Clasa a II a (2008-2009) partea III
Raspunsuri - Pagina 6
violeta69 spune:
buna,
a venit vacanta 
noi nu avem medii numai FB ![]()
are B si la mate si la romana
n-am prea intles cum a facut doamna mediile ca la mate avea 3 FB si un B,iar la romna 2 FB si 2 B(aici sa zicem ca mai merge)...undeva a gresit,dar asta e![]()
vacanta frumoasa copiilor 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Vic spune:
Vacanta frumoasa, fetelor!
Filofteia, am votat si eu, dar in "surdina", ca n-ammai apucat sa scriu.
Am avut o saptamana fierbinte rau, la propriu, cu temperaturi de 43-44 de grade 4 zile la rand, si nopti cam la 30. Sa ma invat minte, sa nu ma plang cand sta temperatura sub 30. Azi au fost "numai" 36 si am mers la plaja. A fost tare placut, briza era chiar racoroasa, iar apa superba! Acum, la 11 noaptea, in casa inca sunt 27 de grade, dar mi se pare deja racoare, dupa caldurile de noptile trecute.
Noi n-am avut probleme, dar in zona trenurile nu au mai functionat, iar din cauza consumului excesiv de curent cu aerul conditionat si ventilatoare, in multe locuri a picat curentul sau a fost intrerupt din motive de siguranta. Au fost si ceva bush fires, obisnuite de altfel, dar de regula sunt prin paduri, nu in suburbiile metropolitane, printre locuinte. In fine, a trecut, am supravietuit, de-acum stam inca o saptamana la 30-35 de grade. Se pare ca e o "regula" a naturii, sa fie extrem de cald abia cand se intorc copiii la scoala. Si de luni incepem clasa a 3-a si a 9-a.
milicidana spune:
buna fetelor ! gata a venit vacanta ,alexandra a terminat semestrul cu FB pe linie .
dar pe vacanta are foarte mult de scris.La noi au inceput de ieri SERBARILE ZAPEZILOR, si sigur si alexandra afost prezenta.
Va doresc vacanta placuta !
anamaria spune:
salutare fetelor ! 
cupiii mei au plecat in vacantza la mamaie, in gavana 
prin urmare azi dim n-a sunat nici ceasu, m-am trezit la 7.30 si la 8 eram la job... cam ciufulita da asta e... vacantza ![]()
emilia, in ce zi are cerc de electronica adi?
cred ca i-ar place si lui bogdan sa-l duc... poate ii fac drum la socrella
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
alintaroma spune:
Hello si sa aveti o vacanta cit mai placuta si linistita,
Noi tot cu cele zilnice, teme, citit, etc
La spelling bee nu a iesit queen
a fost eliminata in semifinala ... asta e , eu stiam ca stie toate cuvintele dar sunt convinsa ca atunci are emotii si de aia greseste. Asta cu spelling bee contest chiar ca nu se pune
atita timp cit la testul saptaminal face 100% corect ca ala se ia in considerare.
La MEAP test la mate sunt foarte mindra de ea ca a luat check+ (adica un FB in romaneste). A adus testul si nu a avut nici o greseala, a scris la fiecare exercitiu toate punctele si raspuns frumos cu tot cu units
ca de obicei scrie raspunsul direct si nu stie nimeni cum a ajuns la rezultat si ce sunt alea (mere, pere, fluturi etc) de aia m-a dat pe spate ca a fost asa de complet .
Sa speram ca ccc cresc copilasii nostri si se maturizeaza ...
La restul merge ca de obicei, adica bine.
Asteptam cu interes petrecerea de Valentine's Day
deja am luat cards pentru copilasi ... mai trebuie sa si le scrie.
Alte noutati nu imi vin in minte acum ...
Edit ca facusem o sumedenie de greseli.
alintaroma spune:
Filofteia aici asa se dau
Ori dai la toata clasa ori nu dai la nici unul. Nu ai voie sa trimiti doar la anumiti copiii, chiar am primit ieri lista cu nume si zice la inceput ca trimisul treaturilor e optional dar trebuie la toata lumea daca trimiti. Dar de obicei copiii asteapta cu mare drag sarbatoarea si te trag de mineca sa le iei ce le trebuie.
Eu am luat pungute de hirtie cu inimioare si in fiecare punga punem cardul scris si citeva dulciurele de sezon. Si Bianac primeste un brat la rindul ei.
Eu am sa fac ptr party minicupcakes de ciocolata ornate cu roz si cu inimioare de jeleu in virf
Voi face poze de la party si le share cu voi mai ales ca am fost "avertizati"
ca copiii au compus poezii ptr aceasta ocazie , tre sa fie fun