Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Valentina stai linistita, asa sunt si eu as dormi intr-una, despre dulciuri ce sa mai zic, oricum nu ma abtin, ce o fi o fi. La sala oricum nu trebuie sa ma duc la cat car mandra in brate. Mai nou cand iesim afara nu vrea in carucior, dar nici pe jos, doar in brate. Vai de cocoasa mea! Cred ca ii e frica sa nu se murdareasca, de zapada sigur ii este frica, numai ca s-a topit si a ramas mocirla.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Devylla asa fac si eu acum cu suzi, o ascund ziua si mai uita de ea, dar isi mai aduce aminte si o cere si dc nu io dau se lasa cu urlete. Succes la trecerea la canuta.

Mergi la inceput

Merg la desenatoare, mi-e frica sa nu o tenteze si peretii, ca tv-ul e demult desenat.
Maine am de gand sa o duc la mama ca sa baga un shopping linistita. Sper sa-mi iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou!

Noi am facut astazi Priorixul. Sper sa nu aiba reactii neplacute. Dr. a zis sa ma astept la febra dupa 5 zile.

Danuta la multi ani tatalui, sa il tina Dumnezeu sanatos sa danseze la nunta nepoatei!!!

Pinacolada, multa sanatate baietilor iar tie multa rabdare si putere!!!

ce retete bune de gogosi. Mai ca as face si eu dar imi e ca nu ma pot abtine si le maninc. Greyerash, cele turnate cu lingura sunt mai usor de facut.

Miine am si eu programare la coafor. De vreo doua zile tot ma gindesc ce culoare si ce tunsoare sa imi fac...Sa il las mai deschis sau sa revin la satenul meu inchis...Sper sa ma hotarasc pina ajung acolo.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
yaia - din pacate, n-a fost nominalizat la oscar...poate la filmul urmator!

Lasa, si faptul ca o fost 'zvonit' ca o sa fie nominalizat si tot e ceva! Eu asa zic. Si tinem pumnii, sa ajunga sa joace alaturi de Brad Pitt!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Si eu am incercat sa ii dau Dariei laptele in canita de la Avent dar se enerva ca nu curge mult ca la biberon. Cred ca va trebui sa fiu tare sa nu ma las impresionata de glasul ei plingacios si sa o mai pun sa exerseze. Oricum apa bea cu mare placere din ea cit si dint-o canita cu cioc fara supapa asa ca sper sa reusim cit de curind.

Planul este ca pina la 1,5 ani sa ii scot biberonul. Sper sa reusesc.

Cu olita nu avem progrese. E numa numai de pus ursuletul pe ea. A fost singurul obiec pe care l-a impins cit colo. Acum o examineaza cu placere sau se urca cu picioarele in ea. Clar are nevoie de un model mai simplu.

Mergi la inceput

Greyerash tu poti minca o mare de duciuri (bine nici ciar asa ca nu sunt sanatoase)!!! Arati foarte foarte bine, nu ai ce sa dai jos. Esti o frumoasa!!!

Aaa, cred ca luni o tund pe daria. Sper sa nu imi para rau...Pina la vara oricum o sa ii creasca vreo 5 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Erina, tu fa-le si le mananc eu, nu-i problema !

Greyeras, eu sunt f. blanda dar nu se putea cu blandetea, din pacate n-am avut de ales.

Rox , nu vorbea nimeni rau despre tine, eu ziceam ca mi-e sila sa fac de-alea laborioase care cresc in lighean.

Gabitz, care-i faza cu nominalizarile, am pierdut ceva ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Papanash, cred si eu la cit esti si tu de slaba...nu ma mai tachina!!!
Bafta in lupta cu administatul antibioticelor. Eu sunt foarte ferma cind e pentru binele ei. Imi amintesc ce greu mergea si la noi la aspirat si aerosoli...offf...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Greyerash tu poti minca o mare de duciuri (bine nici ciar asa ca nu sunt sanatoase)!!! Arati foarte foarte bine, nu ai ce sa dai jos. Esti o frumoasa!!!

Aaa, cred ca luni o tund pe daria. Sper sa nu imi para rau...Pina la vara oricum o sa ii creasca vreo 5 cm.

Multam, ma faci sa rosesc. Daca ma vezi cum arat acum... poate ajung si eu sa ma vopsesc si sa ma tund. Cat despre slabit burta mea nu zice acelasi lucru, dar ma mentin.
Cat despre Daria sigur nu o sa-ti para rau. Mie una nu imi pare rau, deja ia crescut foarte mult parul si sincer a fost mai usor cu spalatul pe cap, mai ales ca acum sunt mici si nu au rabdare. Mai tarziu avem timp de codite si agrafe.

Mergi la inceput