Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
andy.p spune:
Boo ce dragutz ee
,s-a oprit si Alexia din vb ei ca nu stia ce se aude![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
tzitziri spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi Gruia,Edi,Amalia,Sasha si Vesna.Sa cresteti mari si sanatosi!
Noi de diversificare vorbim pe la 5 luni ca sa vedem ce si cum, sa estimam situatia....eu oricum nu incep pana la 6 decat in caz de forta majora, asa ca putem sa vorbim oricand![]()
LE:Angelynna, de cand te astept eu in parc la Plumbuita..mi s-au lungit urechile de asteptat![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Ada tu vorbesti serios ???? Ai alaptat in herastrau ????? ![]()
Nu stiu daca ai citit din urma, inainte sa apari pe forum. Dar avem un post in care povestim cum am alaptat 5 mamici la o terasa si trebuia sa vezi fata ospatarului cand a venit cu mancarea...
era de filmat tolomacul, cum incerca el sa ne serveasca fara sa se uite la noi ![]()
E foarte urat sa vezi cum se uita ca prostii cand o mamica alapteaza in public. Suntem inca in urma cu gandirea...rau de tot. Nu inteleg ce li se pare atat de dizgratios. E cel mai natural si frumos lucru. Ei sunt niste dobitoci. Si sti care e culmea ? Am observat ca barbatii sunt mai toleranti, femeile sunt cele care se fac ca nu pricep de ce faci asta in public...Of of in ce lume traim. si mai zicem ca suntem descuiati...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
Boo spune:
am reusit !!
buun. acum sa scriu.
Anca eu stiu ca formulele cu 2 sunt mai slabe in ideea in care se considera ca copilul incepe diversificarea si isi ia si din alta parte necesarul.
Eu am alaptat la greu in parc. Mai ales ca in septembrie era destul de cald si ma puteam dezbraca. Si cine se uita crucis e invitat la intalnirile noastre de la Tratoria, ca sa-i treaca direct cand vede 5 copii cu tzatza in gura ![]()
anca81 spune:
Boo, ce scump e Alex 

. Si Carla rade asa, parca se ineaca cateodata. Doamne, ce dulci sunt!
Sanziana, deci ne cunoastem fara sa stim? Sa-mi scrii cand vii in Baia Mare, mi-ar placea tare mult sa te cunosc si sa-ti vad boboceii de toamna 

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
babytza spune:
Boo e un dulceeeeeee ,pot sa il musc ??? ![]()
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
pai de ciuda, ca nu au si ele curaj, sau pe cine sa alapteze in public.
mie mi-e ciuda rau acuma ca nu mai am lapte, dar asta e, ma bucur ca alti bebei suguresc fericiti.
vroiam sa va mai zic de zgomot. sfatul meu.... faceti cat mai mult zgomot. Eu asa am facut cu Teo, si doarme oriune, mananca oriunde.
La Radu am inceput gresit, ca l-am izolat la noi in dormitor unde era liniste... si cand mi-am adus aminte de Teo, am bagat tambalau... tv, muzici, etc. Il duc acum des la Teo in camera, care urla, se joaca, tranteste... Tv e dat tare, ma rog, ca la nebuni, si s-a obisnuit si el. Doarme si papa fara probleme in haosol general.
asa ca eu zic sa incercati, incet incet sa expuneti copii la harmalaie... ca altfel, de unde frate liniste intr-o casa locuita, si mai ales cu mai multi copii...
Nu mai vorbesc de vecinii care bocane, ciocane, trantesc, muta mobila, cos la masina de cusut cu pedala la 3 dimineata, dau gauri, pun gresie....
Am facut si noi camera pana sa nasc, era o harmalaie infernala (alaturi pt Teo, ca la vecini nu se aude de jos in sus si noi suntem la parter) si Teo dormea de dupa-masa fara probleme in timp ce tati dadea gauri...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Boo spune:
Gaia de acord cu zgomotul. Si eu am incercat sa-l obisnuiesc la fel. Adoarme bine pe zgomot. Dar cu mancatul nu pot ! orice ii distrage atentia si adio mario tzitzi
babytza spune:
Sunt de acord sa obisnuim copiii cu zgomot, sau cel putin sa nu fie liniste totala cand dorm. Valentina ar fi dormit si cu capul pe boxa , era mortala cand ii era somn. Nimik nu o oprea sa doarma. Piciul e si el ok , adica intru linistita in camera chiar daca doarme, nu se trezeste, doarme in parc cu masina de tuns iarba in urechi, doarme la resto la intalnirile cu fetele , doarme in sufragerie cu tel aprins si cu Tina care se joaca la playstation.....e super ok. E nasol doar daca adoarme in liniste totala si brusc se aude un zgomot puternic. Atunci clar se trezeste. Doar la masa suntem distrasi de persoanele din jur, aici mai avem de lucrat ![]()
Soricelul meu iubit