Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)
Raspunsuri - Pagina 4
papanash spune:
Cecilia,bine ca nu-s insarcinata.Ca oricum, drojdie n-am in casa. De-alea cu lingura nu stie nimeni ?
am gasit asta la googalit
eu fac niste gogosi cu iaurt care raman pufoase si a doua zi
200 g iaurt sau lapte batut depinde ce aveti in casa
150 g faina
1 ou
4 linguri zahar
1/2 de lingurita praf de copt stins cu suc de lamaie sau otet
un praf de sare
1 zahar vanilat
ulei pentru prajit
coaja de lamaie sau portocale
eu pe pun pe toate intr-un bol sau chiar in robot le amestec, iese o compozitie ca o smantana sau aluat de clatite mai gros si pun cu lingurita in tigaia cu ulei incins
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
bebeka spune:
Eu le-am facut pe astea sapt trecuta.(Vedeti ca se repeta 250 ml lapte sau apa calduta)Si sa stiti ca s-au facut repede nu m-am muncit la ele
http://209.85.129.132/search?q=cache:-0F7nlF9YuAJ:gastronomie.ele.ro/Gogosi_--r115.html+gogosi&hl=ro&ct=clnk&cd=2&gl=ro&lr=lang_ro
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
io' nu zic nimic.. |
Eu nu insinuez nimic, era doar o sugestie pt. ca ea a spus ca nu le prea are cu bucatareala.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Taica-meu zice ca n-a crezut sa ajunga la anii astia,sa-si mai vada si nepoata,dupa ce a ramas vaduv la 41 de ani si m-a crescut pe mine de la 1 an si 11 luni...am toata stima pentru el ![]() |
Si noi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Carpatina, Ioana cum mai e ? S-a bucurat cand s-a reintors la gradi ? |
Noi n-am facut pana acum parte din categoria "imi place sa merg la cresa"... Inca nu facem
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
gabitz78 spune:
ziua buna tuturor.
yaia - din pacate, n-a fost nominalizat la oscar...poate la filmul urmator!
danuta36 - la multi ani tatalui tau, multa sanatate si sa-si vada nepoata mare.

offff, cand faceti gogosi ma invitati si pe mine sa le mananc?![]()

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
ia uite! Intra omul pe net de la coafor si constata ca il vorbeati. multumesc de retetele de gogosi, cred ca suncile mele sunt pe punctul de a se inmulti . Dar sper sa se bucure fata. Maine nu am timp de ele, oricum Lex e la ai mei pana seara. Maine gateste tati.
Da gatit pot, stati linistite. Nu le am cu bucatareala ptr ca nu vreau, nu ca nu pot, dar drojdia nu cred ca mare filosofie pentru nimeni.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
greyeras spune:
Cred ca ma apuc de facut gogosi, mi-ati facut pofta, numai ca nu am mai facut pana acum si mi-e frica sa ma gandesc ce ar putea iesi.![]()
Papanash imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva, sper sa se faca bine Ghighi repede. Asa ajunsesem si noi, refuza orice medicament, dar am insistat cu seringa si cu multa blandete am reusit sa i le dau. La un moment dat se resemnase mititica stia ca nu are cum sa scape de seringa. Cat despre supozitor asa am crezut si eu ca nu isi face efectul , dupa ce il bagam incepea sa se screama si il cam scotea afara, dar nu pe tot.
sa se faca bine.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Pinacolada multa sanatate si voua, imi inchipui cat de greu trebuie sa fie. Cred ca astea sunt riscurile atunci cand sunt doi copii.
Luy cere invoire la mica printesa, ne e dor de postarile tale. Si acum ca s-a incalzit si ne-am facut bine poate ne si vedem ca ne e dor de voi si in plus trebuie sa ma achit pana la capat fata de cineva.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze