Clasa a II a (2008-2009) partea III
Raspunsuri - Pagina 14
anamaria spune:
salutare fetelor ! 
cate case atatea obicee (sau o fi obiceiuri?!
- nu mai caut in dictionar): la bogdan la clasa nu le da inca compuneri! doamne-ajuta, ca dupa aia sa te tii...
mi-e groaza sa ma si gandesc!
noi ne luptam cu nu stiu ce poezie, care o va avea de invatzat pt saptamana asta... socrella a zis sa lucreze la ea din timp, ca cica e grea, a facut ea saptamana trecuta pimele 2 strofe (1 destul de bine si a 2-a asa-si-asa) si mai a ramas a treia strofa pe care cica s-o repet eu cu el in we. da io nu si nu, cupilu nu avea chef si eu nici atata
asa ca a ramas pe azi/ maine...
in rest, la mate ii merge mintea snur, vineri am facut temele cu el si mi-a dat lectzii
ca el a facut problema in felul lui si eu am zis altfel, dar de fapt copilu avea dreptate ![]()
filofteia - ce-ai facut, l-ai gasit pe profu de canto joi?
l-am inscris si eu pe bogdan la electronica (exact usa de langa canto, de care zici si tu); am sa-l duc joia de la 3 cel mai probabil; are o doamna profa tinerica si simpatica, si eu una abia astept... a zis profa sa-l duc peste 2 saptamani ca acum nu va fi joi la palat.
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
mirelacarmen spune:
Buna!Noi stam bine,citim,incercam sa invatam tabla inmultirii,inca logic,asta e in afara programei.La dans ,Oana,nu mai vrea sa mearga asa ca ramanem la engleza doar.Va merge la "Micul matematician",sunt curioasa cum va fi ca am auzit ca la cangurul au fost subiecte grele.
Filofteia,te rog,da-mi mie recomandari pt carti ca anul trecut mi-au prins tare bine;si acum mai folosim cartile uneori.
stela30 spune:
Anamaria nici la Razvan nu le_a cerut sa faca compuneri(scuza_ti cacofonia) acum mai nou le cere sa povesteasca lectia la care sunt , saptamana trecuta a avut de povestit"Cuibul de pasarele" l_am invatat ea cam cum sa se exprime si a venit foarte incantat a doua zi cu 10 puncte, ca el a povestit cel mai frumos din clasa. I_am zis ca trebuie sa impartim punctele
. La mate fac multe exercitii cu adunari si scaderi iar inmultirile le fac mai mult din joaca , intr_o zi a venit acasa foarte incantat ca a invatat metoda chinezeasca de facut inmultiri, adica fac niste linii intersectate de exemplu 2 ori 3: face doua linii vertical si trei orizontal si rezultatul e numarul punctelor de intalnire a acestora. Am ramas foarte uimita de metoda asta dar ei copii au inteles_o foarte usor. In rest merge foarte bine cu scoala si are cele mai multe puncte din clasa (sa_l laud eu).
anamaria spune:
salutare fetelor ! 
stela, povestiri a avut si bogdanu' meu, ori la lectia din manual ori la vreo lectura suplimentara... insa nu a facut vreodata compuneri cum spune filofteia, despre 'cel mai bun prietn sau alte d-astea. o povestire e una, mi se pare potrivita pt momentul 'scolar' la care sunt ei, dar compunere libera?! e cam mult dupa parerea mea... ![]()
adica sigur ca oral s-ar exprima el cum-necum, dar de scris... sigur artrage chiulul si ar scrie cea_mai_scurta_compunere_despre...
ca sa scape mai repede!
mai nou a facut o pasiune pt. niste tampenii de cartzi de joc cu nu stiu ce personaje urate din desene, costa 1 leu un pachet de 10 buc si are contract cu 'sefa temelor' ca daca isi face lectiile cooperant si ia note bune la scoala ii cumpara un pachet in fiecare zi
unde o sa tin atatea sute de cartzi nu stiu... dar macar le da ocupatie, ieri a jucat cu frate-sau toata dupa-amiza
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
mirelacarmen spune:
Buna!culegeri;de mate ,de romana, ca de citit avem si mai imprumuta de la biblioteca.Oricum,multumesc.La scoala lucreaza dupa Rodica Birau la mate si romana,in plus mai avem paralela 45 care nu o prea incanta,sunt unele destul de dificile.
Anuska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui filofteia Si compunere si la religie...cu titlul "Parintii mei", in care trebuia sa foloseasca niste cuvinte date. |
Si Ana a avut aceeasi compunere de facut!
Mai nou observ ca dna le da inceputuri de compuneri si ei sa le continue...
Cu excursia am rezolvat-o! Nu i-am dat banii si Ana i-a spus dnei ca nu o las pt ca e pedepsita....
Intre timp am facut si 9 ani.... oauuuuu!
Suntem domnisorici!Si inca ceva! Dna de engleza, le-a dat acum 2 saptamani vocabular cu diferite obiecte de vestimentatie (si le-a spus ca data viitoare le vor desena
), sapt trecuta a lipsit si sapt asta le-a dat.... recapitulare. N-ar fi asta nimic, insa le-a dat sa scrie in engleza "corp" desi nu le predase! Si atunci cand au strigat copiii ca nu le-a spus, a zis ca sa nu-l scrie. Le-a luat caietele la control. Sunt curioasa daca le da note si daca se leaga de acest cuvant.... Nu e prima data cand le da evaluari din lucruri nepredate.... Nu stiu cum sa procedez.... Mai multi parinti s-au plans de dna.... Ca le spune ca le scade nota la toti daca se trezeste vre-unul vorbind (asta invatatoarea ne-a explicat-o ca fiind doar o metoda de stapanire a atator prichindei nazdravani si tind sa o cred; de fapt nici nu cred ca le-a scazut vreo nota!) Plus ca nu stiu dupa ce le preda! Anul trecut am luat vestitele 'ustensile' (caiet+manual) de la editura ALL si abia daca le-a frunzarit.... Pai eu dupa ce sa ma ghidez? Ca la meditatii atata vreme cat si eu si sotul mai stim ceva engleza nu cred ca e cazul!... 
Si pt ca vad ca am mancarici la degete: in scoala la bufet se gasesc cam de toate: gogosi, covrigi, chips-uri samd, inclusiv un .... dozator de unde copiii isi pot lua chiar si cafea! Astia mai mici deocamdata servesc "doar" ciocolata calda...
Ce parere aveti? Cum mai e cu legea aceea? As vrea sa fac ceva cu asta, Ana nu prea cumpara/bea ciocolata, pentru ca am considerat ca nu e bine sa aiba bani la ea sa fie tentata sa-si ia diverse, insa uneori mai "scapa" in ele..... Sugestii?Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

.