Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 6

sanziana27 spune:
Anca pupici si tie La primavara musai trebuie sa ne vedem, mai ales ca "v-am reperat" si stati cred in cartierul in care stau si socrii mei, sotul meu il stie pe al tau
Am vazut si clipurile cu Carla o scumpa si de o energie debordanta, asa a fost si este Dragos al meu, de aia au vrut ei sa iasa repede din burtica!
300 clar nu voi renunta la alaptat sau voi introduce lapte praf ca mi se pare un dar divin sa-l pot alapta si probabil nici el nu va fi un urias, caci si Dragos e genul de copil slabut, dar sanatos tun, iar eu la fel, slaba. Poate ma mostenesc pe mine!
Ma duc la bucatarie, David se leagana, probabil va adormi, iar Dragos e umbra mea! Nu stiu ce sa mai gatesc
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Buna dimineata si de la Oradea! 300 Imi venea sa sar sa te pup ![]() ![]() |
Eu am intrebat in 2 randuri daca nu cumva e prea devreme. Asistenta cica nu ca se incepe la 2 luni, iar dr. a zis... ca aia care incep la 6 luni primesc mancarea la greu, ca e drept ca in vest au incercat asa dar uite ce li s-a intamplat.
E drept ca fata mea si-a dublat greutatea dar a fost mica la nastere. Probabil a fost un criteriu dupa care s-au ghidat, desi inclin sa cred ca ei recomanda diversificarea de stil vechi la 2 luni. Mi-au zis sa incep cu putin de tot suc, si sa maresc doza zilnic. Insa n-am de gand sa fac asta. Daca am conflicte schimb doctorul. Oricum m-am dus acolo ca avea vara-mea drum si era medicul ei defamilie si se intelegea bine cu el. Zicea ca in general e pertinent. Sunt insa multi medici pertinenti care parca n-au habar de cresterea copilului alaptat. Probabil pentru ca nici nu se pune asa mare accent pe asta la noi - pe alaptarea exclusiva?
La Elias, unde am nascut eu, la neonato ziceau san 20 de minute fix, intai 1 apoi 2, si pe urma obligatoriu completare ca nu are cum sa traga copilul lapte din san ca e prea mic. Inseamna ca rasa omeneasca a crescut cu trestie, ca daca nu aeau copiii putere sa traga dins an... Sa fim seriosi, poate faza cu ambii sani merge in primele zile sa stimuleze lactatia, dar e lucru stiut )sau asa ar trebui) ca daca nu goleste bebe un san nu ia in greutate ca bea apa cu lactoza.
Nu zic, am intalnit o fata care si-a alatat bebelina pana la 5 luni si ea s-a mirat ca cum ii dau doar un san la o masa? Ei bine asa ii dau. Poate doar daca papa de la stangul completam cu dreptul ca ala e sanul anti-preferat si nu mereu da lapte cum ar trebui.
Am citit un studiu despre alaptarea artificiala, mai degraba despre istoria alaptatului. Se pare ca pana la inceputul secolului XX, mortalitatea copiilor carora li se administra altceva decat lapte matern era inforator de crescuta, 60 sau chiar 80%! Se gaseste pe kellymom.com, la entertainment :)

puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

monica_dicut spune:
piolica doua fete frumoase foc
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica 5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

andy.p spune:
'Neata gagics1
La noi a nins...e super totul alb si nici asa frig nu e.
Alexia se tot invarte de pe spate pe burta pe saltelutza,se uita in oglinda si tot spune ea pe limba ei una alta
Noi am inceput aseara cu o lgt de cereale -nestle burtica sanatoasaIriss- si pacat ca n-am filmat-o ce mutra a facut cand i-am dat lgt si cu cerealele in gura..a foat total.
giulianna distractie placuta la munte...noi aseara la ora 10.30 dormeam...nu mi-a venit sa cred,s-a foit odat si i-am dat suzi apoi a dormit pana la 2 cand a mancat,somn iar si la 6 papa,apoi iar somn pana la 9,30
la multi ani sarbatoritilor de azi:Gruia,Edi,Amalia ,Sasha,Vesna
ancama tot gandesc la tine si la Carla si sper sa manace mai bine piti sa nu o supere pe mami.
moni cum esti??Cand mergi la dr?
Btw si noi mancam tot pe silent sa nu se auda nici un zgomot ca pa masa.
Piolica urata treaba,nush ce sa zic..nu poti vb cu vecinul??
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

300 spune:
piolica din pacate nu exista nicio metoda de a impedica fumul de tigara sa intre sau de a scoate mirosul fara sa folosesti alte odorizante, ceea ce nu e deloc indicat la bebe mic. Nu se poate discuta cu vecinul in cauza?
a propos de asta, o intamplare de-acasa. Mirosea in casa a fum de tigara. Merge tata peste tot - eu nu fumasem, el nu fumase. Se uita pe langa bloc, pustiu. Abia 100 de metri mai incolo, in fata unei scoli de soferi, fuma un tip. Aducea vantul mirosul pana in camera mea unde aeriseam (era vara) - care camera e in partea interioara a unui cltz de bloc - si de acolo intrase in restul casei! de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

sabinel spune:
Ramona, am alaptat unde s-a nimerit de foarte multe ori. v-am povestit eu cum intr-un hypermarket m-am oprit la raionul de incaltaminte sa alaptez si m-am izbit de priviri dezaprobatoare si replici de doi lei. insa chiar nu-mi pasa, n-o sa fug cu copilul repede acasa ca taranii se uita ciudat la un san si un copil care mananca din el. din punct de vedere al medicilor sunt o norocoasa. medicul de familie si pediatrul incurajeaza alaptatul chiar peste 6 luni, diversificarea pe la 6 jumate chiar 7 luni.
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

babytza spune:
Multa sanatate Crinei de Angelyna
Cu Ratonelu tin eu legatura si Sasha e mai bine. Dar nu mai are timp sa intre pentru ca merge des la tratament cu piciulica.
Aly multa sanatate puiutului mamico si sa ajungeti cat mai repede acasa
Pupici pentru vesti 300 Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

sanziana27 spune:
300 ai dreptate, multi medici nu inteleg noutiunea de "noutati" de a te alinia epocii, sunt ramasi cu sfaturile dupa cursurile pe care ei le fac si nu studiaza nimic in plus. sa fiu in locul lor as face niste comparatii:copii alaptati/copii care au fost hraniti artificial si as urmari grafice de grestete, diversificare, istoricul bolilor...dar oare face vreunul? Si apoi i-as spune mamei: dna de-a lungul carierei mele am observat ca....nu doar citate din studiile facute de altii. sunt mame care au experienta personala, vorba aia 'au vazut pe pielea lor" si dau sfaturi mai competente!
Eu ca sa scap de polemici cu dr ii aprob si fac cum vreau eu!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui babymom75 Buna dimineata si de la Oradea! 300 Imi venea sa sar sa te pup ![]() ![]() |
daca nu dati cu rosii, va spun ca l-am alaptat pe Teo in Herastrau odata... era vara si cald, si se deshidratase un pic... m-am asezat turceste pe iarba... si tzoc-tzoc-tzoc... am si poze

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

andy.p spune:
citat din mesajul lui sanziana27 Eu ca sa scap de polemici cu dr ii aprob si fac cum vreau eu! Mamica fericita de boboci de toamna: Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008) Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea poze noi cu David |
Si eu la fel

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei