Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!
Raspunsuri - Pagina 15
misha71 spune:
Da Rhoneea, si azi continua
De ce oare are nevoie DD de atitia ingeri? Macar pe Emma sa o lase printre noi. OF!
Incerc sa fiu vesela, sa mentin subiectul asta asa cum incepuse, in voie buna si risete, dar nu pot, asa ca mai bine nu mai scriu decit sa aduc tristete aici. Va pup
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kariguld spune:
ALOOOOO, iubitelor??!!!!!!
ieri, a fost si nu va mai fii, a fost trist, si eu am avut o stare din aia de ....jale...nu's ce a fost cu mine. io's de obicei optimista...
dar a trecut! si AZI, e azi. o alta zi! asa ca, frunte sus, prezentul trebuie trait!
AJUTATI LA TERAPIA PENTRU MIHAITA!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
misha71 spune:
kari 
Nici mie nu-mi vine sa plec de linga voi, nici macar noaptea sa dorm ![]()
Am o stare de pleosteala, dar hai ca imi revin eu.
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld ALOOOOO, iubitelor??!!!!!! ieri, a fost si nu va mai fii, a fost trist, si eu am avut o stare din aia de ....jale...nu's ce a fost cu mine. io's de obicei optimista... dar a trecut! si AZI, e azi. o alta zi! asa ca, frunte sus, prezentul trebuie trait! AJUTATI LA TERAPIA PENTRU MIHAITA! Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
asta cam asa este,kari...
ce faci,nu ai plecat la copilasi?MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 ce gest??? ![]() *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
cum ce gest?link-ul cu mihaita,ti-am multumit si tie,de altfel si lui kari si iuliei,pt link!
va
,pe toate!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
linku' ala nu tine de foame, dar vedem noi miine sper sa ajung la banca (ca e la 30km de casa)
familionul de umflatei ![]()
Hai sa-mi revin nitel si sa le arat puturoaselor mahalagioaice ce au pierdut de 2 zile
Io nu am comentat ca nu am copii, ca tare mi-as fi bagat si io cornitzele pe acolo.
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 linku' ala nu tine de foame, dar vedem noi miine sper sa ajung la banca (ca e la 30km de casa) familionul de umflatei Hai sa-mi revin nitel si sa le arat puturoaselor mahalagioaice ce au pierdut de 2 zile Io nu am comentat ca nu am copii, ca tare mi-as fi bagat si io cornitzele pe acolo.*********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
eu am vazut,dar nu mi-am gasit cuvintele,un lucru e sigur,da DD,copii la toti prostii si nebunii,iar cei care si-i doresc nu-i pot avea,si cei care ii au(unii,nu toti) au probleme de sanatate mai grave si mai putin grave...nu sun eu in masura sa judec,dar parca tare-i nedrept,mailaes cand ii mai si ia de langa noi...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
asta cam asa e, insa ce sa facem? Mergem mai departe cu credinta
kokiy spune:
Trist cum isi educa unii copii ...
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
O fi ajuns Kay acasa?