Bobocei de cl. I, 2008/2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Anina_n spune:
La multi ani, Matei Tudor !
Sa cresti sanatos si voios,
sa ai numai succese la scoala ! ![]()
Felicitari, teo1970 ! 
Sa va umple mereu sufletele de bucurie !
La multi ani, Marie !
Sa cresti sanatoasa, voioasa
si sa ai numai succese la scoala, ca si pana acum ! ![]()
Felicitari, Alina ! 
Sa va incante mereu sufletele !
Buna, dragi mamici !
Dani, bravo micutei matematiciene !
Are cui semana, se pare. 
Si la Cristinuca, d-na. ii pune sa noteze in caiet tema, atunci cand au de scris in caiet(pe caietele speciale, incercuieste exercitiile si problemele ce le are ca tema) dar nu cred ca verifica. Asta pt. ca am patit-o si noi, ca nu se potriveau exercitiile cu pagina scrisa de Cristina.
In loc de pag. 89, la ea era pag. 80, notata in caiet.
Cu un telefon am rezolvat misterul. ![]()
Cristina, ce face Cristina mica ? Ai reusit sa o muti la alta scoala ?
devoska, pe cand concursul de cuvinte la Sara ? Sau a fost, deja ?
Nicoleta, eu nu ma bag peste desenele Cristinei, sa nu astepte mereu ajutor, dupa aceea.
La ce lectii au ajuns boboceii vostri ?
La romana, Cristina urma sa-l invete azi pe "Z" mare. Ieri, invatandu-l pe "z", i-am dat dictare si nu stiu de ce, desi spune clar "zavoi" si "zarva", de scris le-a scris, "zaboi" si "zarba".
Iar la "dezmortit", ea scrie, "desmortit".
Sunt curioasa cum se va descurca azi, la dicatre. Poate ca ii ies asa, pana se obisnuieste cu ele.
La matematica, adunari si scaderi pana-n 100, exercitii cu o necunoscuta, exercitii cu 2 operatii diferite, probleme cu o operatie, probleme cu 2 operatii, probleme cu cifre de genul: la diferenta numerelor.... si ...., adauga... .
Cu mici scapari, se descurca foarte bine la matematica.
La cunoasterea mediului sunt la anotimpul primavara.
La sport lucreaza diverse exercitii(datul peste cap, cumpana) pe saltea. Din care vor da norma.
La religie am vazut o fisa de colorat cu "Cina cea de taina".
Iar la engleza, desi au mai facut numaratoarea, numara obiecte si animale, dupa cate am, vazut la ultima fisa.
Cam astea ar fi noutatile la noi. ![]()
Astept vesti si de la voi, dragi mamici !
Pe curand !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!
simali spune:
Legat de scrisul "zaboi" si "zarba" avem si noi pe "rupsac" inca unul care nu-mi vine in minte acum. Sunt "tarele" copilariei. Ei asa au auzit la momentul respectiv. Cand pronunta nu pronunta tot cum scrie? Ca Vlad si pronunta asa, desi l-am corectat mereu.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
danamiha spune:
La Multi Ani Marie!
Alina, felicitari! Aveti o fetita minunata, sa va ajute Domnul sa va bucurati si mai departe de ea si bebe din burtica sa fie sanatos, sa fie o binecuvantare ca si Marie, pentru viata voastra
Anina_n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simali Legat de scrisul "zaboi" si "zarba" avem si noi pe "rupsac" inca unul care nu-mi vine in minte acum. Sunt "tarele" copilariei. Ei asa au auzit la momentul respectiv. Cand pronunta nu pronunta tot cum scrie? Ca Vlad si pronunta asa, desi l-am corectat mereu. "Calea de mijloc este calea ZEN" Alice |
Vazand greselile din dictare, cand am pus-o sa zica "zavoi" si "zarva" le-a zis corect. Poate unde le-am zis eu, clar si le-a repetat si ea, la fel de clar.
Cum le zicea inainte....nu stiu, ca nu sunt cuvinte prea folosite.
O sa vad azi, cum le va scrie. Ca daca au dat dictare, numai luni mai primesc caietele cu dictarea corectata, ca maine nu au romana.
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze

Emma INVINGE cancerul!
danielac spune:
La multi ani, Matei Tudor !
Felicitari, teo1970 ! 
Sa va umple mereu sufletele de bucurie !
La multi ani, Maria !
Sa cresti sanatoasa ! Felicitari, Alina ! 
Sa va incante mereu sufletele !
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
crisseis spune:
La multi ani si din partea mea !
Tuturor le doresc sa creasca frumos , sanatosi si sa fie mandria parintilor!

ni-na spune:
Am rezolvat problema cu desenatul.V-am povestit ca imi place la nebunie sa ma joc cu acuarelele copilului.Incet,incet fiul meu s-a molipsit(a vazut la mine ce interesant poate fi)si acum deseneaza zilnic singur.Doamna lui e pro mate,pro romana si anti sport,desen,etc asa ca el nu stia ce minuni poate crea,iar eu in ignoranta mea nu il starneam.Pana acum nu a "dat de gust"deoarece a folosit acuarele din acelea pastile,acum insa cu tuburi e ceva deosebit.
Promit ca nu ma mai bag in fisele lui..pe cuvant de pionier!!!!
teo1970 spune:
Recunosc, nu prea intru la subiect ... va multumesc din suflet pentru urarile de multi ani !!!!!!!!!!!!!! Matei e un copil deosebit (bineinteles
) si un elev foarte bun, asa ca urarile voastre se implinesc - suntem niste parinti fericiti !
ne-am sarbatorit ziua la scoala, dupa ore, cu toti copiii din clasa ; a fost deosebit de frumos, zic eu
va doresc tuturor aceleasi lucruri frumoase si o vacanta minunata ! 
Alina,
La multi ani senini si pentru Marie !
ni-na spune:
Ma ajutati putin?La matematica,pagina 83 sau 84(sunt la munca acum si nu am manualul in fata sunt niste exercitii de genul"puneti semnele plus sau minus in urmatorul sir 3*4*5*6*7=9"(punctul f).Nu a reusit copilul si nici eu
.L-ati rezolvat?Cum?
Anina_n spune:
Nicoleta, si eu sunt la serviciu, dar observand sirul acela de cifre, ma gandesc ca lipseste 8 si atunci ar fi:
3+4-5+6-7+8=9
Nu stiu, doar spun si eu. ![]()
Nina, mami de
Scorpiutze

Emma INVINGE cancerul!