoanca.org si cu Haisase.net ca au mai readus veselia in sufletul meu ala negru de furie . Acum pot sa dorm linistita! Va pupacesc si va doresc sa aveti parte de vise minunate!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna dimineata! S-aveti o duminica frumoasa.
Hai la ! Si cola...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Sar'na de Andrushka si NEATA la tot poporul!!!

E cazul sa va scuip sa nu va deochi? Pai se poate? 3 zile la acelasi capitol???? Acu' sa nu o luati in serios!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

E cazul sa va scuip sa nu va deochi? Pai se poate? 3 zile la acelasi capitol???? Acu' sa nu o luati in serios!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

pai cucine mishule?m-am certat aseara vreo 3 ore singura pe aici,apoi am primit vestea trista...asa ca..
misha,multumesc din suflet pt gestul tau

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

ce gest???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Coano vino si baga o descantare aci ca nu se mai poate ,crec'c Madam Invizible ne-a deocheat

Ieri a fost o zi foarte trista pe DC.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput