Bobocei de cl. I, 2008/2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
zfcristina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simali
Dintre toate asta mi se pare ceea mai infioratoare. Imi vine sa ma urc in masina si sa vin la voi la scoala. S-o iau pe ticaloasa la bataie. Draga mea, nu ai ce sa mai vorbesti cu o astfel de invatatore. Orice i-ai spune tu o astfel de individa nu se schimba. Ea e bolnava la cap si gata. Dintre toate relele, metodele de educatie care includ printre ingrediente umilirea copilului sunt cele ce lasa urmele cele mai adanci. O invatatoare de tipul acesta ii va afecta fetitei tale perceptia despre scoala poate pentru toata viata. Vei trage mult daca nu scapi de ticaloasa. Cu cat o muti mai repede cu atat mai bine pentru micuta. Care sunt argumentele care te fac sa o ti in continuare la aceasta invatatoare? "Calea de mijloc este calea ZEN" Alice |
Da si mie mi s-a parut de neconceput, chiar am ramas stupefiata cand mi-a spus Cristina ieri.
Nu am nici un argument sa o mai tin la aceasta invatatoare, nu mai vreau sa o tin. Am vorbit deja cu amica mea si mi-a spus ca mai sunt locuri libere la ei la scoala, in curand o sa incep toate demersurile pt a o muta.
Si ca sa va dovedesc inca o data(desi nu cred ca ar mai fi nevoie) ca nu sunt nebuna, mai am o mamica care ar vrea sa mute fetita de la aceasta cucoana pentru ca:
- copilul este timorat de cand a inceput scoala( eu o cunosc binisor pt ca u fost si la gradinita in aceeasi grupa si era o fata plina de energie)
- nu vrea sa stie de teme
- i s-a spus mamicii sa duca fata la psiholog ca are mari probleme de comportament

si mamica a dus-o.Ce credeti ca a spus psihologul???? Ca nu are nimic copilul
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
Alina spune:
Cristina,zici ca doamna batausa are experienta de 40-45?Adica are intre 60-65 ani?A terminat la 20 pedagogicul si 20 i-a petrecut in vechiul regim unde bataia era permisa si probabil ca a uitat sa puna frinele si sa se adapteze la nou,nu?
Ma bucur ca faci demersuri sa o muti,doamna e bolnava cu capul,asa cum zice si Simali.Cum sa lasi acolo copilul 4 ani,iese cu psihicul praf.
Ia-ti facut cadou de 8 martie?Mai bine ii luati niste sedinte la psiholog si o vizita la psihiatru
.
_
Alina,mami de printesa si baby 
ni-na spune:
Cristina,asteptam vesti.Chiar daca nu am intrat sa sustin fetele care te motivau in demersul tau,sa stii ca sunt la fel de revoltata.
danielac spune:
Cristina ai reusit sa muti fetita din acea clasa? m-i se pare ingrozitor comportamentul invatatoarei... la cat de buna si blanda e invatatoarea Dianei...
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Anina_n spune:
La multi ani, Andreea ! 
Sa cresti sanatoasa si voioasa,
sa-ti bucuri parintii mereu !
Si numai succese la scoala !
Felicitari, Christel ! 
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Ce fac boboceii, cum se descurca ?
Cristinei ii merge bine, continua sa ii placa la scoala. ![]()
La romana urmeaza litera "h", la matematica sunt la adunari si scaderi 0-100. La cunoasterea mediului sunt la anotimpul iarna.
Continuam sa lucram cate un pic in plus, mai in fiecare zi, la romana si matematica. Cel putin o dictare tot facem si citim in fiecare seara ceva ce ii face ei placere. ![]()
Cristina, sper ca ati reusit sa schimbati invatatoarea Cristinei !
Va astept cu vesti despre bobocei, dragi mamici ! ![]()
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
danamiha spune:
La multi ani Andreea!
Christel, felicitari 
Suntem bine, ne place la scoala, ne pregatim pt concurs, 6 elevi din clasa, ramane in fiecare zi o ora pt pregatire cu d-soara invatatoare si ne gandim deja la...vacanta de vara. Zilnic, pe langa tema, ii dau o dictare scurta, citim putin si copiaza un text scurt
, iar la mate o fisa cu ce gasesc pe internet.
simali spune:
La multi ani Andreea!
Sa ai parte de tot ceea ce este mai frumos in viata!
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
ni-na spune:
Si noi tot la H suntem,insa fiul meu m-a pus sa ii explic ce inseamna "mers la hora".Uite-asa am facut si o lectie de traditii po****ra.Oare autorii nu pot adapta textele in functie de timpurile actuale?Banuiesc ca de le spunea de hard erau mai putin derutati.
La multi ani!Andreea,si sa ne povestesti cum ai petrecut de ziua ta...Christel,asteptam .
Anina_n spune:
Nicoleta, normal trebuia d-na. inv. sa le explice.
La Cristina, cand era la "D" si citea despre Dunare si Delta Dunarii, am dat sa-i explic ce sunt si m-a lasat cu gura cascata, explicandu-mi, ea, ca le-a zis d-na. inv. 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
ni-na spune:
Si eu de eram in locul invatatoarei explicam cu lux de amanunte despre Dunare ,ca e o informatie cu adevarat importanta.Si doamna noastra le-a spus de hora,insa al meu vad ca invata mult prin asocieri,iar asta nu avea cu ce s-o asocieze(nu stie inca despre discoteca,club...sau cel putin asa cred)