Bobocei de cl. I, 2008/2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
crisseis spune:
Fetelor, va doresc tuturor o primavara frumoasa, cu multa sanatate, pace in suflet si multe impliniri, alaturi de cei dragi!
speed spune:
buna dimineata si de la noi :)
am fost tare ocupati in ultima vreme,nimic exceptional doar micile griji cotidiene. tocmai cind ne bucurasem ca vine primavara a dat din nou frigul, vintul si ploile...:(
micuta mea a avut spectacol cu corul scolii aseara, a fost foarte dragut desi a fost destul de tirziu, a inceput la 7.45. Au fost mai multe scoli, n-a fost concurs, doar spectacol, fiecare clasa a cintat 3 cintecele. mi-a placut enorm ca n-au fost cintece "pionieresti" ci au cintat Beatles, muzica de 60's, etc dupa preferintele invatatoarelor :) . parintii spectatori au facut o galerie nemaipomenita, a fost o atmosfera incintatoare. micuta mea a fost rupta de oboseala dar tare mindra de prestatia ei :)
va doresc si eu primavara frumoasa si La multi ani sarbatoritilor
simali,asteptam pozele :)
sanse spune:
Dona01 subiectele din 2008 le gasesti pe www.cangurul.ro/Cangurul%20matematic/index_Cangurul_matematic.php" target="_blank"> sait-ul lor la subiecte 2008.
Spor la scoala 

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
simali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dona01 buna Mergeti la Cangurul? Noi ne-am hotarat sa incercam, este o provocare. Ma poate ajuta cineva cu niste subiecte din anii trecuti? |
Da mergem. Si la SMART si la inca un concurs local. M-am gandit ca n-are ca sa-i strice. Dar nu fac din rezultat un capat de tara. Eu incerc sa-i insuflu bucuria provocarii. Ceva gen "ia sa vedem cu ce ma mai provocati; ia sa vedem daca stiu asta". Rezultatul este doar o urmare a jocului. Dar cel mai important este jocul in sine. Si sa te distrezi pe tot prcursul lui.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
danielac spune:
Foarte bine Simali!
Ce e SMART?
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
danamiha spune:
La Multi Ani Dan! 
arminad, felicitari
www.concursurilesmart.ro/" target="_blank">CONCURSURILE SMART
arminad spune:
danamiha,multumesc mult ca ai remarcat si te-ai gindit la noi.Acum s-a terminat petrecerea ,suntem rupti,dar a fost frumos.Nu-mi vine sa cred ca am asa un baiat mare .
zfcristina spune:
Buna ziua mamicute de bobocei!
Eu nu prea am loc la computer si asa ca imi e destul de greu sa mai trec pe la voi.
Am reusit sa arunc un ochi pe subiect si referitor la ce spunea Danielac, avem si noi o invatatoare...........stiam ca este exigenta dar pe langa asta mai este si nesimtita, pocneste si copiii cu cate una dupa ceafa cand fac vreo greseala samd
Are superpretentii de la copii dar in schimb nu le ofera f mult, s-a intamplat de cateva ori la rand sa aiba greseli de exprimare, Cristinei i-a dat la un test B doar pt ca nu a lasat alineat, in rest totul scris impecabil(caligrafic, curat, corect).
Prima scatoalca a luat-o fetita mea tot pt un alineat la matematica, le da exercitii ca tema pt acasa pe care nu le-au facut in clasa si in momentul in care am mers la scoala sa o intreb ce trebuia facut la exercitiul respectiv mi-a raspuns " trebuia sa facti si Dvs cum credeti" ( de parca temele sunt pt parinti nu pt copii) ultima oara cand a venit fotograful in scoala le-a spus ca " cine nu face poze sa se deseneze singur pe o foaie
si as putea sa continui dar e suficient pt un singur post.
Nu stiu ce sa fac, as muta fata la alta scoala dar...
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
danamiha spune:
arminad, asa zic si eu, unde au zburat atatia ani? Parca ieri il tineam intr-o mana si il spalam pe fundic la chiuveta...
Anina_n spune:
La multi ani, Dan ! 
Sa cresti sanatos si voios !
arminad, felicitari ! 
Sa va umple mereu sufletele de bucurie ! ![]()
Cristina, tare rau imi pare sa citesc despre astfel de comportamente din partea invatatoarelor. ![]()
Ce zice Cristina mica ? Ea nu vrea la alta invatatoare ?
Nu cred ca e un mediu propice pt. un bobocel de cl. I.
Sper sa faceti alegerea cea mai buna pentru Cristina voastra ! 
Un 8 Martie fericit,
alaturi de cei ce va iubesc cel mai mult, dragi mamici ! ![]()

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn