Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

bai frate,v-am cautat pe tot DC,si nici urma de voi,asa ca ma duc sa-mi imbaiez kupiisi sa dea toti ii,sa nu fiti aici cand termin,macar sa va zic noapte buna!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Acum m-am strans si m-am adunat, m-am impartit si m-am scazut de pe drumurile mele . Uit de la mana pana la gura ce citesc pe DC, nush ce-i cu mine. N-am retinut decat ceva legat de SSSSS, dar nici acolo nu mai stiu exact ce. Haidiiii, lamuriti-ma si pe mine ca-s tare grea de cap in seara asta. Va pup pe toate, sariti la scris ca e rusinos ce facem noi aici cu nr. 16 asta!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

eu m-am umflat de plans pana acum ...am intrat la umanitare sa vad daca am de trimis vreun produs din bazarul lui doina_cel, si am aflat ca a murit Gabriel ...puiutul care trebuia sa plece luni sa faca operatie

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Hai Tantzo! Umbli brambura si multe se intimplara aici. Din nefericire mai mult lucruri triste. Emma, Marius si SSSS-ul dar acolo nu-ti dau link, ca nu vreau sa ia DC-ul foc.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Of, si Gabriel? Dumnezeu sa-l odihneasca printre ingerasi

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

eu m-am umflat de plans pana acum ...am intrat la umanitare sa vad daca am de trimis vreun produs din bazarul lui doina_cel, si am aflat ca a murit Gabriel ...puiutul care trebuia sa plece luni sa faca operatie

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

off,doamne,este asa de nedreapta viata asta cateodata...sunt atatia oameni cruzi si rai pe pamantul asta..de ce trebuie sa fie un suflet nevinovat care sa pateasca asa ceva?
iulia,multumesc din suflet!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Of ce zi trista
Va pup fetele mele dragi, nu mai sint in stare sa maiscriu nimic

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Da azi a fost o zi trista!Chiar si natura,la Navodari a fost trista.A fost innourat si trista

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodo
Noapte buna fetele

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Noapte buna si de la noi!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput