Clasa a II a (2008-2009) partea III

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

Filofteia, va doresc sanatate , sa va faceti repede bine.
Am citit despre concursuri la care au participat copilasii, Bogdan de cel de la matematica a uitat, de cel de la romana zicea ca trebuie sa fie astazi dar nu s-a tinut.
Sunt suparata pe el fiindca l-am prins cu minciuna , ma bucur pe de alta parte ca scapam putin de "teme" fiindca tare, tare greu le finalizam .
Va doresc o vacanta placuta si insorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Pe la voi e vacanta?
Daca da, sper ca va bucurati din plin si ca aveti vreme frumaosa sa zburdati pe afara.
La noi au fost doua zile libere de Pastele catolic si de abia mi-au facut pofta de o vacanta adevarata. Roxana zice ca e cam obosita si ea, insa mai au o gramada pana la vacanta de vara. Dimineata se mai lipeste de mine si imi spune ca ar vrea sa stea acasa... iar intr-o zi chiar am tinut-o, am profitat de faptul ca a tusit de doua ori, am decretat amandoua ca e "foarte bolnava, cu tuse urata" si ne-am bucurat de o zi furata!
In momentul de fata trebuie sa marturisesc ca in continuare sunt cam aeriana, nu prea stiu ce fac ei la scoala, insa primesc lucrarile ei care au mereu calificativ maxim asa ca pot sa ma las pe tanjala
Profesoara cea noua a inceput sa ii dea de lucru suplimentar, asa cum ma intelesesem si cu cealalta. Teoretic ar trebui sa ii dea o tema suplimentara martea si sa fie facuta intr-o saptamana, insa Roxana o termina in 5 minute si o duce la scoala in ziua urmatoare. Cred ca profa e cam descumpanita, sa vedem de unde tot scoate teme suplimentare in fiecare zi... daca nu cumva o sa-i zica intr-o buna zi Roxanei s-o mai lase in pace

Va doresc Paste fericit, sa petreceti frumos alaturi de cei dragi!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Sfanta Noapte a Invierii sa-ti aduca zbor de ingeri, pace si lumina in suflet, credinta in tine, puterea de a invinge toate obstacolele si dorinte indeplinite.
Fie ca pasca, ouale inrosite, cozonacul si mielul rumenit sa-ti umple masa si casa de bucurie.
Paste fericit!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor,
eu am cam tras chiulul in ultima vreme ca deh am fost in vacanta.De luni incepem iar scoala, Vlad e incantat caci acasa mi-a zis ca ii dau lectii la romana si nu ii place. Mai mult bombaneste ca daca se tine serios de treaba se descurca.

Noi concursuri nu prea avem, insa ne pregatim in 29 sa dam examenul pentru gradul 2 la pian. O chestie la care iar bombanim si are talent ca altfel nu am insista, am ramasi surprinsi cu sotu ca a reusit sa reproduca o buna parte din genericul de la Stars Wars.

Va doresc din suflet sa aveti parte de Sarbatori frumoase cu multa sanatate si bucurii.

Flavia

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

HRISTOS A INVIAT!

gata cu vacanta... am reinceput scoala si gradinita.
ma dispera bogdan cat de cascat este: ieri in tema de mate (pe care ce-i drept o facuse singur ) a avut vreo 4-5 greseli EXCLUSIV de neatentie; greselile erau de genul in loc de 127 + a = 873 el scrie = 875 - 127
in plus, are atata lene pe el ca nu vrea defel sa faca proba la exercitii , de aceea astfel de greseli trec neobservate...

va pupic cu lipici,

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Parca si pe Roxana o vad mai fara chef zilele astea, mai visatoare, nu se prea concentreaza, ma gandesc ca si pe ei ii afecteaza astenia de primavara.
Eu m-am apucat sa ii fac curat in camera ca ea nu mai facea fata, de cand cu fratiorul punem o gramada de lucruri pe sus, sa nu ajunga el si e un haos acolo. Vreau sa vad cum reorganizez. Si apoi o sa ne apucam iar de lectii de romana, ca facand curatenie am gasit ceva fise care mi-au dat idei.

Si as vrea sa va intreb cum e la voi cu ordinea in camerele lor, in birouri, dulapuri, cine face, voi sau copiii? Sunt organizati? Ca a mea nu prea e, de fapt eu eram chiar mai rau la varsta ei , dar nu imi prea dau seama cat de mult ar trebui sa ii las ei responsabilitatea asta si cat de mult ar trebui sa ma implic eu.

filofteia, te-am vazut postand la clasa I si nu stiam de ce , am intrat si m-am lamurit.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

filofteia, deci nu ma mai agit cu curatenia, mai ales ca noi avem scuza fratiorului
Adevarul e ca pot trai si fara ordine, dar ma supara ca nu-si mai gaseste nici creioane, foarfeca, ascutitoare... e o mare debandada. Si ei ii place sa faca crafturi, dar asa... e nevoie de o reorganizare si apoi mai vedem.

Week-end cald si frumos!

Mergi la inceput