Clasa a II a (2008-2009) partea III

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui filofteia

Oare nu ti-am spus sa nu cumperi fara recomandare??

Ba da, ba da! Si chiar m-am gandit ca nu te-am ascultat
Mult succes lui Adi pentru sambata! Din tot ce am auzit despre el, cred ca are mari sanse. Numai sa n-apara vreun mare pilos pe acolo...

Citat:
citat din mesajul lui Vic

Azi ii sun pe la 3.50pm, sa vad ca-s acasa, bine amandoi, si aflu ca Mihai s-a apucat repede sa-si faca tema la spelling

Bravo Mihai!
Si succes la examene! La noi se dau aceste teste nationale in clasa a 3-a, a 6-a si a 9-a. Desi parintii primesc rezultate individuale, testele sunt de fapt considerate o masura a eficientei profesorilor, a nivelului scolii. Se publica rezultatele pe scoli, pe provincii, se trag invataminte, se analizeaza, ce nu merge bine, ce incomodeaza... vorba lui Andries

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Hello,
Nu am mai scris de multisor pe aici ca nu avem noutati spectaculoase. S'apoi no news, good news adica suntem tot asa nici mai bine nici mai rau .
Bun venit noilor mamici si spor la dat din taste.
Noi am avut 2 zile de vacanta in contul vacantei de mijlocul iernii, in total cu tot cu weekwnd au fost 4 dar ca niciodata pina acum am lasat-o si a facut ce a vrut ea am considerat ca merita . Doar intr-o zi i-am dat ceva de lucru la mate si cit a mai citit ea de buna voie is nesilita de nimeni :)
Donia si Biancai ii place seria Junie B Jones si ma distreaza si pe mine , mai ales ca fata mea se minuneaza cind gaseste cite un bad word si discutam de ce nu e ok sa il spunem ... teoria chibritului ce mai
La matematica o trag cu geometria in continuare si azi au test , aseara trebuind sa-si aduca caietul acasa sa studieze numai ca ea l-a uitat la scoala si cind a realizat a apucat-o plinsul si disperarea asa ca am luat-o cu binisorul si i-am spus ca daca recapitulam toate temele avute pina acum acasa la geometrie si le stie inseamna ca e echivalent cu recapitularea Ce era sa-i zic ca era disperata deja ... Si spre surprinderea mea stie toate definitiile (line segment, vertex, angle, paralels, face, symmetry, etc) mai greu mi-e mie sa spun termenii in en si nu in ro
Au trecut si la inmultire pina la 5.
La citit merg in continuare cu AR program (accelerated reading) ceea ce o determina sa citeasca cit mai multe carti ca au grafic afisat in clasa cu cit citeste fiecare ... pina acum doar la o carte nu a luat testul 100% ci 80% ... asta insemnind ca sta la nivelul respectiv.
La science fac Food chains si vor avea test la animal group.
Vad ca la social studies iau pauza deocamdata

Si aici incep cu testele nationale din clasa 3 a si in functie de rezultate sunt cotate scolile national si state wide. Scoala Biancai are Blue ribbon si la state si national tocmai de aia am si ales-o. Cel putin stiu ca asa sunt cotate scolile elementare mai incolo inca nu stiu ... invat si eu din mers cu ea

Filofteia ... spooky sa duca fetele la puscaria de femei poate vor sa bage frica'n ele cel putin stiu ca pe Bianca ar impresiona-o asa ceva.

Salutari tuturor si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Oare nu ti-am spus sa nu cumperi fara recomandare??

Ba da, ba da! Si chiar m-am gandit ca nu te-am ascultat
Mult succes lui Adi pentru sambata! Din tot ce am auzit despre el, cred ca are mari sanse. Numai sa n-apara vreun mare pilos pe acolo...

Vrei sa-ti recomand niste carti?
Multumim! A batut si profesorul apropo-ul ca sunt si cu pile... dar cu atat mai mult nu ne vom mai stresa.

Vic succes la examene!

Noi facem la scoala martisoare, iar vineri baietii ies mai devreme cu o ora, caci fetele se duc la puscaria de femei sa dea un spectacol si sa dea martisoare. Bine ca noi am scapat, abia se odihneste inainte de ora de canto.
Ce nu inteleg de ce nu se duc la un camin de copii sau unul de batrani?

