Clasa a II a (2008-2009) partea III
Raspunsuri - Pagina 17
alintaroma spune:
Filofteia lasa nu pune la suflet cu I ala , ce mare lucru ca nu a stiut titlu la lectie ... noroc ca aici nu noteaza asa cu ochelarii de cal pe ochi
.
Grea decizie sa aleaga intre canto si electronica ... oricum ai un baiat istet foc 

La mine conteaza ca stie copila nu musai notele. Uite de exemplu ne-a venit report cardul cu 2 zile inainte de sedinta l-am studiat sa stiu ce discutam cu teachera. Nu prea avuram mare lucru
ca e impecabil cu nota maxima (alocuri cu max+) peste tot aproape dar la mate a fost notata cu minim la (<,>,=) nu stiu cum se numeste exact
si am ramas surprinsa si normal ca i-am zis teacherei ca mi se pare ciudat pentru ca stiu ca stie asta si nu a avut niciodaa probleme. Si mi-a spus ca si ea a ramas surpinsa dar la testul dat pentru report card a gresit (mi-a aratat testul) probabil ca a avut o zi proasta dar ea a facut notarile in baza testelor si nu a putut sa puna altfel desi e constienta ca Bianca le stie
Asa ca nu mi-am mai batut capul, am comentat si eu ca trebuia sa zic ceva ca altfel mi s-a facut rusine de cit a laudat-o ![]()
Ca e inteligenta si muncitoare si cuminte si perfectionista, ce mai, elevul model pe care si l-ar dori orice teacher in clasa si ca e mult peste nivelul clasei. Asa acum ca la prima sedinta dupa primul semestru era un pic in urma la mate asa ca mom stepped in
si cu munca suplimentara acu e peste nivelul clasei
Asta e noi sa fim sanatosi si mai bine sa fie inainte decit in urma ![]()
Noi acum suntem in vacanta din 1 aprilie pina pe 13 
Astazi am fost la biblioteca orasului sa luam carti noi la citit. Btw am luat din seria Tree house recomandata de tine Donia te mai asteptam cu stiri despre Roxana
speram ca sunteti bine.
Vic spune:
La noi copiii sunt in vacanta. Noi avem liber vineri si luni. Doar ca eu m-am pricopsit cu o amigdalita urata, si saptamana asta o dedic injectiilor, din fericire una pe zi pana joi, continuat cu antibiotic pastile de vineri. Mihai e putin racit, se tot smarcaie. In rest, toate neschimbate.
Numai bine, multa sanatate.

