Clasa a II a (2008-2009) partea III

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stela30 spune:

Si la Razvan la scoala au dozator din ala cu cafea si m_a tot batut copilul la cap sa_i dau bani ca toti copii isi cumpara ceai si ciocolata calda si pana la urma i_am dat sa nu ramana doar el in urma .
Dar a doua zi a venit cu banii inapoi ca nu i_a mai lasat doamna sa ia, pe niciunul, probabil ca primise reclamatii. De obicei ii pun pachetel de acasa ca daca ii dau bani nu sunt sigura ce isi cumpara.

Anuska dar engleza nu e obtionala in clasa a2a ? Razvan face engleza dar nu ii noteaza , oricum e mai bine asa caci nu stiu cum se descurca. Si lor le da cuvinte pe caiet cu traducere le invata pentru ziua respectiva dar daca il intrebb din urma cu 3 lectii nu mai stie nimic. Ma gandesc ca ar trebui sa puna acent mai mult pe pronuntia cuvintelor decat pe memorarea lor mecanica. Eu sunt depasita deja, ca am facut franceza si rusa la scoala, asa ca de la anul cred ca trebui sa apelam la ajutor.

La multi ani Anei sa creasca mare si sa fie fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Super Filofteia! Haios pustiul tau!
Cu conducerea scolii sa vorbesc??? Cred ca glumesti! Directoarea o stiu cum e; sigur e la curent cu automatul! (in general isi vede destul de bine interesele daca intelegi ce vreau sa spun). Si cat lapte are ciocolata aia, mai bine lipsa! O sa vad ce-oi face!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stela30
Anuska dar engleza nu e obtionala in clasa a2a ? Razvan face engleza dar nu ii noteaza , oricum e mai bine asa caci nu stiu cum se descurca. Si lor le da cuvinte pe caiet cu traducere le invata pentru ziua respectiva dar daca il intrebb din urma cu 3 lectii nu mai stie nimic. Ma gandesc ca ar trebui sa puna acent mai mult pe pronuntia cuvintelor decat pe memorarea lor mecanica. Eu sunt depasita deja, ca am facut franceza si rusa la scoala, asa ca de la anul cred ca trebui sa apelam la ajutor.

La multi ani Anei sa creasca mare si sa fie fericita!

Ba da e optionala! Dar e notata; are si medie.
Anul trecut mi-a adus fata o hartie in care sa semnez ca sunt de acord sa faca engleza optional si eu n-am vrut sa semnez asa ceva pentru ca nu mi-a aratat nimeni ce as mai fi putut sa optez, plus ca nu eu am ales, a venit asa "ca de la sine inteles"!
Asa ca..... ceva de genul: daca e ordin, cu placere!
Probabil ca si eu o sa ii gasesc pe undeva sa faca ceva engleza, nu neaparat pentru ca n-am stii noi, dar poate atunci va fi ceva mai constiincioasa, ca deh e cineva strain si macar de rusine daca nu de altceva poate o sa invete.
Multumesc de urari! La fel la toti scolareii!

Poze cu familionu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

noua nu ne-a spus nimeni ca engleza ar fi optionala
asa ca face engleze...vorba vine ca nu prea se face,dar zic eu,tot e bine ca le mai intra in cap ceva....care "are" cap si vrea
automat de cafea nu aven(inca)
asta mai liseste,sa-si ia copii o cafea,eventual si o tigara in pauza!

noi suntem virusati acum,asa ca azi am stat acasa,cu febra,alea-alea
saptamana trecuta am fost la concursul cupa karateka junior si Mihnea a aparticipat la doua probe si a luat 2 medalii de bronz

bafta la teste si sanatate multa

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Anuska La Multi Ani! Sa va traiasca domnisoara, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Violeta felicitari karatistului pentru medalii!

Zicea cineva cum ca, compunerile libere sunt prea complicate pentru copiii nostri? Vreau sa va spun ca sunt perfect capabili sa scrie compuneri frumoase din mintea lor. Andreea a inceput de anul trecut cu compunerile. Profesoara de anul trecut le dadea diverse teme pentru compuneri (pe care le scriau singurei la scoala) iar cind terminau compunerile organiza "ceaiul scriitorilor" si invita parinti, bunici, frati, surori, vecini sa ii asculte pe copii citindu-si operele literare. Erau un deliciu. Vad ca si anul asta scriu compuneri, dar nu ni le mai citesc.

Filofteia puiul tau e de nota 10!

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!Multumesc Filofteia!Super al tau baiat!
La noi e optionala engleza,anul trecut ziceau ca nu va fi cu note dar e si cu note si cu medii.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Multumesc fetele de urari pentru don'soara mea!
Filofteia, geometrie? Acum in clasa a II-a?

Poze cu familionu'

Mergi la inceput

Mergi la inceput