Cu cartile mai stau putin, dar te mai solicit, sa stii
Cand am citit puscaria de femei... m-am gandit ca o fi vreun loc in scoala poreclit asa de catre copii... apoi ma gandeam ca o fi vreun bar, restaurant , zic, uite, sarbatoresc copilele... si intr-un tarziu am realizat ca e chiar ce pare a fi.
Acum eu am o oarecare mila si pentru femeile alea... cine stie ce le-a adus in starea de a comite ce-au comis... dar totusi imi pare putin ciudat sa duci acolo copii la varsta asta, nu vad beneficiul acum...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stela30 spune:

Noi avem doar vesti bune , Razvan merge din ce in ce mai bine cu scoala si incep sa cred ca stilul step by step ii face foarte bine ,vine de la scoala si daca are de facut 2 exercitii face 5 ca sa primeasca cat mai multe puncte. Am vorbit si cu doamna (prin tel) si ne-a zis ca a progresat mult si zilnic se straduieste sa fie printre cei mai buni.
Si la noi a ramas una din doamne insarcinata[bibe si a si nascut dar zice ca nu sta acasa decat cele 160 de zile de prenatal , ca renunta la maternitate ca sa se intoarca la copii ca tine mult la ei.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

filofteia,il faci inginer electronist pe Adi

ieri am fost la sedinta si nu ma pot lauda ca Mihnea a progresat,din contra unde era printre primii a ajuns la coada clasamentului e adevarat ca e o clasa f buna,doamna zicea ca face cu ei probleme de clasa a 3-a si asta pt ca asa cer copii...
unul dintre ei e chiar genial la matematica si ceilalti fff buni..
numai ca pe Mihnea nu-l intereseaza,nu se concentreaza si face varza problemele...
la teste nu le da asa greu insa el da repede sa termine si sa se duca la joaca
joi au dat un test,el zice ca nu a mai gresit,dar nu se stie...
la roamana scrie frumusel,insa pe caietele de clasa scrie de parca a venit furtuna...

nu stiu cum sa procedez cu el pt ca nu-l intereseaza nimic...pt el joaca e pe primul plan
am incercat sa nu-l demoralizez cand a luat B,dar daca nu l-am certat a cazut in extrema cealalata si zice ca e bine si cu nota asta...
cum o dau nu iese bine

va si sa aveti un we frumos,

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Fetelor, sa aveti o primavara frumoasa, senina si plina de bucurii!

Nu avem noutati... Vineri am fost cu Mihai la niste controale de rutina si e totul in limite normale. Mai rau ca de ieri a inceput sa i se infunde nasul si a dat intr-o raceala, se plangea de durere de gat... Sper sa-i treaca repede.
Azi, maine, si inca vreo 3 zile peste doua saptamani, Mihai va merge singur de la scoala acasa, caci fratele mai mare are program mai aparte. Sper sa se descurce amandoi bine.

O saptamana buna!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

nici eu nu am noutati, va povestesc insa maine impresii de la impartirea martisoarelor: i-am luat unele dragutze cu buburuze care stau pe niste clesti de rufe miniaturali, pisicutze si fluturashi de agatzat la telef mobil - le-or fi placut la fetele din clasa ?!

in rest... nimic nou pe frontul de vest, doar ca tudor si tac-sau sunt (c)raciti; am avut un we de bolit, nici n-am iesit din casa

filofteia - imi pare rau ca adi n-a reusit pt mamaia - sunt sigura ca a fost pe pile plus ca e logic ca un copil de 10 ani sa fie mai 'scolit' decat unul de 8 sau 9!
mi-l chemase si pe tudor directoarea de la gradi la nu'sh ce concurs... cica sa cante dupa negativ - m-a anuntat joi si concursu era vineri
asa ca i-am spus ba pardon, nu cred ca face fata copilul... ea a insistat dar nici eu nu m-am lasat

bine ca ati vorbit de cartzi, tre sa ii amintesc si eu lui bogdan ca are de citit din buratino

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput