Clasa a II a (2008-2009) partea III

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Noi am trecut cu bine testele de la geometrie si science .
A plimbat o carte pentru AR program citeva zile dupa ea si in final cind sa dea testul la computer in library nu alesese cartea bine desi o intrebasem despre asta ca mi s-a parut prea usoara pentru nivelul ei ... anyawy tot ea e cea suparata ca acum nu va reusi sa citeasca cite carti vrea ea pina la sfirsitul programului. Am vazut ca e destul de competitiva daca e cazul dar apoi se consoleaza singura daca nu cistiga ca doar nu e nici un big deal
Au trecut si ei la inmultire ... aflu cu stupoare din testul adus vineri acasa de la mad minute unde trebuie sa faca 30 operatii/minut si ea a facut 8 , si eu habar nu am avut si nici nu i-a invatat ci doar li se cere . M-am ofticat un pic ca nici macar nu ne-au anuntat, la cite zeci de hirtii cara zilnic de la scoala acasa macar atit puteau face Oricum nici nu conteaza testul ala dar m-am ofticat. Bianca mi-a spus ca le-a explicat principiul si atit iar X au primit doar cei care fac 100% la mad minute la adunare si scadere ... si ea le facea deci s-ar parea ca si ei sunt somehow pe nivele diferite prin clasa. Asa ca am inceput cu tocitul inmultirii pina la 5 ca eu altfel nu stiu cum ar putea sa o invete Eu asa am invatat-o
Mi-e dor de martisoare , Bianca nici nu le mai tine minte :(
O primavara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

filofteia, imi pare rau ca nu a trecut Adi de preselectie, dar vorba ta, daca nu-i pasiune n-ai ce-i face. Din ce scrii, Adi pare mai pasionat de electronica.

Alintaroma, si la voi, ca si la noi, nu prea stim la ce au ajuns la scoala. Acum stiu eu ca mai fac si inmultiri, dar zau ca nu stiu care exact. Mihai mi-a zis de cele simple, cu 2, 5 si 10, dar tare am eu impresia ca mai fac si altele. Fapt e ca aici atat le repeta in clasa, ca pana la urma tot le invata. Mai repetam si noi acasa, dar fara sa punem prea mare accent pe asta.

Azi Mihai si-a facut tema la mate, nu i-a luat nici 15 minute, si asta vorbind diverse cu mine si explicandu-mi cu amanunte de ce pana e mai usoara ca sulul de hartie igienica, si ca daca era doar o bucatica de hartie si nu tot sulul, erau amandoua la fel de usoare
De-acum intram serios in citit pentru reading challenge, pentru care Mihai are de citit 15 carti, 10 din lista data de ei. Mai are username si parola la ceva cu matematica, mathletics, sau ceva de genul asta. Deja vrea sa intre sa vada ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

filofteia,lasa ca o sa faca electronica,daca asta-i place cel mai mult...
muzica sa fie doar de relaxare

in legatura cu problemele,cica asa cer copii nu parintii...
sunt cativa f buni la mate(atat cat pot fi la varsta asta-ca noi stim ce inseamna matematica,de fapt asta e aritmetica )

azi a luat si Mihnea Fb, la problema zilei ca a gresit la ultimul calcul
in rest nu reuseste sa se adune,de fapt la teste,ca asta conteaza,dar o sa-si dea el drumul mai tarziu

va pe toate

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Fetelor sa aveti o primavara frumoasa

Noi am lipsit si de pe forum si de la scoala ca ne-am cam imbolnavit cu totii, piticul cel mai tare, apoi Vlad care a lipsit 3 zile (ne apropiem de limita admisa si nici stiu ce vom face daca mai lipseste- va povestec despre aceasta data viitoare)iar eu cu capul/ gatul in pioneze. Atat ma tin baierele , sper sa revin in forta cat de curand

Cu drag, Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Da' stiu ca ati petrecut bine de 8 martie! Asa-i?

Am petrecut si noi putin, desi aici ziua mamei e in mai, iar de 8 martie se pomeneste doar ocazional in vreun ziar, nu e sarbatoare asa mare ca in tara. Am cunoscut insa o familie de chinezi si ne-au spus ca tot de 8 martie sarbatoresc si ei ziua femeii/mamei.

La scoala... nimic nou. A venit noua profesoara, iar cea gravida e tot gravida, face deja saptamana de cand a avut DPN.
Au tot felul de activitati, vineri merg la teatru, azi vine cineva de la Muzeul de arta sa lucreze cu ei... si noi scoatem banul din buzunar
Sincer, habar n-am ce mai invata zilele astea, ca am avut baietelul bolnav si am stat tot cu ochii pe el. Cand ma intalnesc cu profesoara o s-o intreb daca exista vreo metoda prin care ne poate comunica si noua ce mai studiaza cu copiii, ca nu am mai primit acasa nici un material.

Sper ca toata lumea e bine pe la voi!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

si noi suntem bine....
numai ca Mihnea nu reuseste sa se adune si ia numai B la teste
azi a venit cu testul de la lb. romana ...
la dictare a luat B...a scris "ma ia" legat si "se ia" tot legat...a mai uitat un punct si a scris un cuvant de doua ori...in rest a fost bine,dar pt greselile astea a luat B...
iar la ultimul exercitiu in care tb sa scrie cuvinte cu sens opus,din 3 a facut decat 2 si a mai luat un B ...
era ceva de genul"fructele din pom sunt crude"nu a stiut ca opuslul lui crude este coapte
asa ca 2 au fost de B si 4 de FB si media a iesit B

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

scriu in mare graba ca e o nebunie la scarbiciu meu... nu stiu zau cand am sa ma linistesc!
zic mereu 'sa scap si de asta si gata, intra lucrurile pe fagasul normal...' si tot timpul apare altceva, de obicei cate 2-3 lucruri de facut deodata, URGENT, sa fie gata 'ieri'!

despre scoala toate bune, a avut autodictare ieri la o poezie cu primavara de V Alecsandri, a luat FB
azi are test la mate, sper sa se cocentreze la fel de bine!

cu chiu-cu vai a scapat si praslea al meu de gripa... asa ca poate sambata iesim pe undeva sa ne 'aerisim' ca m-a capiat atata boala, frig si stat in casa!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stela30 spune:

Si noi suntem bine. In urma sedintei cu parintii pe care am avut_o ieri se pare ca am evoluat . Razvan are rezultate bune si si_a schimbat comportamentul in bine , in ultimele trei saptamani a luat doar bulina rosie Ma gandesc ca nu stiu cat o sa_l tina entuziasmul asta ca si doamna zice ca e foarte ambitios si vrea tot timpul sa fie printre primii , in timp ce altii se multumesc cu ceea ce pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Rau e sa lipsesti la apel o vreme lunga: ai de citittttttttttttttttt!
Am o intrebare pt voi. Dna Anei a stabilit pt 19 martie o excursie la Sinaia, cu vizitare de Peles, muzeu si nu mai stiu ce; costa 45 lei. Sustine ca excursia e obligatorie asa cum ar merge copilul la scoala. Am sapat pe net si am gasit programa la Cunoasterea Mediului in care se spune ca se recomanda efectuarea de excursii, bla,bla,bla.... Acum daca prin absurd eu n-as avea acesti bani cum ar mai fi at obligatorie pt fiica-mea? Spuneti-mi si mie ce ati face in locul meu. Dar nu vreau raspunsuri ca sa mearga pt ca se mai distreaza si ea sau de genul. Ma deranjeaza felul in care invatatoarea pune problema si as vrea sa fac totusi ceva.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput