Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

300 Stii vorba: zi ca ea si fa ca tine!
Sabinel si gaia.nevia Bravo voua! Si eu l-am alaptat pe Dragos la Media Galaxi asezata pe un stand de prezentare ca noi tocmai ne cautam frigider si un nene se tot invirtea in jurul meu tragind cu ochiu' ca oare ce fac eu acolo?! Alta data la KFC in timp ce eu mincam mincare "sanatoasa" si picanta ( asta am regretat-o eu mai tirziu!).

Mergi la inceput

Boo E superb Alex al tau!!

Fetelor am si eu o intrebare in leg cu CIC si cererea de indemnizatie: cind trebuie sa o depun daca eu mai am concediu postnatal pina in 1 feb. inclusiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Boo E superb Alex al tau!!

Fetelor am si eu o intrebare in leg cu CIC si cererea de indemnizatie: cind trebuie sa o depun daca eu mai am concediu postnatal pina in 1 feb. inclusiv?

din 1 feb ai la dispozitie 60 zile

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Si eu am alaptat in Valcea in centru pe o banca unde s-a apucat Anda sa urle de foame, in Bucuresti in parc cu Nikolici si in Cafeneaua actorilor de vara (tot cu ea). In rest noi nu iesim departe de casa ca ingheata mami de frig. Si nu mergem la cumparaturi in hipermaket cu bebe din motive de lipsa masina si piata ieftina si buna afara din bloc... Si am alaptat si de fata cu absolut toi musfairii pe care i-am avut, nu m-am dus in alta camera, doar au venit sa ne vada nu? .

Si eu incerc sa n-o obisnuiesc in liniste insa ziua sunt singura acsa si vrand-nevrand e cam liniste. Las cate un film, se mai aude cate o salvare insa si la noi daca intervine zgomot brus se trezeste si mki se pare normal, doar si oamenii mari patesc la fel.

Babymom, Laura, in sfarsit, normal ca spun ca ei, numai ca mi-e peste mana sa mint . Sabinlu esti o norocoasa. Eu atata am cautat pana m-a gasit tarziul si am luat ce-am gasit dupa coltz.

Anda tzorcaneste de zor un pumn pe salteluta si zice ingiiii... M-a salat sa mananc. De obicei plange cand mananc eu. Vi se intampla? A, si mami e happy ca mandra a descoperit un pui de cauza efect zilele trecute: "daca lovec jucariile fac zgomot si ma fac sa rad!" Se face mare bubulina.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Muultumesc mult andy.p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare fetelor!

Am vazut in poze si in filmulete niste bebelusi extraordinari. Nu vreau sa nominalizez pentru ca toti sunt superbi, dar absolut toti.

Noi la capitolul diversificare stam, adica Maria e alaptata exclusiv si asa as vrea pana la 6 luni. Pediatra ne-a recomandat de la 4 luni jumate sa incep sa ii dau 5ml de suc de morcov in prima zi si apoi sa incrementez cu 5ml cantitatea de suc din ziua anterioara. Ea zice sa o invatam cu gustul si cu lingurita. La 5 luni o sa ne comunice continuarea. Acum eu n-am de gand sa fac ca ea, dar cand ma duc la 5 luni ce fac, ii spun ca i-am dat cum a zis sau ii spun ca nu i-am dat?
Sunt putin derutata pentru ca pe Elena am alaptat-o mixt pana la 3 luni si am inceput diversificarea la 4 luni dar cu supa de legume si nu am avut nici o problema.

La capitotul alaptat in public, am fost nevoita sa o alaptez pe Maria in taxi, dar soferul era un proaspat bunic de 2 luni si nu i s-a parut nimic ciudat, ba chiar a oculit toate gropile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Uitasem... la capitolul zgomot, ambele fete au dormit in zgomot de masini de gaurit( la noi in bloc se gaseste cineva sa isi renoveze apartamentul) si aparat de slefuire a lemnului(un vecin avea atelier de tamplarie in garsoniera si s-a descoperit lucrul asta abia toamna trecuta ), in muzita la maxim de la vecinul de sus(dar s-a linistit ca are un bebe de 1 saptamana si acum si-a luat adio de la minunatele lui boxe )... asa ca ele dorm fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

cocutica dar stiu ca ai 2 fete incercate.

mandra tocmai sugea si acum s-a prins ca e monitor in partea opusa :(((

de fapt voia sa eructeze. Mama denaturata care nu si-a dat seama ce vrea fi-sa.

Fetele de Bitza stiti ceva?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

anca, ce pisicuta salbatica si frumoasa ai tu acolo. hamsterul meu, adica Elsa, se uita curioasa la Carla si rinjea cu gura pina la urechi.
l-am vazut si pe Alex a lui Boo, ce dragutz e el cind ride.
300, m-a dat gata Anda, mi-o trimiti si mie sa-mi faca o mica defragmentare la computador?
apropos de alaptat, pe vremea cind mai era laptic si eu alaptam in public fara nici o jena... cel mai frumos a fost in TGV la peste 300 km / ora.
lauracred ca daca-i spun vecinului sa nu mai fumeze pe balcon, in cond in care aici e interzis sa se mai fumeze in locurile publice, asa ca fumeaza si ei acasa cind pot, o sa ma ciufuleasca... in cazul in care e fumator inrait, asa cum eram eu acum citiva ani. cred ca o sa infund gaurile alea si o sa las tot timpul usa deschisa catre hol, ca alta solutie nu vad. sau o mutam pe elsa la noi in camera si ne transbordam noi la ea... dar ma gindesc cu groaza la mutatul mobilei....
monica pupici multi pt simburel si mamica lui. sa ne tii la curent, abia astept sa vad simburelul in ecografii.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

hellooooooo!!!!!!!!

Noi acum am venit de afara,e un frig......nu am rezistat EU mai mult de o ora.
Deci aveti un spor la scris,am citit pe sarite dar ma cam speriati,cand va citesc pe toate ca aveti proleme cu alaptatul si cu trezitul noaptea mi se face frica.....Luca,multumesc lui Dumnezeu nu se mai trezeste noaptea de la 2 luni,si mai nou doarme dimineata si mai mult,se trezeste cam pe la 09.30 ceea ce pt mine e super,ma odihnesc tare bine,sper din suflet sa-l tina la fel si in continuare. Cu galagia cand suge nu avem probleme,l-am invatat cu harmalaie in casa si nu am probleme cu el,e tare fomist si nu lasa tzitzi din gura pt nimic,in rest nu executam intoarceri si trebuie sa ne cara mami in fiecare camera cu ea ca altfel nu stam singurel

Anca
vazut pisica salbatica, mie imi plac puisicile la nebunie deci m-a terminat!

babytza ma bucur ca totul e bine cu soricelul

giuliana distractie placuta!

boo un dulce Alex!!!!!!!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput