Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (257)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
in sensul ca ma sui mai cu gratie pe bietul copil,

Norocul lui ca esti slaba...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Papanash- tare draguta imagine cu tine suindu-te pe copil.....acesta din urama urland:)))))super tare!!!!!
dar ce are , tot viroza? incercearca sa-i dai antibioticul in timp ce doarme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Roxana, placinta de-aia am luat de craciun, cu umplutura de dovleac, o minunatie. Dupa aia am mai luat una cu umplutura din branza cu spanac. Sunt bulgaresti. Eu mai luam din metro niste strudere cu mere sau branza cu stafide, si alea bune-bune. Eu sunt mai nepriceputa la facut in casa de-astea, nici n-am timp, asa ca sunt fan placinte congelate.Gogosi vreau si eu sa fac, mi-ai facut mare pofta ! Astept si eu cu mare interes retete, poate intra si Sim si ne zice cateva.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
[
Roxana,
La capitolul muzica, bravo! Mie imi plac multe stiluri, dar doar cateva melodii din fiecare, nu pot spune imi place rock si gata. Dare legat de muzica, imi plac ceva melodii de la Fort Minor si am descoperit ca Tudor e innebunit dupa ele.
La capitolul placinta si continuarea de dupa placinta, bravo de 2 ori!!

Mah, si raspunsul la capitolul Cum se fac gogosile? unde e? In capitolul viitor? Sau e secret de familie?

Nu e secret de familie, dar nu stiu reteta pe de rost, ca nu fac asa de des gogosi. Trebuie sa ajung acasa sa-i dau reteta. Dar pot sa-i spun ca e mai complicat, cu drojdie si lasat aluatul la crescut...cred ca pt. Rox e mai simplu sa mearga sa cumpere aluat gata facut si sa faca gogosi (am auzit la niste fete din Romania ca asa faceau, dar nu stiu de unde cumparau aluatul).

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Daca va intereseaza, mai ales pentru persoanele mai comode ca mine, la Mega exista placinta incolacita ca un melc. Alfa parca, scrie in greceste.

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Roxana, placinta de-aia am luat de craciun, cu umplutura de dovleac, o minunatie. Dupa aia am mai luat una cu umplutura din branza cu spanac. Sunt bulgaresti.

Ai naibii bulgarii astia, "lucreaza" sub acoperire!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Dar pot sa-i spun ca e mai complicat, cu drojdie si lasat aluatul la crescut...cred ca pt. Rox e mai simplu ...

io' nu zic nimic.. da' tu insinuezi cumva ca Roxana n-ar putea sa faca lucruri dificile???

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Pinacolada, Andrei are amigdalita acuta. Nu pot sa-i dau nimic in somn, doarme iepureste. Nu mai vrea nici siropurile impotriva febrei, pana la faza asta venea el cu sticla si cerea sirop.

Carpatina, Ioana cum mai e ? S-a bucurat cand s-a reintors la gradi ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Alinus, trebuie sa fi tare, pentru sotul tau si pt bb din burtic, ai grija de voi, e o boala tare cumplita, un var de-al sotului meu a murit acu 2 zile,la 50ani, tot din cauza acestei boli cumplite.........d

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Daca va ajuta cu ceva, va spun reteta, dar fara cantitati, eu fac totul ochiometric, e adevarat ca si eu fac gogosi tot mai rar, sa tot fie un an, dar ies bune cele simple, la chestii complicate , gen cu gem sau alte chesti nu ma bag....
faina, un praf de sare, drojdie cat o nuca(se pune in apa calduta, nu fiarta, cu putin zahar sa creasca), putin ulei si se framanta cu lapte caldut(eu il mai diluez cu apa), dupa ce am amestecat bine,las coca sa creasca la caldurica(o acopar cu un prosop)....secretul este sa fie bine dospita, atunci ies gogosile pufoase...se mai poate pune in coca coaja de lamaie.
Intind coca,nu f grosa, cam hrosimea degetului mic, o tai in forme, le coc in uleiul bine incins.Dupa coacere le scot pe prosop de hartie ca sa-si mai lase din ulei si apoi le dau prin zahar praf cu aroma de vanilie........imi pare rau ca nu va pot spune cata faina pun.......oricum nu aveti ce gresi chiar daca puneti mai multa faina,o sa aveti de mancat mai multi gogosi....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Luy,Yaia,Valentina multumim

Cecilia sa stii ca e nasol cand sunt afectati rinchii,si soacra mea a murit tanara...ajunsese deja la dializa.

Taica-meu zice ca n-a crezut sa ajunga la anii astia,sa-si mai vada si nepoata,dupa ce a ramas vaduv la 41 de ani si m-a crescut pe mine de la 1 an si 11 luni...am toata stima pentru el

Mergi la inceput