Clasa a II a (2008-2009) partea III
Raspunsuri - Pagina 5
mmi spune:
Am votat si eu , dar oare s-a contabilizat? Si alaltaieri am avut impresia ca nu, dar o sa votez de cate ori o sa pot.
Ce program de vacanta aveti?
ancadm spune:
Filofteia au de citit varianta integrala, sau e ceva gen rezumat, adaptat pentru copii mai mici?
Azi am mers la scoala si am vazut ca au de citit cite un articol de vreo citeva pagini din National Geographic si apoi trebuie sa scrie un "readers response" in caiet. Intii scriu ei ce stiu despre subiectul respectiv, apoi citesc si scriu ideea principala, argumente care sustin ideea si ce au invatat nou din articolul respectiv...Asta de azi era despre oasele animalelor. Era o fetitza care la orice intrebare despre oase imi spunea ca sunt "scarry" si arata a cranii si doua oase incrucisate
. Pina la urma a venit si ea cu o observatie importanta si a zis ca oasele au marimi si forme diferite
.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
alintaroma spune:
Filofteia, cu mare drag votaram
si macar un autograf sa primim si noi cind veti ajunge famous (ca nu sunt sigura ca e corect in rom. faimosi
)
.
Si la scoala Biancai primesc flyerele astea de la National Geographic si le citesc apoi fac testul/raspuns la intrebari si intradevar prin info multe si apoi nu mai stiu nici ei de unde le stiu ci doar ca le stiu ![]()
Bianca mi-a spus ca ieri le-a adus doamna MEAP testele corectate si le-a discutat cu fiecare in parte, si ea are check + desi nu a reusit 100% ci doar 90 si ceva nu mai retinea ea bine cifra. Il voi vedea si eu vineri ca abia atunci primim pachetul de teste saptaminale. Vineri vor avea spelling bee contest pe clasa cu toate cuvintele recapitulare
... ultima data a iesit pe locul II sa vedem ce va face acum
. Cuvintele normael. sa le zic asa sunt fara probleme stiute dar la chalenging ones se face detasarea
asa ca vom vedea ...
ancadm spune:
Mamaia!? Wow! Foarte frumos! Bafta multa! Mi-ar place sa il aud cintind
. Ce baiat talentat! Multa sanatate, sa ii treaca repede raceala! Si Andreei i se pare ca are voce,dar desi are o voce mai plapinda are ureche muzicala si ma tot bate la cap sa ii iau pian si lectii de pian. Sa vedem...Daca om reusi sa ne mutam ca sa facem loc de pian...
Alintaroma sunt invidioasa pe voi 
. Ce bine ca a venit profesoara cu testele si le-a discutat cu ei! Eu, in toamna, n-am vazut decit hirtia oficiala cu scorul si procentul unde s-a situat fata de ceilalti...Am tot incercat sa scot de la profa care a fost scorul maxim ca sa imi dau si eu seama cam a cita e in clasa, dar si-a pus placa ca scorul maxim e relativ si alte bla, bla-uri si n-am scos nimic de la ea. Dupa cum vedeti nu prea suntem compatibile eu si profesoara
. La urmatoarea sedintza imi iau si sotul (intariri).
ancadm spune:
Am uitat sa ii urez Biancai bafta la spelling bee!
alintaroma spune:
Multumim Anca!
Am uitat sa spun ca Bianca mi-a zis ca un singur baietel din clasa a avut 100% la MEAP si culmea nu cel care e numit "the math head"
asa ca poate fi relativ rezultatul dar orisicit.
Eu am intrebat-o clar sa imi zica cum e B situata fata de restul clasei cind am avut ultima conferinta, si mi-a zis ca la en., si restul printre primii 5 si la mate pe la mijloc ... (de atunci am pus eu picioru'n prag si am inceput cu mate intens, extra, asa ca la urmatoarea conferinta sper la math sa fie mai sus deja)
anamaria spune:
salutare fetelor! 
a venit vacantzaaaa....
cu trenul din frantza ![]()
azi le-a dat liber, nu i-a mai chemat la scoala
scuze dar nu pot sa nu ma laud: ![]()
aseara mi-a aratat carnetul cu note, are numai medii de FB, un singur B la engleza ca nu a stiut o poezie
.
asa ca cu toata criza, tre sa ma gandesc la o recompensa ceva pt asa un copil model 
Edit: uitasem... nu are nici o tema pt vacantza, doar un caiet special de evaluare pt clasa a 2-a, in care are de completat partea corespunzatoare primului semestru.
filofteia - multa sanatate lui adi, si succes la pregatirea pentru concurs
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!