Clasa a II a (2008-2009) partea III

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

si noi in trend, abia asteptam vacantza

filofteia, am votat vedeta portocalie, o minune de strengar!
ca si fetele, sper sa ai tu vreo inregistrare ca sa-l putem vedea, vineri atat ne-am codit ca ne-am trezit ca trecuse ora si tudor mai-mai sa ma ia la goana de necaz

in rest nu am noutati, bogdan a ramas baietzel cuminte, si-a facut lectiile (aproape) singur si, mai ales, din proprie initiativa ; sambata dimineata l-am pus sa-si faca la mate (pt ca ii place mai mult, intotdeuna rezolva intai tema la mate ), iar seara pe la 6 a venit sa ma intrebe: 'ce zici, ar fi bine sa scriu si la romana?!' si in juma' de ora, gata tema!

ieri deci am fost liberi ca pasarea cerului, am mers la stefanesti la matusa noastra in vizita, au stat cupiii afara toata ziulica de i-am luat acasa rosii in obraji ca iesiti de la salonu de machiaj

pupici cu lipici,

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Am votat si eu - de pe 2 computere. Sper sa se contabilizeze amandoua.

alice

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

votat si eu cantaret dulce

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

si eu am votat pe 2 calculatoare deja. am sa mai votez si de acasa.
eu cred ca se contabilizeaza, dar fiind indicat in procente rezultatul probabil se calculeaza la anmumite intervale de timp, nu imediat... ?!

cata vreme ai primit mesajul 'multumim pt vot' eu cred ca se inregistreaza!

desi la cum il stiu pe patronu' televiziuni... sa nu cobesc

oricum am sa incerc si pe cele 2 calc de acasa, sper totusi sa fie de ajutor!

adresa de mail o ai, daca spui ca poti trimite melodia...

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Am mai votat azi inca odata de pe alt pc deocamdata arata ca are nr cel mai mare de voturi.
Hai-de Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Am votat si io! Fumos baiat! Sa va traiasca!

Alintaroma bafta la MAP test! Se vede ca fata ta e constiincioasa, nu ca a mea! Studiaza pentru test! Bravo!

Andreea merge sa dea testul de parca ar fi testul de spelling...Pina si pentru ala se pregateste cit de cit...Of, of, of! A mea a zis ca a avut 204 la testul de mate, dar acum stii cum e...E adaptiv si atunci fiecare are alt test...

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ha, Ha Anca sa crezi tu ca e asa constiincioasa da imi place de teacera asta ca le-a pus cartea in traista si le-a spus sa studieze pentru testul de luni si ea mi-a spus asa ca am avut eu grija
Oricum eu tiparisem de pe net un test de asta si l-am facut impreuna ieri ca desi zicea acolo ca e de cl II avea si X si impartiri si i-am aratat peste care sa sara . A fost a good drill ! Aseara la culcare era cam ingrijorata de ce va face azi dar am linistit-o spunindu-i ca nu le va da altceva decit ce au lucrat pina acum la clasa. Iar azi cind am luat-o era foarte fericita ca a facut bine la test ... asa zice/crede ea om vedea ce zice si teachera cit de curind.
Va ziceam ca schimba si programul de reading , ei astazi am primit planul de atac . Primesc o carte pe care trebuie sa o citeasca de minim 3 ori in cit timp vor ei apoi cind considera ca sunt pregatiti si ca au citit cartea de suficinte ori vor trebui sa treaca un test de comprehension pe computer. Vor avea intrebari referitoare la carte. Daca trec testul cu 100% accuracy pot trece la nivelul urmator de reading. Altfel li se vor da carti la acelasi nivel.
Cam astea sunt noutatile ...
Predam legatura .

Mergi la inceput

Mergi la inceput