Prietenie la plesneala - pentru Sonia- cap 16!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

kari io ti-am dat link-ul ca exemplu tu puneai acolo ce doreai tu

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

in loc de link-ul ala, il pui pe asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

a fost acum pe Focus de la Prima un reportaj cu Ema, fetita lui mari paun si s-a vorbit despre greutatile unei familii cu copil autist. Mari a fost fantastica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

a fost acum pe Focus de la Prima un reportaj cu Ema, fetita lui mari paun si s-a vorbit despre greutatile unei familii cu copil autist. Mari a fost fantastica

io n-am "prima"... si nici tv...

da am altele....

AJUTATI LA TERAPIA PENTRU MIHAITA!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui kay

kari, adicatele pe mine nu ma pupi, a? lasa ca mai vb noi...

am primit emailu, ! n-am raspuns? sau... stai sa ajung la mine pe tarla

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

ba , cum sa nu. pai n-am zis ca te si pe tine? of, batranetea asta....numa misha-i vinovata...

apropos, misulico, multam fain de "pledoaria" de la SC!

AJUTATI LA TERAPIA LUI MIHAITA

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

kari un mare ,pt tine!draguta s inimoasa,ca de obicei,sarut mana pt link-ul cu mihaitza,numai ca daca imi permiti,ced ca tu ai vrut sa pui link cu subiectul lui mihaitza,insa daca dai click pe el,te duce la o pagina in urma tot la subiectul nostru,la prietenie la(mahala)...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

umflatel dulce, am facut rectificarea...of tehnologia asta ma omoara....
te dulce, dulce....

Kari
"
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

hola ,depravatelor!
Mi-e foame,mi-e somn
am mancat o varza murata goala si am baut moare (zeama )
Sigur ma culc cu gura sub robinet.
Ce mai face mama Dolores?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

de unde aparushi Suzano? Ti-am gasit o noua semnatura: "Doamne, ajuta-ma sa imi iert dusmanii, macar pe cei vechi de 10-15 ani, chiar daca nenorocitii nu merita. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kay

kari, adicatele pe mine nu ma pupi, a? lasa ca mai vb noi...

am primit emailu, ! n-am raspuns? sau... stai sa ajung la mine pe tarla

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

ba , cum sa nu. pai n-am zis ca te si pe tine? of, batranetea asta....numa misha-i vinovata...

apropos, misulico, multam fain de "pledoaria" de la SC!

AJUTATI LA TERAPIA LUI MIHAITA

Kari
"
Bernard Shaw

kari un mare ,pt tine!draguta s inimoasa,ca de obicei,sarut mana pt link-ul cu mihaitza,numai ca daca imi permiti,ced ca tu ai vrut sa pui link cu subiectul lui mihaitza,insa daca dai click pe el,te duce la o pagina in urma tot la subiectul nostru,la prietenie la(mahala)...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

umflatel dulce, am facut rectificarea...of tehnologia asta ma omoara....
te dulce, dulce....

Kari
"
Bernard Shaw

multumim!
care va sa zica te pregatesti de plecare....si la copilasii inimosi!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

feteleeeeeeeeeeeeeee,pe unde umblatiiiiiiiii??
i miss youuuuuuuuuu....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Bey, da' chiar! Unde disparurati? Pina acu' faceati 5 capitole si acu' va cacaiti la unu de 2 zile??? si nici sanse nu-s sa-l dovediti

Mergi la inceput