anamaria spune:
salutare fetelor! 
scuze de absenta nemotiva in avans, dar sigur ma veti ierta ca am fost la sinaia, la un curs de 1 saptamana...
(cursul a fost ok, cel putin cat am reusit sa-mi dau eu seama pt ca am fost atenta maxim 20% din timp, in rest am avut de pregatit niste materiale pt o conferinta care a avut loc ieri
oricum, sa muncesti la aer curat de munte si sa te relaxezi in piscina+ jacuzzi zilnic, 1-2 ore
mi-a placut mai ales ca piscina era jumate acoperita jumate afara, iar innotatul in apa calda la aer curat a fost un DELICIU)
copilu a luat iar un B la o dictare, si ca atare socroshenia l-a pus cu burtiku pe carte si ii da dictare 2 fraze/ zi. el saracu e asa de patruns ca aseara ma intreba ce note tre sa (nu) ai ca sa ramai repetent ![]()
e si un pic racit sau are vreo alergie, nu stiu exact cert e ca behaie ca un magarush noaptea, mi-e o mila de el de nu mai pot 
in we am fost la tara si am stat la bulanele goale, m-am si bronzat cu o tenta de roshu aprins cum se intampla la blonde ![]()
ieri dupa-amiaza am fost in parc cu bicicletele - prima iesire pe 2009
, a fost taaare frumos si vazandu-i pe teroristi ce bine se simteau am tras concluzia ca tare as vrea si eu o bicicleta
i-a placut cupilului la electronica, a lipit un pic cu letconu si ne cere de zor niste leduri sa faca si el montajul pe care il faceau colegii la ora. el fiind prima data, nu a construit nimic, i-a explicat doamna protectia muncii si alte kestii 'de baza'
ma bucur ca ne vom intalni la canto, eu nu am fost vineri - l-a dus soacra-mea pe tudor; a zis ca saptamana asta si urmatoarea sunt liberi, e vacanta
bogdan merge insa la electronica vineri, asa ca daca da domnu si scap de audit la timp bag si eu 1-2 ore de aer de trivale... pana nu ii pune gard ca cica a fost retrocedata padurea trivale?! nu stiu zau cui ca doar nu pot sa cred ca cineva a avut in proprietate atata teren 
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
anamaria spune:
buna fetelor ! 
unde v-ati volatilizat cu toatele?! ati luat deja vacanta? ![]()
chipurile i-a trecut behaiala lui bogdan asa ca ne-am linistit. de atatea nopti chinuite de tuse, doarme pe el - a adormit si la pranz, iar dimineata e un chin sa-l dau jos din pat ... noroc cu vacanta asta!
ieri a fost cangurul, a gresit 3 intrebari dintre care 1 a fost belea, avea 2+3 = ... si el a zis 7 because in loc de 3 a citit 5 
ma rog, zapaceala lui, premiu lui, treaba lui
si-asa nu vroia locul I ca era premiu tabara si el cica nu pleaca fara ma-sa ![]()
aseara i-am rupt pagina cu tema la mate, pt ca de incapatzanat ce este nu a vurt sa rezolve o pb cum i-a explicat-o socrella. se zgarceste sa scrie mai multe intrebari in rezolvare, vrea sa scrie o singura socoteala, cu 'x' paranteze...
in general le face bine, dar ieri intamplator gresise.
soacra-mea l-a pus sa faca proba, si cand a vazut el ca nu iese a scaldat-o si a trecut mai departe, incapatzanatu' ... a mai scris inca 2 pagini dupa socoteala asta gresita
asa ca eu cand am verificat, rupt pagina, a avut de scris din nou o gramada
nu va zic ce planset... dar cand a vazut ca nu-i da nimeni atentie, s-a apucat si a scris!
a zis ca le-a cerut doamna carnetele sa le treaca notele, abia astept sa vad 'captura' ![]()
in functie de cum se prezinta, scot alocatia si le cumpar trenurile lui thomas
.... sau NU 
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)
alintaroma spune:
Wau Filofteia ce intrebari a pus Adi ![]()
Cam asa si la noi cind intr-o seara la culcare m-a intrebat ce sarbatorim de fapt si de drept la Paste ? si i-am explicat eu cum m-am priceput mai bine despre Invierea Domnului ... OK. Next question ca de ce unii sarbatoresc Pastele weekendul asta si noi cel viitor
No siam inceput sa vorbim despre diferite religii cind deodata s-a ridicat in fund s-a lovit cu palma peste frunte si mi-a zis " O, mom I have so many questions!" Si m-a tocat marunt, marunt cu zeci de intrebari iar multe dintre ele ramase fara raspuns ...
Oricum aici nu fac religie in scoli, nu vorbesc absolut deloc despre asta iar insasi termenul "religie" e ceva atit de abstract pentru ei la virsta asta. Stie de Dumnezeu se roaga seara si trage o adevarata polologhie cu o lista intreaga de "te rog Doamne ..." si "Doamne iti multumesc pentru ...." e atit de draguta si de o sinceritate 
Deocamdata cind am fost pusa la colt de multitudinea de intrebari m-am retras elegant ca e mult prea tirziu si trebuie sa se culce
deci am scapat pina data viitoare cibnd erup intrebarile intrebatoare ![]()
Nu mai tineam minte cind trec la x si / in ro ...
Aici trec la X de luni desi Bianca si inca citiva copilasi din clasa deja fac mad minute cu X
. I-am mai dat si acasa sa faca mad minute-X si vad ca pina la 49 le face in 3 minute 100 de operatii, la cele pina la 81 numai in 5 minute ... dar vom creste si noi mari odata ![]()
Noi savuram ultimele zile din vacanta de primavara ...
stela30 spune:
Si noi am avut Cangurul si am avut doua greseli, oricum mie mi se pare cam aiurea concursul acesta, are prea multe intrebari si destul de grele, ma mir ca a gresit doar doua.
Mie mi se parea mai interesant concursul Smart avea intrebarile mai structurate si la obiect decat la Cangurul. Noi ne_am inscris in toamna la Smart la romana ,mate si cunostite generale ,dar cand a fost cel de mate a fost foarte bolnav si desi insista mault sa mearga nu l_am lasat.
La a doua etapa nu ne_am mai inscris din cauza unor probleme cu organizarea , oricum la concursurile la care am participat a fost pentru ca asa a dorit copilul.
In rest ne bucuram ca am luat vacanta si nu avem teme de facut.

anamaria spune:
salutare fetelor! 
carnetu l-a adus... are doar 2 B la romana si la engleza 
acu stau7 si ma gandesc - sa bag iepurashu de Paste in faliment sau sa ma abtin?! ![]()
cam grea decizie... sa vad ce zice si tac-sau!
in rest, cre ca azi le fac bagaju si-i deportez la tara pt week-end, maine bag curatenie rapida in casa dimineata ca dupa-amiaza am mosafiri, duminica mergem la peste sa-l serbam pe un florin... si gata, a venit vacanta cu trenu din franta, acu e Pastele si acu a trecut...
cam scurta vacanta asta de acord?! 
filofteia - pupam micul electronist febril si multa sanatate! 
daca aveti florii de serbat, va doresc LA MULTI ANI !
cu sanatate si bucurii, toate cele bune si petreceri de vis 
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)