Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 6
greyeras spune:
Papanash stiu cum e, eu m-as fi pus si in cap numai sa ia medicamentele, la noi dc incerc sa o fortez numai deschide gura neam. Mai aveam si perspetciva sumbra de a ma interna cu ea in spital in caz ca nu accepta sa le ia si asta mi-a dat taria sa fiu rabdatoare.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
papanash spune:
voi ati dat pana acum carne de porc la copii ? eu nu si ma intreb cand e momentul. ca fac o mancarica decartofi cu putina carne si i-asda si lui, oricum nu mananca decat ca o vrabiuta, saracul, il doare tare gatul, cred.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
greyeras spune:
Papanash eu i-am dat, ieri a mancat putin ce-i drept, tot asa am facut o mancarica si a refuzat sa manance dovlecel umplut cu pui de care ii facusem ei. Am constatat ca vrea sa manance de la noi cand ne asezam la masa, ia painea si intinge in farfurie si mananca cu asa o pofta ca o las in pace. Banuiesc ca putin carnita de porc nu are cum sa le faca rau.
Cu mancarea lasa-l sa manance cat vrea, asta am constatat pe propria piele, recupereaza el dupa ce se face bine. Eu dc vedeam ca refuza mancarea ii faceam un bibe cu lapte ca sa nu stea cu stomacelul gol mai ales cu atatea medicamente.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
gabitz78 spune:
yaia - mai bine sa stea aici la romanica, ca ne e de folos.![]()
papanash - nasol cu amigdalita asta.
lui ghighi sa-i treaca mai repede.
eu nu i-am dat pana acum carne de porc si nici nu intentionez sa-i dau prea curand.mananca pui, curcan, vitel, peste.eu zic ca e suficient!![]()
eu cu eliza nu ma laud ca nu am cu ce...cand citesc p-aici la ce "performante" s-a ajuns...imi vine sa-mi iau campii.eliza nu face/zice nici 10% din ce povestiti voi.asa ca...no comment!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
Gabitz, lasa fata in pace, e mai sensibila si mai delicata. Sa te pregatesti ca in curand o sa ne spui ce de nazdravanii a facut, te mai lasa ea un pic sa respiri...
eu am reusit sa-i dau 5 ml nurofen, cu seringa, el avea o seringa eu una,scoateam cate 1 ml din sticla si dupa aia cica scotea si el, timp in care il pacaleam si inghitea. of, la 7 mergem la control, sper sa fie mai bine, sa nu il bage pe injectabil.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
crishtina spune:
Daca mi se permite
Din putina mea experienta gogosile ies f bune si crescute daca sunt cat mai putine ingrediente puse in aluat adica fara lapte, unt si alte de astea...doar drojdia apa calduta...zahar...reteta Ceciliei mi se pare perfecta...Din astea care se pun cu lingura nu am facut deci nu imi dau cu parerea. Pofta buna pt cine face!
Mie mi'ati facut si deja ma gandesc sa fac pe seara asta. ![]()
Crishtina &
Robert
09.09.2007
urmychance spune:
Buna ziua si de la noi,
eu mai rar pe aici, nu stiu daca din lipsa de timp ci mai mult inertie.
Pe 1 mi-a venit ciclul si nici acum nu mi-a trecut. Totusi parca ar da semne ca e pe duse. Oricum luni ma duc la dr.
Am mai luat si nishte anticonceptionale Yasmine, dar imi era f rau de la ele si le-am abandonat dupa ce am suferit la a 9-a pastila vreo 24 ore.
Postul de la serviciu s-a cam desfiintat, asa ca nu o sa ma pot intoarce acolo. Nu-i bai ca si asa salariul era mic.
Lui Tudor ii ies caninii cred ca se trezeste noaptea plangand (asa cu ochii inchisi). II trece in max. 3 min dupa ce ii dau cu dentinox sau praf de dinti din Anglia.
De mancat tot nu mananca, pana la ora asta a mancat doar dim un bol cu ananas, banana si biscuiti. SA vedem ce succes oi avea dupa ce se trezeste.
Pun si nishte poze repede. Revin.
urmychance spune:
http://picasaweb.google.com/urmychance/1AnSi4Luni#
sa nu o ratati pe aia cu pulloverul![]()
carpatina spune:
Sa aveti un sfarsit de saptamana linistit!
Cum e putin probabil sa intru maine, zic de pe acum
La multi ani Cristina85ss! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Urmy, foarte frumoase pozele! Protagonistii la fel!!! Cele 3 hanorace si pullover-ul lui Tudor tu le-ai facut?
Christina multumim pentru tip.
Carpatina, sfirsit de saptamina linistit si tie!
Greyerash, sper sa nu imi para rau daca o tund! Oscilez intre 0 si 1.
Eu nu i-am dat inca carne de porc Darei. Chiar azi avea bichi la masa si am evitat sa ii dau. Eu sunt super prudenta de felul meu...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)